Прочистване на организма от паразити

• 939 521
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 765
Оr, каква е тази хистаминова непоносимост и как се изследва? Дъщерята продължава с алергичните симптоми, а уж няма алергии... Имаме кученце и си мисля, че проблемите й са от него... Да не е точно алергия, но някаква непоносимост, знам ли... #Crazy Или другото е да е на паразитна основа... Давам й през известно време един сироп за глисти и вътрешни паразити, които тук ми дадоха от аптеката, пие се на две дози през 7 дни... Но да питам някой знае ли препарат, който се дава на деца ако в семейството се глада куче или котка?

# 766
  • На плажа
Би ли споделила какъв е този сироп? И ние имаме котка и момче на 6 год. Давам му от време на време сок от моркови-прясно изстискан,но ми се иска и нещо друго  Peace

# 767
Сиропа е Vermox и става за деца, пие са на две дози... Аз им давам на мойте деца профилактично през 1-2 месеца, като всеки месец давам хапче и на кучето за вътрешни паразити (от ветеринар)...  Понякога и аз вземам от Вермокса, все пак аз къпя и чистя на кучето... Но си мисля този сироп само дали е достатъчен, когато гледаме и животно в къщи.... newsm78

# 768
  • На плажа
В България ли живеете? Питам защото тук се предлагаше хапче Вермокс и беше предостатъчно...но от известно време го спряха по аптеките.

# 769
не е ли опасно да се дават лекарства така без доказана нужда. не се заяждам, само питам. Когато преди време водих сина на диагностика с някакъв апарат и при нас се оказаха паразити. Уж ги изчистихме, ама как да съм сигурна, че пак няма да се появят. Бих искала и аз от време на време да го обезпаразитявам вътрешно, но нещо естествено, като храна, а не лекарства.

# 770
  • На плажа
Ние даваме профилактично,веднъж годишно  Peace

# 771
Не живеем в БГ, тук за деца Вермокса е като сироп... Аз давам профилактично, защото малките деца хващат много лесно глисти от мръсни ръце... Много често ги чувам да скърцат със зъби или се оплакват от болки в корема... Та не ми се рискува да се заразим всички и после да няма оправяне... Не смятам, че пиенето на Вермокс през 2 месеца е проблем, още повече, че се дава без рецепта, а тук е много строго и това говори, че лекарството не е опасно... Другото е и гледането на куче в къщата, което не е за подценяване... Peace Винаги съм предпочитала профилактиката пред лечението с антибиотици или други много по-опасни и вредни лекарства.... Но това си е лично мое мнение, разбира се....
Аз се учудвам, че Вермокса е спрян в БГ, а с какво се лекуват глистите при децата тогава? Или ги оставяме да си живеят свободно в тях? Това е според мен меко казано глупаво и безхаберно, паразитите могат да доведат до много опасни последици за подрастващите....

# 772
лунна пътека, ти откривала ли си глисти със изследване. И моят преди все се оплакваше от болки в корема, сега също от време на време. Пак почнах да се притеснявам.

# 773
Тук за такива "дребни" неща не правят изследвания, а и няма частни лаборатории където мога да отида и да им направя и без направление... Така че трябва да се справяме сами...  Mr. Green Но аз съм виждала на акото им понякога или като ми каже, че ги сърби дупето.... Но и по скърцането със зъби вечер може да разбереш... Ако ходи на градина или на училище може да пренесе от други деца... Но ти може да поискаш изследване от личната лекарка ако има чести болки в корема...
Тук където живеем например децата са пълни с въшки и никой не им обръща внимание и не ги лекуват... Защото "лекарствата са много скъпи" и няма гаранция, че няма пак да се заразят... Направо съм се видяла в чудо с безхаберието на някои родители, учители и големи деца даже... Но за тях глисти, въшки, пет реда сополи и други хиляди инфекции не са проблем, така си водят децата в градините и училищата, а това, че са опасни и за другите не ги вълнува въобще... Sick

# 774
да не би да сте в Индия

# 775
  • на плажа
Четох листовките на Зентел и Вермокс, но не бих дала без консултация с лекар. Моето дете прави астматични пристъпи и ме е страх от алергична реакция.
П.с.
Според мен Лунната пътека е в Испания. Зълва ми живее там и се оплаква от същото - въшливи и сополиви ги водят на училище.

# 776
Оr, каква е тази хистаминова непоносимост и как се изследва? Дъщерята продължава с алергичните симптоми, а уж няма алергии... Имаме кученце и си мисля, че проблемите й са от него... Да не е точно алергия, но някаква непоносимост, знам ли... #Crazy Или другото е да е на паразитна основа... Давам й през известно време един сироп за глисти и вътрешни паразити, които тук ми дадоха от аптеката, пие се на две дози през 7 дни... Но да питам някой знае ли препарат, който се дава на деца ако в семейството се глада куче или котка?

Ето тук има за хистаминовата и др. непоносимости:
http://neponosimosti.com/?page_id=667

http://imupro.bg/imupro-testove/test-za-histaminova-neponosimost/

# 777
  • София
Как мислите химиотерапията дали би убила евентуални паразити. Все пак това са доста силни лекарства, действащи на клетките .... дали действа и на паразитите обаче?

# 778
Оr, благодаря, ще изследвам дъщерята, тя има някои от симптомите на хистаминовата непоносимост.... Thinking

# 779
здравейте,

ползвал ли е някой запер или друг вид уред от от този тип за лечение на паразити? Става въпрос за домашна употреба? Доволни ли сте и какво бихте препоръчали, защото в интернет има доста видове на различни цени? благодаря

Общи условия

Активация на акаунт