Прочистване на организма от паразити

• 940 092
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 035
Не ми се прибягва до ММС .От Варна съм .Утре мисля да отида до Хей.А дали мога да и залепя тиксото от тази вечер и да престой цяла нощ Simple Smile? Как да предотвратя после заразяване отново? Пера на 90 гр.гладя,постоянно и повтарям ръцете.Опитвам се да чистя всеки ден.

Всички сме боледували от глисти като деца и то нееднократно. Няма гаранция, че няма пак да се зарази.

Не причинявай на детето това да спи с тиксото на ануса за бога!  Shocked Ти би ли могла да спиш с лепенка там?

# 1 036
  • София
не се вманиячавай, просто добра хигиена, но не истерична Simple Smile
аз като съм възрастна и внимавам и какво, пак се заразих
между другото, докторката каза - никакви зелени салати по ресторантите, а в къщи изкистване с вода и оцет 25-30 мин.

# 1 037
Хаха ,няма да и го причиня.Просто ми хрумна като идея,но я отхвърлих веднага Simple Smile

# 1 038
Сега пак видях в сгънките на ануса бяло-жълтеникави власинки.Дали това са острици?. newsm78

# 1 039
Най-вероятно не

# 1 040
the Дорис пила ли си ММС?

Слава богу не, но дали съм пила или не не го прави по-малко отровен.
Много ми е интересно как човек който никога не е опитвал нещо изказва мнение по въпроса?Аз знам че българите сме многознайковци...,но все пак  Grinning Аз използвам ММС от няколко години и съм в цвтущо здраве,последно излекувах много упорит цистит.Никой не се мъча да убедя в употребата му,изказвам мнение на човек,КОЙТО Е ОПИТАЛ НЕЩО,НЕ Е УМРЯЛ, жив си е и видял полза от него. Shocked

# 1 041
То и арсен се си пила, но знаеш, че е отровен, нали?

Има едни странни хора - лекари се казват. Нещо като шамани дето гледат на вълшебни микроскопи и на тях вярвам, че като ти кажат, че една субстанция е отровна то тя обикновенно е. Дори и да не се гътнеш веднага системното тровене на организма си е тровене. Както Арсена - смятали са го за лекарство и е имало много убедени многознайковци твърдещи как са излекували всичко с него, докато е станало напълно ясно, че си е отрова.

Мога да ти дам и други примери за човешката глупост в световната история. Тази плачевна история е построена от влошеното здраве и смъртта на напълно убедени человеци как са излекували всичко с въпросната трова.

# 1 042
То и арсен се си пила, но знаеш, че е отровен, нали?

Има едни странни хора - лекари се казват. Нещо като шамани дето гледат на вълшебни микроскопи и на тях вярвам, че като ти кажат, че една субстанция е отровна то тя обикновенно е. Дори и да не се гътнеш веднага системното тровене на организма си е тровене. Както Арсена - смятали са го за лекарство и е имало много убедени многознайковци твърдещи как са излекували всичко с него, докато е станало напълно ясно, че си е отрова.

Мога да ти дам и други примери за човешката глупост в световната история. Тази плачевна история е построена от влошеното здраве и смъртта на напълно убедени человеци как са излекували всичко с въпросната трова.
Всеки има право да вярва на каквото пожелае, а що се отнася до лекарите....те не са шамани,а много често се оказват шарлатани...

# 1 043
  • Пловдив
да вметна че сяра на прах от аптеката смесена с мед прави чудеса - относно остриците и пречиства и кръвта и е вкусно  Peace
откриват се е с обикновен биорезонанс не е необходима кой знае каква техника , ако споделиш от кой град си мога да помогна с насочване къде да се обърнете за преглед , който да е в пъти по евтин от сумата която взимат в трансмед

Е...тази сяра може ли да се поглъща newsm78 аз а знам като лек за мазане само...

# 1 044
  • Пловдив
да вметна че сяра на прах от аптеката смесена с мед прави чудеса - относно остриците и пречиства и кръвта и е вкусно  Peace
откриват се е с обикновен биорезонанс не е необходима кой знае каква техника , ако споделиш от кой град си мога да помогна с насочване къде да се обърнете за преглед , който да е в пъти по евтин от сумата която взимат в трансмед

Е...тази сяра може ли да се поглъща newsm78 аз а знам като лек за мазане само...

http://lekuva.net/85113/d-r-papazava-preporacha-izpitani-retsepti-sas-syara.html

# 1 045
тези бели неща се образуват и от мръсотията , по самите гънки се набира и придобиват такава форма , или може би са наистина власинки

# 1 046
Да явно са си власинки или мръсотий.Но това скърцане със зъби,болките в корема,проплакването посред нощ,тъмните кръгове под очите и напикаването през две седмици(повтарям се,за което ме извинете)ето това ме тревожи.Къде във Варна има такива апарати,който хващат гадините? Боже в чудо се виждам.Започвам да давам тиквени семки и чесън?А за тройчатката за мен дали е достатъчна или и нещо др.да включа?Нямам време от чистене,търкане и гладене да прочета цялата тема.Скапах се.Превърнах се в  Пепеляшка и цербер за детето си да го дебна дали не пипа или не лапа нещо мръсно.Тотално откачих Simple Smile

# 1 047
Останали са ми 3 опаковки флубендазол за деца и възрастни.

# 1 048
# 1 049
  • София
Здравейте,може ли да ме насочите към добър доктор в София за биорезонансна диагностика с Метатрон?

Общи условия

Активация на акаунт