Прочистване на организма от паразити

• 939 995
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 005
Аз си поръчах за втори път масло от риган и бял трън от bilkolechenie.net.
Мисля, че има и само масло от риган.
За другите две не съм проверявала.
И аз търсих на едно, две места във Варна и се отказах.
Поръчвам до офис на Еконт.

Как се ползва това масло и има ли ефект?

# 1 006
http://bilki.bg/zdravinki/troychatka-tm-troyna-sila-ot-prirodata.html

Ето тук намерих различни варианти на троичатка. Мисля да я комбинирам с масло от Риган. Някой вземал ли е двамата продукта едновременно? Дали би навредило? Споделете отзиви!  Hug

# 1 007
  • Варна
Аз си поръчах за втори път масло от риган и бял трън от bilkolechenie.net.
Мисля, че има и само масло от риган.
За другите две не съм проверявала.
И аз търсих на едно, две места във Варна и се отказах.
Поръчвам до офис на Еконт.

Как се ползва това масло и има ли ефект?
В сайта много хубаво са описани ползите както на маслото от риган, така и на смесеното - масло от риган и бял трън.
Пиша от телефона и не мога да дам конкретния  линк, но ти като го напишеш в полето за търсене на сайта и то излиза.
Ние го вземаме профилактично, защото помага за още куп неща.
На детето не го давам. Така пише.

# 1 008
Поразгледах се и аз за анти-паразитни програмки. Като гледам има ги в различни коnфигурации , но основното си е ореха. Питах дружката с алергията на ръцете, за която вече от първа ръка със сигурност знам, че има резултати от подобна програма. Оказа се, че тя е взимала зелен или още гръцки орех, но в комбинация с гъба Шийтаки, наричана гъбата на дълголетието. Този продукт се поръчвал от чужбина от Русия или от БГ
http://lechiteli.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82/% … 0%be%d1%80%d0%b5/
Ще взема да го пия 1 месец, 30 таблетки са и ще пиша за ефекта после. Друго, което ми каза приятелката е да се алкализира режима на хранене през това време. По-малко сладко, защото гадините глисти, бактерии тем подобни неща, живеещи в тялото, обичали захарта. Също така повече салати и фрешове. Алкохол също бил противопоказен, а ако не празнуваме ЧРД, направо да се изключи.  

Много интересна тема. Аз правих анти-паразитна програма преди време по една селска рецепта. Рецептата беше следната, дано само не изпускам нещо:
1 литър ракия,
40 броя малки зелени орехчета,
1 литър червено вино,
1 кг захар.
Зелените орехчета се заливат с ракията. Изчакват се 40-50 дни, след което се прецеждат. Прибавят се червеното вино и захарта и се разбърква. Това се налива в бутилки и енергично се разклаща от време на време. После се оставя 1 месец да се получи утайка, пресипва се и е готов за консумация. Пие се пои една чаена лъжичка на гладно два пъти на ден.
Сега нямам време и се доверявам на добавки, но от домашното по-хубаво няма. Някой да каже от бг или чужбина нещо по-изпитано

# 1 009
Здравейте момичета, ще ви помоля за съвет. От пет дена приемам тройчатката от Iherb, като започнах от 2 пъти по половин пипета на ден и за 4 дена достигнах по 2 пипети 3 пъти на ден. Смятам да спра да увеличавам и да направя две седмици, една почивка и после още две седмици.  
Само че се чудя сега, в  кой момент да включа и пречистване на черния дроб? По време или след като приключа курса с билките ? На биорезонанс преди 4-5 години ми беше излязъл някакъв метил, та ако благополучно се спомине гадинката,  нали е добре някак да й изхвърля трупчето от там. И това пречистване със зехтин, лимон и сока от ябълка, как се чувствате с него. В смисъл ако го започна през седмицата сутрин зехтина с лимон, след това ще мога ли да си ходя нормално на работа или ще прибелвам белтъци по пътя за там?  Embarassed

# 1 010
Някой повръщат от зехтина.

# 1 011
Като се познавам, аз ще съм една от тези някои.  Sad
Сега от билките съм със страшно главоболие, не знам дали е от тях или от това че измират гадини... не смея да гледам какво излиза, че изпадам в ужас

# 1 012
И мен адски много ме боли главата от тройчатката и я спрях, иначе я правих 10 дена и не усетих промяна в тялото си, освен ужасното главоболие.

# 1 013
  • Пловдив
Здравейте момичета, ще ви помоля за съвет. От пет дена приемам тройчатката от Iherb, като започнах от 2 пъти по половин пипета на ден и за 4 дена достигнах по 2 пипети 3 пъти на ден.

коя е тройчатката от ай хърб?

# 1 014
  • Варна
Позната също е била с главоболие
От тройчатката.
Маслото от риган и бял трън също е против паразити.
Аз нямах никакви неразположения от него.
Моля, не го приемайте като реклама и
Агитация.
Нямам никаква връзка със сайта и
Производителя

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 16:14 от missNoir

# 1 015
Лекарствените препарати за третиране на гадинките -глисти,аскари,кръгли червей и т.н.са деривати на benzimidazol,това са Mebendazol-това е лекарството Вермокс,Albendazol -това е лекарството Зентел и Flubendazole.Вермокс и Зентел са руско производство.В Европа лекарството което се дава е  Flubendazole пие се 3 дни 2 пъти на ден,става за деца над 3г.Миналият уикенд подложих цялото семейство на тиквоядене една голяма тиква със суровите семки и на лекарството.Странични ефекти нямаха,никой не се оплака.Аз се запекох от страх какво ще изкарам не ходих 2 дена накрая се престраших въоръжих се с ръкавици и сламки и ги намерих малки тънки 1,5 см. бяха доста и умрели.Мисля че бяха кръгли червей тъй като сме с 3 котки. Сега се чувствам доста по добре,просветна ми и настроението ми се подобри.Важна е хигиената,докато вземахме лекарството измивах всеки път с хипохлорид банята и тоалетната,приготвях храната с ръкавици и след ходене по голяма нужда ги карах да се измиват с антибактириален гел да тяло и след това стерилизирах банята.Профилактиката е 1 таблетка на 6 месеца и 1 след 15 дена.Ако някой се интересува да ми пише на лични до 22 сктомври,защото на 23 ти пътувам за Бг.

# 1 016
  • Sofia
Главоболието май е нормална реакция и отминава  Thinking

# 1 017
Да, мен ме боля глава ден, два и после ми отмина, но пък започна да ме боли черния дроб и бъбреците  Shocked и това вече сериозно ме притесни. Спрях да го взимам на 10-ти ден. Явно не е за мен. Аз от години се боря с една екзема на ръцете и с кандида. Що лекарства съм изгълтала през годините не е истина. Надявах се тези билки да ми помогнат но уви, никакъв резултат няма до сега. Не знам за паразити дали действа, беше ми гадно да търся резултати на изхода  Laughing, дано поне нещо да е свършило все пак.
Иначе докато се рових да търся ефекти и дефекти от тези билки, попаднах на доста "аларми", че продължителната употреба на пелина води до увреждане на различни органи. А и самата Хулда Кларк, която всъщност е една от тези, които лансират теорията, че всяка болест и най-вече рака  са  причинени от различен вид паразит и и всъщност фармацевтиката само ни трови с лекарствата си, а всъщност трите билки са едва ли не панацея...умира от рак  Rolling Eyes
Не знам.... истината е някъде там.... Confused

# 1 018
msk-13, щом си с екзема и кандида - търси начин да си оправиш храносмилателната система  Peace

# 1 019
fata_morgana можеш ли да бъдеш по-конкретна, благодаря

Общи условия

Активация на акаунт