Прочистване на организма от паразити

• 939 993
  • 1 333
  •   2
Отговори
# 735
от всичко до тук разбрах само - по добре на правете нищо  

Peace Аз също смятам вече така и благодаря на pastet89 за мнението!      bouquet

Защото е много приятно твърдението, че виновниците за всичко са паразитите и като ги изтребим ще оздравеем от всичко. Само че организма е сложна система и когато излезе от равновесие, се повлиява от това в цялост. А след като не знаем в каква взаимовръзка се намират нещата, как така решаваме, че като пием нещо и ефекта ще е според очакванията ни.

Не че няма паразити. Не че в определен момент не се налага терапия и интервенция.

Просто може да се окаже, че вместо да изпишем вежди сме изболи очи.   bouquet

Също искам да попитам (без да настоявам да зная точната технология  Wink) как човек би могъл да бъде сигурен в това тези апарати какво всъчност показват и дали са коректни. Дали основата на всичко не е комерсиална просто.
Изхождам от моя опит преди години с Вега тест, една дама ми показа кои храни са ок за мен и кои не са. Спазвах хранителния режим в продължение на месеци, не бях на 100 процента стриктна, но в много голяма степен се съобразявах и нямаше ефект от всички тези усилия в крайна сметка. Не зная дамата дали го беше правила този тест, защото самата тя беше с доста кг наднормени. Беше някакъв здравословен кабинет, в който работеха и лекари....

Зашото когато човек глътне копче и отиде на рентген, ако то е там се вижда, ако не се вижда значи вече е излязло. И това е сигурно. Или като даде кръв и се получи хемоглобин под 100, значи има анемия..
Дали може така да се доверим и на тези нови технологии за паразитите се чудя  Thinking

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 15:05 от Анонимен

# 736
Също искам да попитам (без да настоявам да зная точната технология  Wink) как човек би могъл да бъде сигурен в това тези апарати какво всъчност показват и дали са коректни. Дали основата на всичко не е комерсиална просто.
Изхождам от моя опит преди години с Вега тест, една дама ми показа кои храни са ок за мен и кои не са. Спазвах хранителния режим в продължение на месеци, не бях на 100 процента стриктна, но в много голяма степен се съобразявах и нямаше ефект от всички тези усилия в крайна сметка. Не зная дамата дали го беше правила този тест, защото самата тя беше с доста кг наднормени. Беше някакъв здравословен кабинет, в който работеха и лекари....

Зашото когато човек глътне копче и отиде на рентген, ако то е там се вижда, ако не се вижда значи вече е излязло. И това е сигурно. Или като даде кръв и се получи хемоглобин под 100, значи има анемия..
Дали може така да се доверим и на тези нови технологии за паразитите се чудя  Thinking

Доверие Simple Smile)
Човек когато е изгубил вяра хич не му е до доверие.... Вярно е, с основание си задавате всички тези въпроси и съм напълно съгласна с мнението ви!
Какво ме заведе при този метод на лечение?! - Последната възможност да оцелея. Наистина последната.
По-миналата зима синът ми донесе от училище поредния вирус. Естествено всички се разболяхме както си трябва. Аз получих сериозно усложнение - двойно виждане, зверски болки в главата (ама като казвам зверски, та почти непоносими, от нищо не минава никак, дори не можеш да лежиш, че боли), повръщане. Висях по болници повече от половин година, наливаха ме с кортикостероиди, от които си получих всички странични ефекти както си му е редът - опадане на коса, болки в ставите, наднормено тегло, треперене на ръце, болки в бъбреците и още и още... А докторите вдигат ръце и казват: "Ами такова ви е заболяването, тако е лечението" Нищо, че лечението не действа, а се влошавам още повече... Тове може да направи медицината, това прави - убива те бавно и методично!
Последният ми престой в болница беше кошмарен, реших, че повече няма да стъпя там, та ако ще и да умра! Тогава се намери един добър човечец, изключителен доктор, семеен познат, който ми даде координатите за това лечение и аз отидох с последната надеждица, че мога да бъда избавена от тоя ад. Когато отидох и разбрах за какво става въпрос се отчаях, защото не вярвах че ще ми помогне. НО въпреки всичко пробвах. И стана! Миналата зима при всяка хрема се изправях на нокти какво може да ми се случи, но нищо не ми се случи. А почти цяла зима бях хремава покрай децата!
Оказа се, че всичко е на бактериална основа. Избиха ми бактериите и нещата си дойдоха на мястото. А останалите доктори отхвърляха тази ми хипотеза категорично... и ме наливаха с кортикостероид щото заболяването било автоимунно!

Това е моят горчив опит. Той ме запозна с този вид лечение.

Самият вега тест не се одобрява от доктора, при който ходя и ме наблюдава по този метод. Той ми е дал други важни насоки в храненето, които спазвам.

# 737
и аз водих детето на такава диагностика, и при нас проблемът се оказа паразити, спазвах точно лечението.  Проблемът ни изчезна, беше кожен, но го водих и на едни бани където преди също ни помогнаха. Та не знам дали е от лечението на паразитите или от минералните бани. Дано не ни се появи отново. Обаче ноктите са му все така грапави. Ако има паразити, май не са излекувани.
Аз също не вярвам на официалната медицина, обаче когато стане напечено пак тичам по болници.
Нямам мнение, но ще ви следя

# 738
  • София
Вега тест не се отнася до апаратурата, за която говорим. Ако ви интересува кои храни са добре за вас лично, според мен, аюрведична консултация ще свърши добра работа.

Как човек може да е сигурен в тези апарати ... никак Simple Smile)))). Обаче се знае кои паразити какво причиняват и като се сравнят с нашите симптопи става от ясно по-ясно. Това е подтвърждението.

# 739
Аз дадох Вега теста само за пример, вече не бих го правила отново.

шмърциплянку, много се радвам, че при те нещата са се разрешили най-сетне добре  Hug Благодаря за споделения опит, щом резултат има налице, това е нужното доказателство.   bouquet

Как човек може да е сигурен в тези апарати ... никак Simple Smile)))). Обаче се знае кои паразити какво причиняват и като се сравнят с нашите симптопи става от ясно по-ясно. Това е подтвърждението.

Да, така е наистина, стига тези знания да са наистина достоверни и реални. А не да са комбинация с апарата просто.   bouquet

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 14:32 от Анонимен

# 740
  • София
Ето книга по въпроса, но най-мъдро е да не приемаме всичко много буквално, а просто като информация Simple Smile

http://www.book.store.bg/p20774/lechenie-na-vsichki-bolesti-d-r-hulda-klark.html

# 741
от всичко до тук разбрах само - по добре на правете нищо  newsm78

За кориандъра и др.подобни се знае че след тях се пият хлорела , пектин , активен въглен и т.н за да изкарат от организма отровите - по принцип , така че е не се пие само кориандър е ясно  Peace

Това всъщност е най-големият мит онлайн - че кориандърът мобилизира, а хлорелата хваща и извежда. Всъщност е точно обратното, ако изобщо на някой му се рискува е добре да взема само тинктура от кориандър, която може да се дозира на часове и дози, защото той има 2 тиолни (серни) рупи, т.е., хваща живака без да го пуска. Хлорелата има 1 тиолна група и тя само и единствено го редистрибутира. Естествено, че се изкарва все някакъв живак по този начин, но на цената на огромна редистрибуция, която може да бъде пагубна. Най-силният хелатор на живак е DMPS, защото той се захваща за него най-здраво и го изхвърля през урината, но той чисти само извънклетъчния живак и то извън мозъка. Кориандърът и ALA чистят наистина живака от всички места, и от вътреклетъчните пространства, и от мозъка, но кориандърът си остава силно рисков и има достатъчно ужасяващи истории от употребата му (както и от употребата на ALA не на всеки 3 часа). Кориандърът не се знае как го изхвърля, ALA го изхвърля основно през жлъчката и червата, което дори при здрав човек е много бавно, а отделно живачното натравяне намалява жлъчната струя и забавя процеса още повече. 

# 742
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

По-миналата зима синът ми донесе от училище поредния вирус. Естествено всички се разболяхме както си трябва. Аз получих сериозно усложнение - двойно виждане, зверски болки в главата (ама като казвам зверски, та почти непоносими, от нищо не минава никак, дори не можеш да лежиш, че боли), повръщане.

след сериозен грип имах същите симптоми. ЛЛ ми даде тинктура от гинко, която пих известно време и симптомите изчезнаха. ЛЛ ми обясни, че от болестта са се свили кръв. съдове в мозъка и той не се оросява достатъчно, оттам световъртеж, двойно виждане, повръщане.
гинкото оправи всичко.

# 743
  • Пловдив
pastet89

Не е лошо да посочвате източници като твърдите нещо.
Пишещите тука обичаме да четем Laughing

# 744
# 745
  • Пловдив

всъщност това са само отделни мнения, които нямат конкретни обяснения  ??? Не е някакво проучване

Благодаря за линковете   bouquet

# 746
Някой спомена връзката между състоянието на ноктите и паразитите? Може ли по-конкретно някой да обясни как точно се разбира дали проблеми на ноктите са причинени от паразити? Какви са симптомите?
pastet89, това за лечението на Хеликобактор пилори с  мастикс ми е интересно... Как точно се приема и за колко време? И тези ензими къде могат да се купят, как точно се казват? Аз пих от прехваления и модерен троен антибиотик за тази бактерия, но освен негативизма от страничните му ефекти, май не съм сигурна дали е убил бактерията..... Mr. Green
Та сега се чудя как да я доубия с бабини илачи.... #2gunfire

# 747
а някой може ли да ми каже как става прочистването със Зентел? Приемат ли се слабителни едновременно с него или преди това , трябва ли да се стои в къщи, 3 дни ли трае курса на лечение и т.н. ако може по-подробна инф.

# 748
  • Пловдив
а някой може ли да ми каже как става прочистването със Зентел? Приемат ли се слабителни едновременно с него или преди това , трябва ли да се стои в къщи, 3 дни ли трае курса на лечение и т.н. ако може по-подробна инф.

Зентел е медикамент за лечение на паразитни инфекции. Продуктът блокира усвояването на захар от паразитиращия организъм, той постепенно изчерпва енергията си, престава да се размножава и загива.

Приемът на зентел се прави по индивидуална схема – в зависимост от вида на паразита, възрастта на заразения, килограмите и общото му здравословно състояние. Таблетките се поглъщат или сдъвкват, необходима е малко вода. При по-сложни паразитози се правят по няколко терапевтични курса със зентел.

http://www.lekar.bg/2015/03/14/%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8-2/

Между впрочем ако някой открие къде и как се прави диагностика за наличие на различните видове  паразити на прилична цена - моля да сподели
Аз правих тука http://transmedbg.com/ и съм доволна, но ми е скъпо

# 749
Зентела ми се вижда малко хард,но пък сигурно убива бързо гадинките.Една приятелка го пи,аз лично не се навивам заради страничните ефекти.
Преди години бях правила едно изчистване с пелин  и карамфил доколкото помня,но трябва да отворя книгите като имам време да прочета как точно беше.После вземах превантивно карамфил на прах всяка седмица.
Мен ме тества кинезиолог и каза да пия една добавка:
http://sirazida.com/index.php?id_product=8&controller=product

,заедно с активен въглен и пробиотици.След известно време  трябва да повторя.Обаче си мисля,че няма особен ефект-имам едни обриви,които започхнаха да ми излизат от време на време и едно от хипотезите е,че може да са причинени от паразити(така твърди и китайската медицина,но при мен има други обстоятелства около появата им и не съм сигурна за причината),но пък не е лошо човек да си прави пролет и есен такова пречистване.
За да има ефект лечението срещу паразити,трябва да се третира цялото семейство.
Между другото фолиевата киселина също действа антипаразитно-не знам дали това не е една от причините да се препоръчва при бременност,като се започва по-рано с приема и(естествено това и свойство не се изтъква като аргумент).

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 12:02 от Оr

Общи условия

Активация на акаунт