Прочистване на организма от паразити

• 938 660
  • 1 333
  •   3
Отговори
# 255
  • Бургас
Аха, ами зачудих се, защото на клипчето от първия пост с моя не много добър английски разбрах, че момичето приемало медикаменти и не са му отваряли главата.
Ох, снощи цяла вечер сънувах кошмари.

# 256
След първата страница темата вече е за методи за обезпаразитяване. Не само това, наскоро в темата се писа, че може да сме в симбиоза с тези червеи. И даже някои хора умишлено се заразявали, за да се лекуват от алергии и др.

# 257
  • Бургас
Все още не съм прочела цялата тема, но реших да не губя време. Още повече, че от известно време скърцам със зъби, което си мислех, че е от нерви. Но може и да не е. Днес ходих до билкарията в нашия град. Още докато почнах да разпитвам за пелин и карамфил и продавачката веднага се сети за какво идвам. Извади ми три тинктури: от зелен орех, от карамфил и от пелин. Трите за пакетната цена от 23лв.

и схема на прием

Някой друг ползвал ли е точно тези продукти? Смятам да започна от утре.

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 15:21 от tweetys

# 258
  • Бургас
Още нещо забравих да питам. Може ли да се взема от тинктурата от зелен орех ако имам проблем със сщетовидната жлеза заради йода. Т.е. проблема ми се състои в това, че хормона TSH ми е 4.51 при нормална максимална стойност 4.2.

# 259
Това, което мога да ти кажа е, че йодът по принцип е нещо добро при хипотиреоидизъм, а по-скоро се избягва при хипертиреоидизъм. Този хормон не беше ли на хипофизата? Когато той е завишен, ако не се лъжа има хипо-функция на жлезата. Така че йодът дори би могъл да помогне, може би. Пак повтарям обаче, че не съм специалист.

Днес ми беше 11-ти ден. При мен се получи положително повлияване на редовността на стомаха и на хемороид. Възможно е да се дължи и на други фактори, не мога да знам със сигурност. Не съм се занимавала да търся, но като че ли при мен не са излизали червейчета. По принцип имам навика да готвя със силни подправки и предполагам, че това помага да съм чиста. Възможно е да съм премахнала кандида, например, и от това да са се премахнали горните проблеми.
Според мен, когато се взима тройчатката е добре да се консумират пробиотици, като био боза и кисело мляко, защото вероятно действа като антибиотик и унищожава и добрата микрофлора.
Също да спомена, че при мен 2 капкомера се оказа много, просто усещам че дозата е над допустимото. За това карам максимално на 1,5 капкомера. Струва ми се, че не е нормално жена да взима колкото едър мъж, примерно.

# 260
Сега точно ми попадна една статия, където пише, че излишъците от йод може да доведат до хипотиреоидизъм в слаба форма.

# 261
Физическата промяна е, че нямам пъпки по лицето, които ме тормозиха от 4 години и прилагах безуспешно лечение последните 3 години. Нямам бяло течение. Много бързо се наспивам, но все пак започнах всеки ден да пия по една чаша фреш от панджар, зелена ябълка и морков, но за сметка на това спрях да ям плодове, от които често си преяждах  Crazy Определено имам голям прилив на енергия, която трябва да концентрирам някъде иначе ще експоадарам  Laughing. Не мога да преценя дали слънчевото време и фрешове не ме енергизират или е нещо друго, което се отключи. Умствено също имам промяна- като цяло не се чувствам "задръстена"- едно усещане на хронична умора, отпадналост и т.н. Но и започнах да внимавам какво ям, по-леки храни да не натоварват организмът ми. Не съм отслабнала, но не ми е било  цел, бих казала, че имам нужда да кача някое килце.

Само това не ми е идвало наум,на 30г съм вече а акнето ми дори се засили,особено под брадата и челюстта,гърба и раменете,недоумявам вече как да се справя,засега от месец и нещо съм на класическа хомеопатия,но ефекта не е добър поне засега..

В БГ има ли тази тинктура да се продава готова?

# 262
Някой май беше споменал, че я има в здравен център Дар, или може би само тази от орехчета. Не съм сигурна. Не съм била никога във въпросния център. Мисля че бях дала доста отдавна в темата линк за поръчване на тинктура от орехчета.

# 263
аз от iherb си купих две. Едната без алкохол.
Но едно шишенце незнам дали ще стигне.

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 22:12 от dalil

# 264
Tинктурата от iherb, от тази с алкохола, стига едно шише за 14 дни. Ако се направи 2х14 дни трябват две шишета. Ако някой ще поръчва от сайта за пръв път имам код за намаление за нови клиенти. Мога да го пратя на лични.

# 265
Преди време моята баба имаше проблем с болки в коремната област и трудно изхождане. След преглед в болница и направиха видеоколоноскопия на дебелото черво, от която се установи че няма запушвания и канцерогенни образования. Изписаха я с предписани антибиотици срещу различни паразити, които изглежда не й помогнаха.

Тогава тя приложи рецептата с отвара от ленено семе и гвоздойчета карамфил, която се приготвя на водна баня (в млековарка) и която намерих тук в бгмама. След около седмица болките изчезнаха, възстанови се нормалното изхождане и вече 3 месеца тя няма оплаквания.

Защо се появяват тези паразити, които съпровождат и различните ракови образования. Дали те са просто една грешка на природата спрямо нашето тяло или следствие от общото замърсяване, или пък има друга причина.

Един от възможните отговори на този въпрос дава Германската Нова Медицина, за която в бгмама има отделна тема, но ми се струва, че има връзка между двете теми ...

# 266
Много ми е любопитно обяснението на ГНМ за паразитите?

# 267
Даа, сега забялазах че д-р Хамер е допуснал пропуск. Това е чудесно, оставил ни е възможност и ние да се изявим.  Joy

Имайки предвид, че според ГНМ няма нищо злокачествено в природата, откъде са се пръкнали тези паразитчета. newsm78

Сещам се за книжката на Димитър Станев "Самолечение само с вода", в която той описва метод за лекуване и прочистване на тялото, в който използва буквално само чиста изворна вода, която е най-големия разтворител на планетата Земя (за справка виж филма "Великата тайна на водата") и иригатор. По време на това прочистване, той описва как излизат едни гадинки ... Направо покъртителна картинка. Интересното е, че този метод не мъчи паразитчетата с несвойствена за тях храна, като например комбинация от черен орех, пелин и карамфил, а те сами благоволяват да си тръгнат. Е, с малко помощ от страна на иригатора.
Защо ли!?  newsm78

Може би, защото вече нямат какво да правят в организъм, който е освободен от замърсявания.
Интересно, дали ако не бяха тези паразитчета в тялото на г-н Станев, той щеше да доживее момента, в който е решил да се подложи на описаната от него методика  Rolling Eyes ...

Книжката е налична в нета, както и описание на преживяванията на хора, които са изпробвали методиката. За тези от вас, които не са я чели: Приятно четене Wink ...

# 268
  • Бургас
Аз искам да попитам тези, които са ползвали тройчатката от iHerb дали са забелязали да има някакъв ефект върху брадавици, папиломи, кондиломи и др. от сорта.

# 269
Аз искам да попитам тези, които са ползвали тройчатката от iHerb дали са забелязали да има някакъв ефект върху брадавици, папиломи, кондиломи и др. от сорта.
Аз такива посебе си нямам. Имам като резултат регулиране на стомаха и положително повлияване на проблем с хемороид. По принцип полагам някакви грижи за себе си и не мога да кажа, че съм имала проблеми в тежка форма, но определено има положителен ефект. А нещата, които изброяващ, ако са свързани с някакви микроорганизми, вероятно външно мазане също би помогнало.

Общи условия

Активация на акаунт