Прочистване на организма от паразити

• 939 092
  • 1 333
  •   2
Отговори
# 135
  • Бургас
  bouquet

# 136
Може вместо да смилам и да сварявам всеки ден отвара от ленено семе , просто да прибавям вместо зехтин на салатите студено пресовано ленено семе.
Ще има ли същият пагубен ефект към гадините. Правих отварата но нещо става една влачеща се като полужелирана течност и детето го повърна . На мен също ми беше гадно.

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 16:09 от klem4e

# 137
Ленената напитка е много приятна с малко мед, но е хубаво да се пие веднага, точно за да не се желира, което е типично за лена. И после да се изпие чаша вода, защото ленът се надува в стомаха.

# 138
А задължително ли трябва да е смлян , че кафемелачката ми се развали точно от мелене на ленено семе.

# 139
Ами според мен, трудно ще се пие, ако е на семенца. Но всеки е различен. Може да пробваш.

# 140
  • София
Мисля, че ленът е хубаво да е смлян или начукан иначе не се усвоява от организма:)

# 141
Мисълта ми беше дали ще има същият ефект ако приемам студено пресовано ленено олио , вместо отварата.

# 142
  • София
Мисълта ми беше дали ще има същият ефект ако приемам студено пресовано ленено олио , вместо отварата.
Аз лично бих предпочела да приемам току що смляно ленено семе щом е специално за прочистване.
Иначе ние си ползваме именно такова олио, каквото споменаваш.

# 143
От 1 год. правя детокс и се лекувам с Аюрведа.Тази зима на няколко пъти ядох   червено месо.Използвала съм и др. методи за детокс.За 2 път пия пелин.Предполага се ,заради начина ни на живот,че почти всеки има паразити.Направих си днес изследване-нямам.А имах причина да се усъмня.Според мъжа ми кълновете никнели в мен Laughing.Даже и да съм имала,ползата от детокса и здр. храна е налице.След ултра звук-органите са ок,нямам камъни.

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 18:21 от elbosi

# 144
  • София
От 1 год. правя детокс и се лекувам с Аюрведа.Тази зима на няколко пъти ядох   червено месо.Използвала съм и др. методи за детокс.За 2 път пия пелин.Предполага се ,заради начина ни на живот,че почти всеки има паразити. .А имах причина да се усъмня.Според мъжа ми кълновете никнели в мен Laughing.Даже и да съм имала,ползата от детокса и здр. храна е налице.След улра звук-органите са ок,нямам камъни.
елбоси какви изследвания за паразити си си правила.Ти ме застреля направо..... #2gunfire

# 145
Що ме стреляш-не разбрах?Няма да обяснявам подробности,но нещо ми заприлича на паразит,затова веднага си направих изследване.Касата не го поема.Включва хелминти,протозои и др. не ми ги казаха,били много.Малко ме съмнява за 5 мин. лаборантката да изследва всичко,но...това е положението.Е,каза ми че след 2 часа ще е готово,но аз като отидох-тогава влезе в лабораторията да изследва.

# 146
  • София
Що ме стреляш-не разбрах?Няма да обяснявам подробности,но нещо ми заприлича на паразит,затова веднага си направих изследване.Касата не го поема.Включва хелминти,протозои и др. не ми ги казаха,били много.Малко ме съмнява за 5 мин. лаборантката да изследва всичко,но...това е положението.Е,каза ми че след 2 часа ще е готово,но аз като отидох-тогава влезе в лабораторията да изследва.

Heart

# 147
  • на острова на мечтите
Питанка? Хареса ми идеята за ленено семе, защото в билковата аптека, една тинктура за пречистване на организма, около половин литър, струва над 20 еврои малко се въздържах да размисля преди да закупя. Малко съм предубедена към тези настойки, които след отваряне не са гарантирани,макар че на опаковката пише, че имат еди какъв си срок на годност...
Сега, питането ми е, колко дни продължава детокса? Аз започнах вчера.
А, и как действа отварата? В смисъл, ако я пия сутрин и отида на работа, как ще ми се отрази? Или да се пие вечер? Ако някой има опит, ще съм благодарна ако сподели!

# 148
Да споделя.Някои вероятно знаят,че езика е показател за гъбички,токсини...За първи път след 1 год. детокс/често нарушаван/ и чист.Не е обложен,следователно съм се изчистила от всичко.Но странното е ,че подозирам  кое най-много ми помогна.Бях болна и си направих чай с джинджър,чер пипер и кардамон.Само дето се улях с пипера/не помнех дозата/.Сгрява,щипе..имах чувството,че ще 'изтрепе' всякакви гадинки в мен.И резултата е налице.Преди чая,въпреки детокса  езика ми беше малко обложен.

# 149
Здравейте включвам се и аз като човек поела по пъти на прочистваноята - преди повече пт половин година спрях месото  - след това направих едно пречистване на слуз с хрян и лимон, зимата почивах ,след това направих тройчатка с орех, карамфил и пелин за паразитите - сега ми престой пречиставне на стомаха и микровласинките на червата - след 2 седмици на черния дроб и след това леко гладуване с кленов сироп и мисля да посрещна лятото заредена с енергия Simple Smile

ще ви следя с интерес  Hug

Общи условия

Активация на акаунт