Прочистване на организма от паразити

• 939 350
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 780
какво е запер

# 781
# 782
# 783
благодаря, има ли ефект. Прочетох противоречиви мнения

# 784
НЯКОЙ ДА ЗНАЕ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ТРИАКТАЛ И ТРОЙЧАТКА ?

# 785
На пръв поглед разликата е в цената и във формата на приемане.Тройчатка е спиртен извлек и на доста прилична цена,триактала е на хапове и доста скъп,не знам дали е оправдана цената.По принцип,когато се приемат билкови препарати най-силно действащи са билките,които се варят продължително време,после са спиртните извлеци,накрая таблетните форми,но последните пък са най-удобни за ползване.
Малко ми е странно,че triactal се приема след хранене.
Това,което не ми става ясно е каква форма на пелина е използвана при Тройчатката.За скъпия препарат чета,че бил със сладък пелин и най-ценната съставка бил артемизина.Доста интересно звучи,ако някой го е ползвал(дори да не е за паразити) ще ми е интересно да сподели.
Тук намерих страницата на производителя:
http://triactal.com/bg/

# 786
Аз лично не харесвам агресивните тактики за подобряване на здравето. Те винаги са временни и противоестествени. Ще пием една отвара/хапче известно време, ще се прочистим, а после какво? Променило ли се е нещо - не! Тялото ни може и да се е изчистило от паразити, но остава все толкова уязвимо към тях, колкото и преди. Стратегията ни за справяне с проблема трябва да бъде част от живота ни. Консумацията на синбиотици в естествен вид е една стратегия, която може да трае цял живот. Синбиотиците са просто част от храната ни, а флората, която изграждат ще се бори с паразитите в тялото ни. Няма нужда да го правим ние краткотрайно, чрез приемане на отвари и лекарства, които иначе не бихме приемали.
Лично мнение Simple Smile

# 787
Да пиеш билкова отвара или билково хапче не е агресивна тактика,а мека такава,и няма нищо противоестествено в нея.И със сигурност много неща се променят-стига да знаеш какво правиш и как.А телата ни така или иначе си остават уязвими и на паразити, и на всякакви други влияния, и никакъв синбиотик или друго нещо не може да ги спаси-това е илюзия.Тай-малкото,което е,един стрес може да затрие симбиотиците много успешно.Т.е. симбиотика не може да се бори с външни влияния.
Затова поддържането на здравето изисква грижа и постоянство.А симбиотика не е лошно нещо,но се приема за подпомагане на изхвърлянето на шлаката заедно с нещо си, или след това.
И не е само мое мнение! Simple Smile

# 788
Здравейте,

Помогне моля ви за терапия за прочистване от паразини при дете /10 години/  Praynig

Уреди гледах, но всеки си ги  хвали, друг ги плюе... Вие от кой сте доволни?

# 789
  • Бургас
А някой пил ли е масло от копър. Казват, че също действа противопаразитно.

# 790
Dow Jones, не съм съгласна с мнението ти, много е крайно и явно е на човек, който не е боледувал и не си е патил от паразити, вируси, бактерии, гъбички или други подобни твари, които искаме или не си живеят в нашия организъм.... И никакви диети, храни, симбиотици и други "естествени" неща не могат да ни предпазят или още повече да ни отърват от пагубното им влияние върху здравето ни...
Така че моля не смесвайте профилактика на нещо което я го имаме, я го нямаме и доказаната болест или зараза с паразити в случая.... Писна ми да чета как много от лекарствата, билковите отвари или хомеопатията били вредни, как сме си тровили децата или самите нас.... За бога хора, когато детето ти е болно и го гледаш да страда, не мислиш за натурално, безвредно, естествено, нетоксично, природосъобразно, био и тем подобни глупости, а търсиш лекарството или билката която би му помогнала да се справи с болестта или инфекцията.... Защото и в 21 век има умрели от грип, пневмония, болен зъб или съвсем дребна инфекция.... Но умрели от билки или антибиотици не съм чувала....

# 791
А симбиотика не е лошно нещо,но се приема за подпомагане на изхвърлянето на шлаката заедно с нещо си, или след това.
newsm78 синбиотикът е просто храна, която съдържа едновременно пре и про биотици. Ползва се за повияване върху "състава" на чревната флора. От нея зависи дали червата причиняват възпаления. Като чуя думата "шлака" искам да видя медицински експерименти... те изграждат мнения.

# 792
За бога хора, когато детето ти е болно и го гледаш да страда, не мислиш за натурално, безвредно, естествено, нетоксично, природосъобразно, био и тем подобни глупости, а търсиш лекарството или билката която би му помогнала да се справи с болестта или инфекцията.... Защото и в 21 век има умрели от грип, пневмония, болен зъб или съвсем дребна инфекция.... Но умрели от билки или антибиотици не съм чувала....
Днешните деца заспиват пред телефоните си, живеят в wi-fi ад, на "топло и светло" целогодишно. Каква имунна система очакваш да имат?

# 793
  • Бургас
При паразитите не е до имунна система. Например при тенията не се придобива имунитет, както към вирусите например.

# 794
А симбиотика не е лошно нещо,но се приема за подпомагане на изхвърлянето на шлаката заедно с нещо си, или след това.
newsm78 синбиотикът е просто храна, която съдържа едновременно пре и про биотици. Ползва се за повияване върху "състава" на чревната флора. От нея зависи дали червата причиняват възпаления. Като чуя думата "шлака" искам да видя медицински експерименти... те изграждат мнения.

Благодаря,че ми разясни какво е симбиотик,иначе нямаше как да знам Laughing.Ако нещо не ти е наред в стомаха не разчитай да си го оправиш с храна,тя е само част от режима,който трябва да се следва докато пиеш  добавки,лекарства и други намеси,т.е. докато си коригираш начина на живот.
Здравето на тялото ти не зависи изцяло от това на червата,просто там е мястото,което първо удря при силни емоции-свиване под лъжичката му казват по народному.
Какви медицински експерименти искаш да видиш за шлака? Човек всекидневно си я отделя в тоалетната,а също и чрез потта,кожата,сълзите,цикъла при жените.Има и ментална шлака Simple Smile,тя е невидима и не може да я докажат медицинските експерименти.

Днешните деца заспиват пред телефоните си, живеят в wi-fi ад, на "топло и светло" целогодишно. Каква имунна система очакваш да имат?

Е,хайде да не обобщаваме.Който си гледа добре децата не им осигурява въпросният описан "ад".

Общи условия

Активация на акаунт