Прочистване на организма от паразити

• 940 060
  • 1 333
  •   2
Отговори
# 720
  • Sofia
Аз да попитам тук някой знае ли на какво се дължи белия налеп по езика сутрин след ставане и как може да се премахне? Предполагам може да е от проблеми с храносмилането или зараза с паразити (или гъбички) в стомаха, хранопровода или червата? Възможно ли е да е от Хеликобактер пилори?
Каква пречистваща схема ще ми препоръчате при проблеми в стомаха?
Възможно е...дъщеря ми беше така дълги години....излекува се от тази бактерия и сега езикът и е чист.

# 721
Doli, а как се изчисти дъщеря ти от тази гадина? Само с антибиотик или пи и нещо друго? Аз имам изписани антибиотици за 10 дни, но ми идват много страничните ефекти и не спазвам точно схемата, та надали ще успея само с антибиотици да ги изчистя... Sick Колко време й трае лечението?

# 722
  • Sofia
То беше преди 3-4год.,пи доста лекарства,антибиотици,цитросепт,направи няколко курса на плодолечение,дълго време не ядеше хляб,тестени и сладки изделия...приемаше много витамини,прополис,пробиотици,пчелен прашец...

# 723
  Doli, БЛАГОДАРЯ...   bouquet

# 724
  • Пловдив
След дълго четене и проучване се спрЯх на закупуването на това
 http://jonizator.dir.bg/_wm/basic/?df=766370&GDirId=890630c7 … 96c1acc00cd639290

Някой с отзиви ?

# 725
Здравейте!
Съвсем случайно попаднах на тази тема, не съм я прочела цялата все още, но ще наваксам Simple Smile

Да ви кажа как моето семейство се бори с всички паразити, микроби, бактерии и т.н.  - диагностика и лечение с биомагнитен резонанс. Съответно и превенция с хранителен режим.
Диагностиката хваща всяка позната гадина.

А аз се връщам да наваксвам с четенето на темата.

# 726
  • Пловдив
Здравейте!
Съвсем случайно попаднах на тази тема, не съм я прочела цялата все още, но ще наваксам Simple Smile

Да ви кажа как моето семейство се бори с всички паразити, микроби, бактерии и т.н.  - диагностика и лечение с биомагнитен резонанс. Съответно и превенция с хранителен режим.
Диагностиката хваща всяка позната гадина.

А аз се връщам да наваксвам с четенето на темата.

Е сподели каква апаратура ползвате де  Rolling Eyes

# 727
Апаратурата си е на доктора. То не е за домашна употреба, все пак Simple Smile

Ходим периодично, сканират ни да видят дали сме се сдобили с нещо вредно и нежелано и след това ако е необходимо се прилага лечение с електромагнитни вълни - или на място, или с апаратче, което е за домашна употреба. Слагат се програми със съответните честоти и се пускат за определен период - какъвто каже докторът. Апаратчето е марка "Partner".

# 728
много ми е интересно как точно се виждат, на снимка ли ви ги показват?

# 729
много ми е интересно как точно се виждат, на снимка ли ви ги показват?
Да, особено когато са усмихнати е изключително забавно Simple Smile))

Няма как да обясня как  се виждат, защото не съм запозната с технологията. Всички честоти излизат на специален софтуер към компютър, за който е вързана апаратурата.... Подробности няма как да дам. Само мога да кажа, че този метод ме излекува от двойно виждане, за което повече от половин година висях по болници, наливаха ме с кортикостероиди и се влошавах.

# 730
  • София
Това е много интересно.
Ние гледаме котки от много години и се притеснявам за дъщеря ми...Мога ли да Ви помоля за някакви координати на лични?  Praynig

# 731
  • Sofia
За сега си дръпнах програмата на Фрекс 16. И ще я пробвам.

# 732
  • Пловдив
За сега си дръпнах програмата на Фрекс 16. И ще я пробвам.

На какво ще я пробваш? тя не върви ли със запер?

# 733
Имам доста опит с тези неща от 7 години, най-вече личен и на практика.

Относно пречистването от тежки метали: Ако нямате специален проблем, не се занимавайте по-добре изобщо, защото с това песто от кориандър може да оплеската нещата изключително серизно. Чистенето на живак е от най-сложните и бавни неща. 95% от хората нямат проблеми да го изхвърлят сами, другите 5% обаче понякога имат проблеми. Живакът трябва да се чисти по правилен начин, иначе се редистрибутира и става реинтоксикация, като може от някои безпоасни тъкани да се прехвърли в мозък (откъдето никога не излиза сам, дори при другите 95% от хората), или някой важен орган. Когато пием вещество, което чисти живака - кориандър, DMPS, ALA, DMSA ит.н., това вещество има 2 серни групи, с които закача живака, и този химичен комплекс се изхвърля от организма.  Когато обаче дозата на веществото в кръвта намалее, мобилизираният и закачен живак пада и се редистрибутира на други места. Затова най-безопасният протокол за чистене на живак е на Анди Кътлър, който следва еднакво дозиране и пиене на веществото на всеки Х часа, съотвтни на полуживота му. Това са съответно за ALA - 2 3 часа, DMSA - 3-4 часа, DMPS - 6-8 часа, включително и нощем. Пие се нон-стоп през този интервал 3 денонощия и после се наваксва съня. Кориандърът няма изследван полуживот, но от личен опит смея да твърдя, че е от 2 до 4 часа. При него не може обаче да се дозира дозата и постоянно става редистрибуция. Докато на някои хора той е помогнал, мнозина е влошил многократно и употребата му (поне извън определен график с дози и часове) може да доведе до много опасни последици. Попаднал в мозъка, живакът прави сериозни проблеми, като се счита, че е една от причините за аутизма, именно защото, вече 15 години деца с аутизъм се възстановяват напълно, след като изчистват живака по протокола на Анди Кътлър. Пак повтарям, това е дълъг и сериозен процес, и докато при бебета може да трае кратко - няколко месеца до година, при възрастни може да трае от 3 до над 10 години. Накратако, ако нямате проблем, не си играйте с огъня, а ако имате наистина сериозен проблем, правете го както трябва. Това е групата на Анди Кътлър и неговия протокол https://groups.yahoo.com/neo/groups/frequent-dose-chelation/conv … rsations/messages
Освен всичко друго, пречистващите средства за живак да се ползват, включително кориандър, трябва да се ползват абсолютно задължително само при извадени амалгамни пломби. В противн случай те ще извлекат живак от пломбите и ще го вкарат в тялото.

Относно тройчатката и паразитите - отново, не бързайте да правите всичко, което пише в интернет. Да, те ги убиват, но убиват и полезните бактерии, което има ефект на антибиотик, и това трябва да се вземе в предвид, ако ще се действа - например, с употреба на кисело мляко или друг пробиотик като кефир. Тези билки, които купувате в супермаркета или аптеките, са изветрели и слаби. Мразя да правя реклама на продукти, но след като съм опитал доста, мога да кажа, че тези действат наистина несравнимо по-силно от всички: http://www.medi-flowery.com/

Относно Слънчевата бактерия (Heliobacter pylori) - не се лекува с тройчатка, аз лично не съм си излекувал гастрита, но знам, че умира от мастикс (нещо като смола или дъвка, продава се в аптеките), което има дъх на анасон и се слага и в мастиката. Проблемът с тази бактерия, както и с другите е, че те образуват биофилми, в които не проникват нито антибиотиците, нито билките. За по-силен ефект трябва биофилмът да бъде разбит (това е причината за всички хронични инфекции в медицината). Биофилмът се разбива със специални ензими. Повече инфо тук: http://www.advancedhealing.com/dr-ettingers-biofilm-protocol-for … nd-gut-pathogens/

Относно антибиотиците - избягвайте ги, хомеопатията решава много проблеми без да вреди, но ако сте решили да ги пиете, поне вземайте пробиотици, най-добре кефир и кисело мляко, за да предотвратите упоритите гъбични инфекции.

Йонизиращите апарати/заперите действат, но и с тях не трябва да се прекалява, защото някои честоти също могат да убият полезните бактерии. Иначе тези честоти убиват наистина клетките, могат да са ефективни и срещу вируса на ХИВ и хепатит, както и други нелечими болести. Но накратко, човек трябва да внимава и да проучи сериозно нещата, преди да вярва на всичко, което прочете в инернет, защото може да се навреди сериозно.

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 22:22 от pastet89

# 734
  • Пловдив
от всичко до тук разбрах само - по добре на правете нищо  newsm78

За кориандъра и др.подобни се знае че след тях се пият хлорела , пектин , активен въглен и т.н за да изкарат от организма отровите - по принцип , така че е не се пие само кориандър е ясно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт