Прочистване на организма от паразити

• 939 990
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Варна
И аз си мислех за масло от риган,
Но не посмях да препоръчвам,
Защото не съм навътре в нещата,
А и освен това от няколко страници
Все за него пиша и да не си помисли някой, 
Че го рекламирам тайно.

# 1 051
И аз си мислех за масло от риган,
Но не посмях да препоръчвам,
Защото не съм навътре в нещата,
А и освен това от няколко страници
Все за него пиша и да не си помисли някой, 
Че го рекламирам тайно.
Хора стига с тези реклами,тук е платформа за споделяне,това че някой си мисли че все нещо се рекламира си е негов проблем.

# 1 052
  • Пловдив
Здравейте,може ли да ме насочите към добър доктор в София за биорезонансна диагностика с Метатрон?

в нета за София излиза това http://bialotechenie.net/oberon/

но нямам и на идея какъв и кой е доктора  Rolling Eyes

и това http://www.sanitasbio.eu/dr_radeva.php

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 10:36 от MAMA GALQ

# 1 053
  • София
Между Метатрон Клиникъл и Метатрон „Оберон“ има огрооооооомна разлика. Но скоро ще има Клиникъл и в София.

# 1 054
Каква е разликата? Във Варна някой знае ли къде има Оберон?

# 1 055
  • Пловдив
била съм и на Метатрон Клиникъл и Метатрон „Оберон“  и на Диалог Нова и т.н и уверено мога да заявя че ПО важно е кой седи зад апарата  Peace

Да не говорим че съм била и на места където резултатите се манипулират за да те накарат да си купиш нещо ......  /беше при един гастролиращ из градовете с апарат Диалог Нова "доктор"

та затова си мисля че по важно е да се фокусираме върху специалиста , а не върху уреда newsm78

И всички апарати имат един основен недостатък няма как да ти огледат органите отвътре реално - а само виртуално, така че винаги може да се пропусне и недоизтълкува нещо както трябва 

даже ако нямаш орган - на бирезонанса излиза че е здрав  Confused на всички апарати от този тип

Повечето залагат на диагностицирането на  вируси и паразити - за тях няма значение точно кой Е апарата Peace  всички имат заложени почти всички известни честоти

Разбира се здравето си е лична отговорност не може да разчиташ само на апарата и доктора - но си там за адекватен преглед и насока , а не за да си купиш нещо или да те претупат и да вземат едни пари.....

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 14:40 от MAMA GALQ

# 1 056
Изв.за дългия пост,но сегс съм сигурна,че проклетите паразити са виновни за симпт.на детето и на мен.И ми е чудно защо толкова трудно се откр.при изсл.то тогава сигурно всяко второ дете е с острици в град.и жалкото е че при ходенето на толкова лекари никой не се усъмни за паразити,а едва ли не,че се втелясвам и вманиачавам.Лека вечер момичета
Съжалявам за детенцето, аз лично не мога да помогна, но искам да споделя с теб, че въпросната тройчатка, която си взела на мен ми докара   проблеми, вместо да ми помогне. От както я пих имам постоянни болки в черния дроб или около него, не знам кое точно боли там и ще тръгвам по лекари сега  Cry. Мисля, че пелинът като съставка далеч не е безобиден.

Бях поръчала две шишенца, спрях на половината на първото, ако някой ще поръчва да ми пише ЛС- аз имам едно цяло неотворено.

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 07:58 от msk-13

# 1 057
Взех резул.и от Хей-отрицателни.Сърбежа на дупето и спря ,но всичко останало си е факт.Тройчатката я взех за мен,но още не съм я започнала.Съжалявам,че при вас е получило така:(. Чудя се дали да и дам едно хапче Вермокс 100мг.14-15 кг.е малката.Има и слуз в изпр.забелязвам напоследък.Нямам си и на идея какво да правя.Някий да е чувал твърдението,че остриците изл.на 3 седм.да снасят яйца и после умирали( четох го в нета от д-р Марков)? Дали затова не ги хващаме гадините,но имаме вече 6 изсл.отриц.?

# 1 058
При 6 отрицателни изследвания е абсолютно излишно да давате лекарство.

Ако все пак имате съмнения давайте сурови тиквени семки, кокосово масло, отвара от ленено семе. При слуз в изпражненията не бих дала лекарство - така ще разбиете флората.

Признаците, които описвате са характерни и при хранителни алергии, възпаление на червата и много други.

# 1 059
 tt82, напълно възможно е да е на психична основа всичко това, след като изследванията са отрицателни.

# 1 060
tt82, напълно възможно е да е на психична основа всичко това, след като изследванията са отрицателни.
на психическа основа при 4 г. дете? 

# 1 061
Ами да, децата имат психика   Wink Peace
Даже при тях често се отреагира не само тяхната собствена трудност, но и проблем на родителите , който обикновено самите родители не си го осъзнават .

# 1 062
на психическа основа при 4 г. дете? 

Да, на психическа основа децата ги болят коремчета, повръщат, напикават се, имат газове и продължителна диария, поддържат повишена температура. Може всичко наведнъж, може и комбинации или само един признак. Детската психика е много поранима и чувствителна от тази на възрастен.

# 1 063
И дупето ли сърби на психическа основа Simple Smile? При добра хигиена?Шегата на страна,но не мисля,че вс.изброени симптоми са на псих.основа.Не се е напикавала от 1г.и,3-4 м. и ако беше нещо на пс.основа би го правила по-често,а не на 2,3 седм.по веднъж.А остриците пише ,че  могат да предизвикат напикаване при момичета.Както и да е.Дано няма повече нищо.Продължавам с чесъна Simple Smile и тикв.семки.Вс.Най-добро на всички

# 1 064
Това нещо би ме насочило към алергия, особено хранителна, някаква бактерия и чак накрая паразит.
Като по-безобидно бих предложила пробиотик и диета, вкл не даване на течности вечер
Всички тия препарати против паразити, вкл маслата, са доста силнички...а при 6 отрицателни теста ми се струва глупаво да настояваш да ги даваш. Помисли в друга посока.

Общи условия

Активация на акаунт