Прочистване на организма от паразити

• 938 898
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Ами не знам дали са свързани с микроорганизми. Чудех се, защото мислих да поръчам за свекървата, а тя има някякви такивя образувяния.

# 271
Брадавиците, папилома и пр са вирусни образувания. Тези на кожата са счита, че са безобидни,но са си неприятни. От същата група са (има много вариации) като тези, които предизвикват проблеми в шийката на матката. За брадавиците съм чела, че се повлияват добре от мазане с белия сок от стеблото на глухарчето, както и с ябълков оцет, който се поставя на проблемното място под формата на компрес и трябва да престоява там, но не знам подробноси. Също и пак да си се пие по 4с.л. на ден, разтворени във вода.

# 272
  • Тра-ла-ла
На някой ставало ли му е лошо от пелин или карамфил, смлени? Виене на свят, болки в главата, шум в ушите?

# 273
  • TX
от пелина не, но от тинктурата от орехчета и от карамфила като че ли ме болеше глава и ми беше едно омагьосано, а мен вече мнооого рядко ме боли капата.

# 274
  • Тра-ла-ла
Попритесних се, защото за първи път приемам пелин и карамфил и то смлян, а не на отваря. И не знам дали нещо не ми е дошло в повече или да съм алергична. А за пелина описват точно същите симптоми при отравяне, каквито се появиха и при мен. За всеки случай взех активен въглен.

Murka, след колко време отшумяха страничните ефекти от приема на тинктурата? Това нормално ли е?

# 275
  • TX
При мен ставаше така след около час след  приема, аз не приемах смлени карамфил нито пелина, а на силна отвара, че с карамфил и пелин на прах не ми се получи. Но от пелина не ми зазляваше, само от тинктурата и от карамфила. Допускам че е от тях, след като преустанових приема им всичко си ми е ок.
А защо ли, ами защото тинктурата е силно съдържима на йод и щитовидката не може да си влезе в час сигурно, освен за гадините и организма ни се шашка с нашите приумици.

# 276
Брадавиците, папилома и пр са вирусни образувания. Тези на кожата са счита, че са безобидни,но са си неприятни. От същата група са (има много вариации) като тези, които предизвикват проблеми в шийката на матката. За брадавиците съм чела, че се повлияват добре от мазане с белия сок от стеблото на глухарчето, както и с ябълков оцет, който се поставя на проблемното място под формата на компрес и трябва да престоява там, но не знам подробноси. Също и пак да си се пие по 4с.л. на ден, разтворени във вода.

Тези папиломи стоят ли продължително време, или са кратковременни образувания?
Аз от време на време,всъщност досега няколко пъти, имам някакъв тип подуване или как да го нарека подкожна пъпка в областта на срамните устни, но изчезва, и докато реша да отида на лекар, то изчезнало. Буквално го няма за 1-2 дена. Като ходя на дерматолог ще кажа за това,защото почва да ме притеснява... Sad

И аз имах онзи ден едни сухи изпражнения, и в тях някакви като къси конци, ама много здрави, опитах се да ги разгледам, като някакви треви стоят, не се движат Rolling Eyes. ДА не са били от някаква храна? при всички случаи ще почна да ям сурови тиквени семки като за начало. Confused

# 277
  • Пловдив
Аз тиквени и слънчогледови семки ги смесвам с кис.мляко и ги ям на закуска.Много ми е вкусно...

Но така дали е удачно Rolling Eyes Трябва само семки на гладно или...?И колко време след като ги хапнеш не трябва да приемаш друго?

# 278
  • София
На някой ставало ли му е лошо от пелин или карамфил, смлени? Виене на свят, болки в главата, шум в ушите?
Тъкмо да използвам да се запиша в темата. Много е интересна. Благодаря ви.  Hug

Аз започнах с приема на смлян пелин, докато чакам да ми стане настойката от зелени орехчета и резултата на 13 ден беше - замайване и силно гадене, около час след приема, което продължи през целия ден. Прекратих приема /оставаше ми още ден/, но на следващата седмица трябваше да взема еднократно нова доза смлян пелин - резултатът беше същият. Според мен това си беше реакция от пелина.  Peace

# 279
Здравейте момичета,
Включвам се отново в темата. Бях в отпуск  Party и реших да си почина от всичко.

Папиломи определено се чистят, бях писала за кучето си. За брадавици не знам.

Вече не мога без тинктурата. Имам периоди 2-3 пъти в месеца когато ми излизат остри пъпчици като бяло набъбнало акне най-вече по лицето и гърбът, което го чоплех с нокти. Но сега когато ги усетя, че се появяват просто си пия по 2 пълни пипети и на другия ден кожата ми е чиста като след козметик. Възможно е да е от щитовидната жлеза и когато я "нахраня" всичко да си става ок или да е от паразити.

Сега ще правя схема на сестра ми. Вие как приемате тинктурата от иХерб. На мен този прием 3 пъти на ден ми се струва прекалено. Когато го направих едвам издържах последните 4 дни с по 2 дози.  Серафима каква е твоята схема?
Бг варианта за 23 лева ми се струва много добре.
Момичета можете ли да пускате линкове към книгите и инфото. Явно сте доста навътре в тези теми, а на мен това ГНМ нищо не ми говори  Confused

Странно ми звучеше един коментар, че вкарвали определени паразити за лечение на алергии. В повечето статии, които съм изчела за паразити е точно обратното. Все пак паразитите произвеждат токсини и са гноеродни. Ако може линк да прочета това твърдение.

Последна редакция: пн, 15 юли 2013, 05:17 от didka_80

# 280
Дидка, взимам 3 пъти на ден, но когато стигна до 2 пипети, ако чувствам че не мога, взимам по 1,5. Както казах, не може дозата да е еднаква за мъж 1,90 м. и жена миньонче. Освен това билките са силни и не трябва да си насилваме организма.
Би могла да мажеш пъпките с тинктурата и да видиш ефекта няма ли да е същият.
Nonesense това със смления пелин ми се вижда малко рисковано, защото има риск да не уцелиш точната доза. Бих потърсила в нета какво пише като противопоказания и проблеми при предозиране с пелин.
Аз сега съм на втория цикъл и започнах пак от 0,5 пипети на ден. При мен не е имало изхвърляне на паразити.

# 281
  • Пловдив
А кой е БГ варианта на тинктурата Rolling Eyes

# 282
Това за алергиите и паразити не съм го чивала. Има терапия с ларви на един вид муха. Слагат специално отгледани дезинфикцирани ларви на мухата в некротизиралата тъкан на рана и те изяждат неживата тъкан.

# 283
И моето сем. започна.Имам проблем с дозите-не ги уцелвам много,на мъжа ми давам повече .Досега нищо не съм забелязала,но пък аз съм правила преди това и др. детокс.Дидка 80,моля напиши ми   какво точно даваше на кучето.Предполагам  без алкохол. Имам котка-домашна/не излиза никъде/.

# 284
  • Бургас
Аз искам да попитам тези, които са правили прочистването, дали по време на него им се се случвало да посещават повечко тоалетната по голяма нужда. На мен ми се случва това сега и нямам предвид разтройство, а напълно нормално и то по 3-4 пъти на ден.
Днес обаче не се чувствам добре и смятам да спра за сега. Нещо ми се вие главата и ми се спи, имам чувството, че както си вървя и ще падна на земята.

Общи условия

Активация на акаунт