Прочистване на организма от паразити

• 940 001
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 020
Момичета ,помагайте! Детенцето ми е на 4 г.Миналата година се обрина ръчичката ,после цялото тяло.Правиха и прик тест докато е още с обрива и излезе,че е алерг.от дом.прах и акари.Преди това пи антихистамините за алергия с неут.произход.Започна да се оплаква от може би 2 г.понякога,че я боли коремчето.Водих я на какви ли не лекари и нищо.Понякога се оплакваше,че я сърби нослето мн.което отдадох на алергията.Ставаше със сенки под очите.Започна да става злояда и да търси все повече сладко,което и бях забранила.През годините съм и правила чревни изсл.отрицателни.Преди около пол.година започна да я сърби дупето и да се зачервява и да скърца със зъби.Пак тестове(5) отр.Вече съм сигурна,че има глисти въпреки отр.резултати.Едно майче ще ми донесе от Турция лекарства.Спи неспокойно ,проплаква и започна да се напикава(не всяка вечер ,а през три седм.) четох в нета ,че остриците изл.да снясят през три седмици.Незнам дали е така,но статията беше от лекар.Това никой не ми го е споменавал в лаболаторий.Взех за себе си тройчатка на bio-herba.Някакви отзиви за нея? Докато свърши шишенцето и после може ли да започна с лимон и зехтин? Кожата на лицето ми е ужасна с мн.пъпки.Чувствам се мн.задръстена от токсини.Дано се справим с гадините.Ще съм ви благ. За съвети и подкрепа.Желая на всички мн.здраве.

# 1 021
Изв.за дългия пост,но сегс съм сигурна,че проклетите паразити са виновни за симпт.на детето и на мен.И ми е чудно защо толкова трудно се откр.при изсл.то тогава сигурно всяко второ дете е с острици в град.и жалкото е че при ходенето на толкова лекари никой не се усъмни за паразити,а едва ли не,че се втелясвам и вманиачавам.Лека вечер момичета

# 1 022
Изв.за дългия пост,но сегс съм сигурна,че проклетите паразити са виновни за симпт.на детето и на мен.И ми е чудно защо толкова трудно се откр.при изсл.то тогава сигурно всяко второ дете е с острици в град.и жалкото е че при ходенето на толкова лекари никой не се усъмни за паразити,а едва ли не,че се втелясвам и вманиачавам.Лека вечер момичета
Това което аз мога да ти препоръчам е ЦДС.Пробвано от мен многократно,дава винаги резултат.
http://www.mmsbulgaria.com/

# 1 023
Това което аз мога да ти препоръчам е ЦДС.Пробвано от мен многократно,дава винаги резултат.
това последното,за' многократното' ползване малко като в онази реклама-"шегувате ли се"...

# 1 024
  • София
Отидете на това изследване http://transmedbg.com/%d0%b1%d0%b8%d0%be%d1%80%d0%b5%d0%b7%d0%be … 0%bf%d0%b8%d1%8f/ , може да е острици, може да са други чревни паразити, ортодоксалните медицински изследвания не хващат всичко. Не е мъдро да пробваш само това или онова, трябва да се знае точната причина. Има варианти и за спавяне с празитите с честоти.

# 1 025
това последното,за' многократното' ползване малко като в онази реклама-"шегувате ли се"...
...нито се шегувам,нито му правя реклама... с здравето шега не бива

# 1 026
  • Пловдив
Отидете на това изследване http://transmedbg.com/%d0%b1%d0%b8%d0%be%d1%80%d0%b5%d0%b7%d0%be … 0%bf%d0%b8%d1%8f/ , може да е острици, може да са други чревни паразити, ортодоксалните медицински изследвания не хващат всичко. Не е мъдро да пробваш само това или онова, трябва да се знае точната причина. Има варианти и за спавяне с празитите с честоти.

за острици има и по добри варианти /в смисъл евтини т.е всеки апарат за биорезонансна диагностика ги хваща/ Посочения линк е за една от най- добрите апаратури в БГ , но важен е и човека зад апарата - а за човека зад този апарат не мога да изкажа висока оценка и да искам    no

# 1 027
  • София
Аз пък съм много доволна и от човека, Докторката няма как се занимава цял ден с един човек, иначе на мен ми се искаше, тя хваща няколко основни големи проблема и започва с тях, после на контролите се вижда как се движат нещата и ако още нещо има, се работи и по него.

# 1 028
tt82, паразитите не са само глисти. А как е храносмилателната система на детенце? Често пропускливата чревна лигавица е причина за алергични симптоми като обриви. Пробиотиците много помагат в случая.

# 1 029
Знам,че паразитите не са само глисти.Просто към тях се насочих защото я сърби дупето вечер:( .Онази вечер след няколко пъти ходене до тоал.по голяма накрая я сложих в гърнето и имаше само слуз.А една сутрин видях в сгънките на ануса 2 вЕ бели ,малки ,тънки като мъхчета.Та затова съм се насочила към остриците Simple Smile ,но не съм сигурна разбира се като все изл.отр.изсл.Вечер с това скърцане ме събужда и протърква крачета и проплаква в съня си .Изобщо спи неспокойно

# 1 030
  • Пловдив
да вметна че сяра на прах от аптеката смесена с мед прави чудеса - относно остриците и пречиства и кръвта и е вкусно  Peace
откриват се е с обикновен биорезонанс не е необходима кой знае каква техника , ако споделиш от кой град си мога да помогна с насочване къде да се обърнете за преглед , който да е в пъти по евтин от сумата която взимат в трансмед

# 1 031
ММС е силно токсичен.  Rolling Eyes Реално си е хлор, който по всички химични таблици е отрова.

tt82, защо не пуснете на детето изследване за паразити в ХЕИ?

# 1 032
да вметна че сяра на прах от аптеката смесена с мед прави чудеса - относно остриците и пречиства и кръвта и е вкусно  Peace
откриват се е с обикновен биорезонанс не е необходима кой знае каква техника , ако споделиш от кой град си мога да помогна с насочване къде да се обърнете за преглед , който да е в пъти по евтин от сумата която взимат в трансмед

За Варна към кого би ме насочила?

the Дорис пила ли си ММС?

# 1 033
the Дорис пила ли си ММС?

Слава богу не, но дали съм пила или не не го прави по-малко отровен.

# 1 034
Не ми се прибягва до ММС .От Варна съм .Утре мисля да отида до Хей.А дали мога да и залепя тиксото от тази вечер и да престой цяла нощ Simple Smile? Как да предотвратя после заразяване отново? Пера на 90 гр.гладя,постоянно и повтарям ръцете.Опитвам се да чистя всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт