Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 23

• 53 008
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Привет! Много ми е спешно и дано някой се намеси с отговор по моя казус.Тази сутрин поръчах ето тези  http://www.javari.co.uk/Womens-Shoes-Sandals/s/ref=topnav_sd_san … _2%26pageCode%3Dd и на цена 53,20 .Но сега под артикула виждам,че има опция за код -25%,който почти съм сигурна че го нямаше сутринта. в момента статуса на поръчката ми е dispatching soon и нямам бутон да канселирам поръчката и да я пусна отново с кода.имате ли представа какво мога да направя по случая -11 лири все пак е отстъпката. newsm78

# 556
  • Варна
Можеш да пишеш на контактната им форма и да канселираш. Ако не е диспачната все още.

# 557
Ще чакам да ги получиш и да разкажеш, защото съм влюбена в тези, но ми изглеждат за тесен крак, за нисък свод... и не ми се затварят пари в тях, пък после да ги връщам за моя сметка. Confused
Обещала бях и разказвам  - миналата седмица  получих тези и засега явно те ще са ми  временната  алтернатива на летен ботуш.
Banshee, благодаря!   bouquet Моят размер е свършил, та терзания нямам вече Laughing но поне имам подробно инфо за следващата зима. Hug

# 558
И аз по тази тема да попитам, ако съм поръчала и вече получила обувки, които са все още налични и кода важи за тях ще ми възстановят ли разликата?

# 559
Пуфанче, или който там получи тези рокпортки..
http://www.javari.co.uk/Rockport-Lorraine-Chelsea-Womens-K56369/ … ;asins=B003U932AS

Кажете моля как са като размер и височина? Изработка?

# 560
Ронка, и аз преди питах за тях, обаче и тях изпуснах като номер, защото Пуф излипсва да ми разкаже навреме... Crazy

Да ви питам дали някой е купувал нещо Lonsdale, защото имам спомен че маратонките им са умалени малко. Питах в темата за SportsDirect, но там няма такова движение като тук.

# 561
  • София
Бижу, имам обаче детски размери, С7 С8 и С9 имам, ако вършат работа кажи  Wink.

# 562
Бижу, дъщеря ми има маратонки Lonsdale 12, мога да премеря стелка довечера, ако се интересуваш. Качеството е добро, подметката е малко по-твърда, но без да създава затруднения за ходенето.
Според мен номерата си отговарят (дано не подведа).

# 563
Абе за колега ще поръчвам и се страхувам да не са му малки. Просто за ориентир да кажете дали си отговарят на номера или да предвидя половин номер нагоре, защото има половинки.

# 564
Аз я видях на живо в един МОЛ/за скромната сума от 100 лв/ ,ами да ти кажа честно -нищо особено .Понеже и аз и се чудих доста дълго,след като я видях на живо се отказах да я купувам!

# 565
Абе за колега ще поръчвам и се страхувам да не са му малки. Просто за ориентир да кажете дали си отговарят на номера или да предвидя половин номер нагоре, защото има половинки.

Според мен -предвиди 1/2 нагоре /още повече ако е за маратонка/.Ние имаме детски и ми се струват умалени  Thinking

# 566
  • Варна
Ронка, и аз преди питах за тях, обаче и тях изпуснах като номер, защото Пуф излипсва да ми разкаже навреме... Crazy

Да ви питам дали някой е купувал нещо Lonsdale, защото имам спомен че маратонките им са умалени малко. Питах в темата за SportsDirect, но там няма такова движение като тук.

Имам дамски 38 номер, ако ще те ориентират мога да измеря. Но в никакъв случай не са умалени. Peace

П.П. Стелката е точно 25 см. От вътрешната страна на езика пише ЕУ 38, УК 5, УС 6, 23,5 см.

# 567

Мъжът ми носи 41 номер, на Lonsdale маратонките са му 8 (а има 2 чифта от тази марка), т.е. би трябвало да са умалени, но нека и някой друг каже.

# 568
  • Варна
Поръчах си тези Replay-ки, черни. Някой има ли впечатления?

# 569
Получих си тези сладури. Леко са ми големи, но ще се носят и така. Така или иначе, в по-малкия номер едва ли щях да вляза.
Тази чанта на Бенетон вече е коментирана, но да кажа и аз страхотна е (но не и цената й в момента  Mr. Green)

С тези голяма драма изживях  Laughing Чудих им се известно време; гледах ги през час и най-накрая реших да ги поръчам. Влизам вчера сутринта доволна и щастлива, и изненада - моят номер изчерпан, а цената още намалена Twisted Evil А последно ги гледах предната вечер. Та почнах пак през час да ги проверявам и къмто едно време моят номер се появи - забърсах ги със скоростта на вятъра  Laughing И хубаво де, че явно грабнах последния 39; пак зачезнаха. А дано и да са ми добре  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт