Прочистване на организма от паразити

• 959 154
  • 1 333
  •   3
Отговори
# 540
Да, това са го пуснали в bilki.bg. Не знам дали правилно те разбрах, но ако са 60 капки на ден от 8-мия ден, това са по 3 мл/ден или 21 мл/седмица.

# 541
В указанието на шишенцето пише след осмия ден не да се пие по 60 капки дневно,а само по веднъж на седмица до свършване на количеството.При тази схема пресметнах,че ще ми трябват повече от 8 месеца за да свърши,а то на практика след втория месец ще е негодно за пиене.
Малко по-назад съфорумка е споделила,че след 8 ден всеки ден пие по 60 капки.В указанието не е така и не знам как би се отразило.

# 542
Би могла да се обадиш в аптеката и да ги питаш. Също да се консултираш с фитотерапевт/билкар.

# 543
Смятам да се обадя на производителя,имат сайт и телефон за контакт.

# 544
По принцип bilki.bg са билковата аптека на пазара в Красно село.

# 545
Благодаря за информацията,проблемът е че съм от Варна.А май те само продават тройчатката,а производителят е друг.

# 546
Благодаря за информацията,проблемът е че съм от Варна.А май те само продават тройчатката,а производителят е друг.
Не пречи да им удариш един телефон, все пак са специалисти по билките. По принцип оформлението на шишето е като на останалите им продукти - с типичната шарка. Въпреки че се прави другаде е техен продукт. Даже веднъж им писах защо не направят такъв продукт, след като създадох тази тема.
Ако имате там някоя билкова аптека, може и там да се пробваш.

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 12:16 от hjkl;

# 547
Тройчатката я купих от дрогерия във Варна.не ми беше ясно кога се пие-преди или след храна,но ми отговориха троснато да си прочета указанието.После да не е без хич ми казаха,че след като не е изрично посочено следва да я пия след храна.От прочетеното от нета по въпроса обаче разбрах,че е по-добре да се приема на гладно.Тази тройчатка не съм я купила просто за профилактика,детето ми в момента има глисти и съм се видяла в чудо.Никъде няма лекарства по аптеките и всички вдигат ръце.Пробвахме с тиквени семки,но в един момент започна да ги повръща и получи разстройство.Сега взема по-малко от тях,но така май няма никакъв ефект.Всяка сутрин му давам морковен сок,но не се надявам на ефект-той само ги парализирал,но не ги убива.За малкия поръчах от Iherb тройчатка без алкохол и чакам да пристигне.А за всички в семейството за профилактика взех тази тройчатка,за която говорим.Но като започнах да смятам съвсем се обърках със схемата за прием.Излиза,че ако бях взела само едно шише щеше да стигне за всички.Но ме обърква защо пише да се пие до свършване на съдържанието,това ме навежда на мисълта ,че едни шише е за един човек.
Все се надявам някой ,който е пил от нея да сподели опит.

# 548
Докато се чудиш, можеш да даваш на детето отварата от ленено семе и карамфил описана в тази тема, вече не помня къде, но би трябвало да е в началото.

# 549
Всичко съм прочела,тези дни чета денонощно по въпроса, като тази тема ми се стори много полезна и ми даде най-много насоки.За отварата също се чудих,ако беше за мен не се притеснявам,но нали при децата дозите са все различни та не посмях.Детето не е много малко-10 години,но тези дни с моите проби/семки,моркови,чесън../вече като вляза в стаята му у ме гледа уплашено в ръцете какво пак нося.Може би се повлиях и от това,че като се свари семето се желира и било трудно за преглъщане.не съм пробвала,не знам.Ти пробвала ли си го лично?А и пак някой беше споменал ,че в обвивката имало някакви токсични вещества...много е трудно да се самолекуваш и да не знаеш какво правиш.

# 550
Ти пробвала ли си го лично?А и пак някой беше споменал ,че в обвивката имало някакви токсични вещества...много е трудно да се самолекуваш и да не знаеш какво правиш.
Ами едва ли са по-токсични от Тройчатката, но за мен е доста по-добро на вкус от нея.
Фармацевтични лекарства не помагат ли при твоето дете?

# 551
Може би повечето хора в момента нямат този проблем и не знаят ,но колкото и невероятно да звучи някъде от пролетта вече не се зареждат такива лекарства по аптеките.В момента на практика няма с какво официалната медицина да лекува глисти.Джипито вдига безпомощно рамене.Обаждах се в ХЕИ,но и те не знаят какво да правят.Препоръчват ми да ходя по селата да търся изостанали количества,но въпреки търсенията нищо не стана.Лекарства просто няма.Затова и се ровя по форумите да търся лек.

# 552
Странна работа, освен да прескочиш до някоя съседна държава.
Пих доста лен с карамфил - много по-лесно се пие от тройчатката, поне за мен. Странно ми е че детето ти повръща от тиквено семе. Пробвай с кокосово масло. Просто замени маслото и олиото в храната с него, може да купиш и кокосов орех, кокосови стърготини. Кокосовото масло може да се маже и на филия, и десерти да се правят с него и стърготини.

# 553
Благодаря за съветите.Много ми стана интересно като каза,че тройчатката се пие трудно.Аз като слагам тези капчици в 100мл вода нищо не усещам,даже не ми и горчи.Затова и си мисля,че нищо не правя .Ти каква тройчатка си ползвала?Купена ли или самичка си я направи?

# 554
Моята беше от Iherb. По принцип не мога да пия алкохол, може това да е причината. А ленът няма почти вкус, карамфилът си е стандартна подправка. Според мен от това количество нищо лошо не може да му стане на детето ти. Можеш да го подсладиш.
Нали настърганите моркови също помагат? Прави салатка на детето.
И отиди да гласуваш за някой подходящ, че даже лекарство против глисти няма в държавата.

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 20:46 от hjkl;

Общи условия

Активация на акаунт