Прочистване на организма от паразити

• 939 522
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 750
Тези паразити могат ли да докарат симптоми като при алергия, ринит, синузит или астма? Някой с такива проблеми да се е изследвал и за паразити? Търся причини за постоянните боледувания на дъщеря ми, аз все мислех, че е алергия, но тестовете се оказаха отрицателни... Не знам вече къде да търся проблема??? newsm78

# 751
  • На плажа
Възможно е...ако имате възможност направете изследване в подобен холистичен център,като споменатия по-горе.С обикновените изследвания не се откриват.Лошото е,че в България няма препарати против глисти,само с бабешки методи,но пък те не са подходящи за деца newsm78

# 752
Зентел е лекарството за деца(повече инфо има в листовката на препарата).Може да има и други-все пак децата в Бг ги изследват преди да тръгнат на градина и няма как да няма препарати,с които да ги лекуват при нужда(ако изобщо се хванат с изследвания,щото някои паразити не могат да се регистрират).Аkо децата скърцат със зъби на сън е сигурен признак за наличие на паразити.

Някой пробвал ли е тази добавка?:
http://www.vision-bg.net/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA … D1%82%D0%B0%D0%B2

# 753
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
рових се из нета по друга тема и попаднах, че се прави курс със сок от папая за премахване на паразите. по време на приема на сока от папая, трябвало да се ограничи приема на белтъчини. само това запомних.

който има интерес, да се ровне в нета.

# 754
Аз знам,че при антипаразитна програма не се приемат никакви плодове заради фруктозата.Не знам дали папаята прави изключение заради папаина примерно.Иначе съм чела за семки от папая,но остава въпроса за чистотата на продукта-не е много ясно с какво се обработват плодовете докато пристигнат до нашите ширини.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2015, 09:39 от Оr

# 755
Здравейте! Желая да споделя и моя опит в почистването на организма от паразити!
Средата на лятото пътувах, за мое огромно съжаление реших, че преди пътя ще си купя дюнер от централна автогара - Аладин. Нищо, че бях информирана, че точно преди месец са открили червиво месо във въпросните "дюнердийници" , аз реших да пренебрегна този факт. Седмица по-късно започнах да чувствам отпадналост, умора и сърбеж по ануса. Изчетох темата и други теми във форуми и информация и се самодиагностирах с глисти или така наречените острици. Купих си вълшебното билково лекарство Тройчатка и започнах да го пия по схемата. Прибрах се в родния ми град и споделих с баба ми притесненията си. Отидохме в лабораторията на града и по-късно през деня ми потвърдиха, че имам заразяване на организма с острици. От ЛАБОРАТОРИЯТА ми предписаха антибиотик. Понеже въпросните жени бяха познати на баба ми тя ми каза, че не смята, че въпросните дами са компетентни и ще се консултираме с лекар преди да купим антибиотика. За мен беше голям шок тогава. Беше четвърти ден от както пия тройчатката и за капак на всичко вкъщи изкарах малки и ситни острици. Бях толкова нервна и изплашена, баба ми реши да не  чакаме до понеделника да се консултираме с лекар и ми да де една "бабина рецепта" за премахване на острици. Купихме сурово тиквено семе 400 гр и рициново масло от аптеката. Сутринта на гладно с огромна мъка изядох само 200 гр от семето и изпих две чаени лъжици рициново масло. Почувствах се толкова отпаднала и си легнах. След два часа ми нямаше нищо, чувствах се изключително добре. Отидох до тоалетната без проблем, продължавах да изкарвам острици. На осмия ден от лечението ми с Тройчатката изпих 60 капки. Чувствах се много добре, мислех , че всичко е отминало! Само че гадинките по някакъв начин са се прехвърлили във влагалището ми!!! (водя полов живот). Седмица след цялата история, ми се появи зеленикаво течение, а урината ми имаше мирис на препарати и се пенеше. След полов акт имах розово течение. Изключително много се изплаших и отидох на тестване на кръв и урина. За жалост не съм си взела още резултатите, защото работя от 8 до 17ч, а лабораторията в Студентска поликлиника работи от 8 до 15ч, а сега има 4 почивни дни заради празниците. Консултирах се с лекаря ми по телефона, но човека ми каза, че без изследвания нищо не може да направи. Обърнах се отново към Тройчатката и чай от жълт кантарион, който има също детоксикиращо и прочистващо действие. Два поредни дни изпих по 60 капки във 200мл вода. Получих и двата дни много силен световъртеж и си легнах. На сутринта се чувствах изключително добре, дори не пих кафе през целия ден!!! Днес, два дни след като пих Тройчатката по 60 капки, с месечния ми цикъл излезнаха и остриците от влагалището ми!! Никога не съм вярвала, че такова нещо ще ми се случи някога и още се шокирам от вида на това, което виждам. В момента се чувствам много добре и урината ми не се пени вече, не мирише странно, но не мога да кажа със сигурност дали съм се оттървала от тях! Ще продължа да пия Тройчатката, а когато цикълът ми приключи, ще направя още едни изследвания и ще посетя гинеколог. Но ето , че е доказано: Тройчатката ги избива!!!  #2gunfire
Успех на всички,които се борят с неприятните паразити. Надявам се да съм помогнала с моя двумечесен опит по темата. Друг съвет, който бих дала е, че профилактично трябва да се правят такива прочиствания на целия организъм. Човек се чувства по-леко и по-добре, дори кожата се усеща някак си по-чиста. Правилното хранене е също много важно, киселото мляко е естествен пробиотик, който спомага организма. Билките имат вълшебни свойства, и преди да се обърнете към изкуствено създадените антибиотици и химии, пробвайте с някоя бабина рецепта, с които хората са се лекували преди години и са живели също толкова дълго и добре, колкото нас, съвременниците, а дори и по добре!    bouquet   Hug

# 756
В Бургас доктор Ялъмова прави такова изследване  и съответно процедури за прочистване на организма от паразити .

# 757
Тези паразити могат ли да докарат симптоми като при алергия, ринит, синузит или астма? Някой с такива проблеми да се е изследвал и за паразити? Търся причини за постоянните боледувания на дъщеря ми, аз все мислех, че е алергия, но тестовете се оказаха отрицателни... Не знам вече къде да търся проблема??? newsm78

Тествала ли си за хистаминова непоносимост?

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 10:38 от Оr

# 758
  • София
И аз предпочитам винаги естествените продукти, но ... понякога трябва да се реагира бързо, пък и ако е дете не всичко може да му набуташ. Simple Smile Та моят опит с острици е следният - ВЕРМОКС! Много добро, химия е, но действа безотказно. Вторият прием не трябва да се пропуска. Уж беше спрян, но сега къто попитах Гугъля, оказва се че го има по аптеките.

# 759

всъщност това са само отделни мнения, които нямат конкретни обяснения  ??? Не е някакво проучване

Благодаря за линковете   bouquet
Всъщност са мнения, изказващи мнението на химика др Анди Кътлър, който е направил сериозно проучване и на теория (има написана книга по темата - Amalgam illness), и на практика - 15 години в тази група се чисти по неговите правила и възстановяват деца аутисти. Тези мнения казват какво мисли той, ако не е и самият той, и повечето хора в групата му са едва ли не религиозни привърженици, като на някакъв супер гуру. Доста е дразнещо, и аз не съм от тази категория, но трябва да призная, че и сам съм се убедил, че макар и не за всичко, той си остава прав за повечето неща...

# 760
  • Пловдив
Оф от как го няма Пинко в тези теми никой не пише обосновано какво и как е добре да се направи /пък всеки да си преценя/
Срещам само постове - нищо не правете щото..... може и да не е на добре
Ми то не е на добре и като нищо не правим???

Тъжно, но БГ мама като форум за взаимопомощ някак си си загуби облика

# 761
Да, съгласна съм с МАМА ГАЛЯ. Най компетентните в много теми от форума просто имат или бан или други заплахи.
 То това е тенденция в цялата ни държава - да се гонят умните, компетентните и образованите... Само някой умен да се отличи от другите и веднага ще се намери някой завистлив и тесногръд майстор да му разкаже просташката игра...

# 762
Всяка сутрин на гладно половин една четвърт водна чаша натурално силно алое, колкото по-гадно е, толкова е по-натурално, побърква ги направо откачат от него и мрът като мухи.
И зентел задължително два пъти годишно.

# 763
diamantt, кои паразити точно мори алоето?
Аз не мога да разбера как да разбере човек без никакви изследвания, дали има паразити в организма си? В смисъл ако не ги усеща по някакъв начин, като глистите например... newsm78
Освен това ако в дома се отглежда куче или котка, трябва ли на децата да се дава нещо профилактично против паразити?

# 764
  • на плажа
И аз искам да знам какво може да се дава на деца. Няма начин да няма някой бабин илач за прочистване.

Общи условия

Активация на акаунт