Прочистване на организма от паразити

• 938 657
  • 1 333
  •   2
Отговори
# 240
  • Пловдив
Момичета,а няма ли други варианти за прочистване освен тая тинктура Rolling Eyes

# 241
Момичета,а няма ли други варианти за прочистване освен тая тинктура Rolling Eyes
Разбира се, изчети темата. Simple Smile

# 242
  • София
В момента лекувам папиломи на кучето. Докато се светна, че са паразити единия много бързо се разви за броени дни нарастна. Образуваха се и нови. Започнах с ударни дози тинктура по пипета на ден, слагам и капки във водата 3-4. Минаха 3 дни откакто прилагам лечение с тинктурата, папиломите не са нараствали повече, но и не са паднали. Ще следя и ще споделя, ще се помъча да направя снимков дневник. Преди месец й сложих чип и ме съмнява, че тогава може да се е заразила или ако си е играла с някое куче и да са обменили лиги. Кучето ми в момента е на терасата не искам да има контакт с децата. Започнах да се замислям дали да не я подаря. много ми е свидна, много се привързах към това куче и евентуална раздяла ще е много трудна.  Cry Какво ще ме посъветвате?  Sad

Каква порода ти е кучето?
Аз не бих се  разделила с него само защото има папилома или нещо подобно.
Изчакай още малко да видиш как ще се развият нещата и тогава решавай.
Но ако си го затворила сега навън защото е болно мога да си представя как се чувства самото животинче.
Все пак факта, че папиломата не нараства не говорили добре?

# 243
  • Sofia
Момичета правя си сега тинктура от зелени орехи, но срещам различни срокове - 1 седмица, 40 дни. Някой знае ли със сигурност колко трябва да престоят?

# 244
  • TX
Момичета правя си сега тинктура от зелени орехи, но срещам различни срокове - 1 седмица, 40 дни. Някой знае ли със сигурност колко трябва да престоят?
аз също миналата година си правих и я държах 40 дни, беше с малки орехчета сцепени на по четвърт.  Такава беше рецептата от която правих, а сега наскоро взе да ми попада инфо за седмица.

# 245
  Извинявай , по коя рецепта правиш тинктурата ?

В нета попаднах на това

# 246
Да се похваля. Бях много притеснена за кучето, но снощи като се прибрах с изненада видях, че неразвитите папиломи, които си останаха като топчета са изчезнали, а големия, който беше като разцъфнала 3 сантиметрова гъба се е смалил до няколко милиметра. Уморих ги тия гадинки  Party

# 247
  • София
Да се похваля. Бях много притеснена за кучето, но снощи като се прибрах с изненада видях, че неразвитите папиломи, които си останаха като топчета са изчезнали, а големия, който беше като разцъфнала 3 сантиметрова гъба се е смалил до няколко милиметра. Уморих ги тия гадинки  Party
Ето виждаш ли. А ти излишно се притесняваше.
Много се радвам за животинката ти:)

# 248
Здравейте,
захванала съм да плета едно болеро. Мислех, че по снимката ще се ориентирам, но се затрудних. Бихте ли ми помогнали? Гърбът ми е ясен, но бордюрът ми е трудно да го разгадая:
Скрит текст:

П.С.
Упс, извинявам се. Някак си съм объркала темите  Embarassed

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 14:03 от yani4ka_83

# 249
  • София
Здравейте,
захванала съм да плета едно болеро. Мислех, че по снимката ще се ориентирам, но се затрудних. Бихте ли ми помогнали? Гърбът ми е ясен, но бордюрът ми е трудно да го разгадая:
Скрит текст:

хаха, сладурка:) Объркала си течата:)

# 250
Какво мислите за уреди тип Запер? Който е ползвал - от коя марка сте доволни?

# 251
Какво мислите за уреди тип Запер? Който е ползвал - от коя марка сте доволни?
Предполагам, че си забелязала че има отделна тема за Запера

# 252
Не бях я видяла, благодаря  Hug

# 253
  • Бургас
Здравейте момичета. По неведоми пътища стигнах до вашата тема и съм решена да пробвам и аз. Има обаче един въпрос. Съжалявам ако сте го дискутирали. Изчетох само първа страница. Примерите от линковете толкова ме отвратиха, че нямах сили да продължа. Та да предположим, че човек ползва някои от екстрактите и тинктурите споменати в темета и те подействат и убият паразитите. Ако обяче червеитте са станали големи могат ли да се изхвърлят от организма или си оставят мъртви в тялото?
Може би ми е малко тъп въпроса. Извинявам се предвариттелно.

# 254
Ако червеите са примерно в главата и умрат организмът си има механизми да се справи с това. Гледах едно филмче за едно виетнамче, осиновено в Америка с червеи в главата. Детето се оправило и вече е голяма жена. Не му мисли какво става с червеите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт