Прочистване на организма от паразити

• 940 074
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 705
Цитат
Облачето Хей, аз смирено си мисля, че на практика няма човешко същество, в което да няма микроорганизми, които да живеят за сметка на големия организъм.
Здравей, Жива, напълно съм съгласна с това, няма стерилен организъм и всичко е взаимосвързано. Аз просто казах, че границата е деликатна, и лично за себе си приемам, че едно агресивно вмешателсто да се пият различни препарати не знам дали не е и донякъде опасно. Както обсъждахме по-напред за пелина, това, че в интернет пише, че ако се приема 20 дни по схема е безопасно и после вече се предозира, това дали някой го е изследвал в клинични условия? Дали е взето под внимание , че има хора с много нисък праг на поносимост и пренасищане с разни такива вещества? Защото билка с такива сериозни ефекти аз не бих посмяла да си пия самичка вкъщи по собствени предписания.   bouquet
Скрит текст:
Наскоро моят личен лекар ми разказа за свой познат, който водел изключително аскетичен и природосъобразен начин на живот, конкретно не пиел, не пушел, вегетарианска диета, спортувал, ходел по планини, лекувал се изключително и само с билки. Бил в прекрасно здраве и внезапно на 70 години починал, без да е бил болен. При аутопсията се установила тежка форма на цироза на черния дроб. И тъй като липсват каквито и да е възможни причинители (цигари, алкохол,наркотици, тежки медикаменти, никакви вредности) предположението е, че това е натравяне от билките, които този човек е пиел в големи количества години наред.
Не искам да провокирам с това дискусия, моята единствена цел е да си открия това,което е безопасно и работещо лично за мен, и само споделям, че пиенето на такива препарати в домашни условия някак не ми вдъхва доверие.
  bouquet

# 706
  • София
Здравей, Облачето Хей. Аз също съм съгласна - дозата прави отровата. Всички храни, които ядем са билки, подчертавам всички. Някои са по силни. Ако някой се притеснава от чистене с такива билки, безобидните са тиквено семе, чесън, лен, босвелия на прах. Успех и здраве желая

# 707
  • София
Здравейте, момичета! Писах преди доста време, сега имам нови осъзнавания и опит по темата. Правила съм купища прочиствания - и физически, и духовни, и всякакви. За физическите прочиствания мъдро е (според мен) да се използва специалист с опит и съответната диагностика - какви точно паразити и бактерии има и т.н. В България има доста уреди за биорезонансна диагностика. Ходили сме семейството на няколко места в София. Обаче не всеки специалист може да предложи адекватна програма след това. Последният ми опит е от уреда Метатрон Клиникъл (обаче единствения е в Пловдив). Пускам ви информация за него, доктор София Хаджиева има 7 години опит работа с други биорезонансни апарати, сега и с този последния. Лекува с билки, хомеопатия и доста други все природни методи, никаква химия. Впечатлена съм от нея, признавам си.
http://transmedbg.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81/

Оставете обичайни медицински изследвания, там нищо не излиза. Иначе досега за прочистване съм пила тройчатка, коловада (на Корал клуб), трихелм (на Сибирско здраве), Ентеросан (полезните бактерии за стомаха и червата) и какво ли не още ....., имаме ваничка за йонна детоксикация чрез краката. Имаме уред за жива вода. И всичко помага. Но има още какво да се желае Simple Smile Изследванията го показват - все още имам лека дисбактериоза, вирус херпес (за него пия L лизин) и папилома вирус.

По последните въпроси, които коментирате - кожата показва вътрешното състояние на организма, когато има видими неща по кожата, положението вече е твърде напреднало, добре е да се действа. И не външно с мазане, а вътрешно с прочистване. Малахов има книги за пълно прочистване на организма, започва се от дебелото черво, после черен дроб и жлъчка и т.н. Правила съм го няколко пъти. И това помага. Но паразитите и тем подобните гадинки си искат по-особено внимание Simple Smile))))))

Много Любов, Светлина и Истина по Пътя ви!

# 708
Здравейте! От няколко години се занимавам с билкарство.Тази година си направих тинктурата от зелени орехчета,за прочистване на организма.Цялата схема се нарича " Тройчатка" на Иванченко и е много проста за изпълнение, но и доста горчива. Нарязах 10-тина зелени орехчета( преди да се въвърди вътрешната част) и ги залях със 2 шишенца медицински спирт95% от аптеката и 1 шишенце преварена вода( може и минерална).Този извлек седи на слънце 21 дни.Прецежда се ! Набавих си и пелин и пакетче карамфил на " гвоздейчета" - това е подправката за сладки.И така: Всеки ден се взема стрит на прах пелин по 1/3 ч.л., 1 "гвоздейче"карамфил и орехова тинктура по схема...ден 1 - 1 капка в 100 мл.вода .ден2-2 капки в 100 мл.вода.ден 3 -3 капки...4-4 капки,5-5 капки...на 6 ден се взимат ударно 90 капки в 200 мл.вода .....и това е! След това 2 пъти в месеца профилактично се пие по 30 капки в 200 мл вода ...Тази " Тройчатка" изчиства от паразити храносмилателния тракт, и целият ви организъм

# 709
  • Пловдив
Изчетох Ви поръчах си БГ тройчатка записах си час тук http://transmedbg.com/
Запис да Ви следя  Laughing

# 710
  • Варна
Срещу хеликобактер пилори дали действа тройчатката, или нещо друго ефикасно ?!

# 711
Аз миналата година пих профилактично тройчатка и след някой и друг месец ми откриха хеликопилори бактер. Лекувах го с АБ и Еманера по лекарско предписание. Иначе доста неща съм чела, че може да го излекуват като прополис, хомеопатия, но не мога да потвърдя от личен опит.

# 712
  • Пловдив
бях при доктор София Хаджиева откри ми ламблии
От известно време хич не се чувствам добре /май съм ги прихванала на почивката в Тасос
Традиционната медицина нищо не откри
Така че Благодаря на svetlina_8
  bouquet

От 25.07 съм на детокс с кленов сироп и лимони понеже чувствах че имам нужда от прочистване , но днес почвам захранване със сок от ябълки защото трябва да пия хапчета

След месец съм на контрола

Другото притеснително е огромното количество тежки метали натрупани в организма ми и най вече алуминии в мозъка , което водило до Алцхаймер , така че следва прочистване от тежки метали , ако някой има опит моля да сподели   bouquet  bouquet  bouquet

Иначе изчетох вече доста , но ми се иска ако някой има ЛИЧЕН ОПИТ са сподели

Пет лесни начина за детоксикация от алуминий

1 Включете ябълков пектин към ежедневното хранене. Ябълковия пектин се свързва с металите в организма и предпазва от усвояването им от тъканите и ги изхвърля от системата. Можете да извлечете ябълков пектин направо от прясна, сурова ябълка или да го купите на прах или под формата на таблетка, където се продават хранителни добавки.

2  Лимонов сок. Изстисквате половин свеж лимон в чаша топла вода два пъти дневно. Това е един от най-добрите начини да помогнете на тялото за детоксикация от метали като алуминия. Лимонената киселина в лимоновия сок помага за изхвърляне на металите от клетките и тъканите обратно в отделителната системата, откъдето те могат да бъдат изхвърлени.

3 Кафяви водорасли. Те помагат при детоксикация на организма чрез абсорбиране на метали, точно както поглъщат метали в океана. Това поглъщане не им позволява да се абсорбират от организма и помага за отделянето им. Най-лесният начин да се снабдите с водорасли в ежедневието е като хранителна добавка от магазините за здравословни храни.

4 Куркума е подправка, която също е анти-оксидант, който се бори със свободните радикали и токсични вещества. Нежно детоксикира черния дроб и бъбреците, които са засегнати от алуминия. Куркумата е на разположение като добавка или може да се добява към храните като прахообразна подправка.

5 Подарете си една детоксикираща баня. Независимо дали ще накисвате само краката си или цялото ви тяло, детоксикиращата баня ще помогне да изведете токсините като алуминия от тъканите на тялото. За да детоксикирате през краката, напълнете съд с вода, толкова гореща, колкото можете удобно да стоите в нея. Добавете 1/2 чаша английска сол (Магнезиеф сулфат) и 1/2 чаша морска сол. Потопете краката за най-малко 35 минути или докато водата се охлади. Изплакнете краката си с хладка вода, и нежно попийте кожата, за да премахнете извлечените токсини.

Да добавя че Хаджиева ми даде да пия Polisorb Plus , Para ProteX

Последна редакция: чт, 30 юли 2015, 10:52 от MAMA GALQ

# 713
  • София
И аз Благодаряяяя за споделянето, MAMA GALQ   bouquet

Чета за Polisorb Plus в нета и ето какво пише (това е част от описанието).
Силициевият диоксид притежава изключително мощни детоксикиращи свойства и с това си качество той няма аналог в света! Бактериите, гъбичките, които паразитизират в човешкото тяло, поглъщащ силиций с такава бързина, че е необходимо той да се набавя в организма допълнително. В лумена на стомашно-чревния тракт силициевият двуокис се свързва и извежда от организма токсини със съвършенно различен произход, независимо дали са микроорганизми, токсини, включително и патогенни бактерии и бактериални токсини, антигени, хранителни алергени, както и тежки метали и солите на тежките метали, радионуклиди, алкохол, веществата, които намаляват имунитета и водят до бърза уморяемост и слабост и до повишена чувствителност към инфекции, продукти от разпадането на алкохола и азотния метаболизъм и т.н.

Вероятно си заслужва да видиш и този уред, аз го имам и съм много доволна, той за мен е нещо като тежка артилерия по въпроса с токсините. В описанието му пише, че вади и тежки метали. Преди години платих 7 процедури на подобен уред, които струваха колкото сега струва уреда Simple Smile)))))
http://www.tehnoshop.info/product/106/detoksikator-yj-a01-podara … ower-balance.html

# 714
  • Sofia
За този уред гледах много клипчета в нет-а с които доказват,че каквото и да сложиш вътре все потъмнява водата....Щом си е твой направи един експеримент да се види дали ще стане отново тъмна.

Преди 1-2год.и аз бях навита да си взема, след като направих над 20 процедури.
С ваучери ми излизаха около 3-4лв. Уж всеки път чистех някой орган,а на практика нищо не се случваше оздравяващо с мен.Дори стигнах до операция на жлъчката,която също уж чистех....
Ама и тия които ги правят така омайват...викат че след процедура ще има обилно уриниране,т.е изхвърляне на токсини и др.отпадни продукти...как няма да има след като докато си там те наливат с вода 1-2 чаши,а и загряващия колан на кръста също допринася за отделянето на урина...

Последна редакция: чт, 30 юли 2015, 17:28 от Doli

# 715
  • София
Правила съм си експеримент с уреда без да има нечии крака във водата. Да, водата се променя, но не потъмня, просто стана леко мътна. Понеже имам уред и за жива вода и доста четох по въпроса - когато пускаме слаб ток през водата, тя винаги се променя заради солите, минерали и боклуците, които има в нея. Те се отделят от нея и затова водата помътнява и просто се утаяват след спирането на уреда. Само дистилираната вода не се променя. Но в случая с уреда, дистилираната вода няма да проведе ток, затова слагаме сол, дори има значение каква сол слагаме - готварска, морска, хималайска - всяка ще даде различно помътняване.

Когато правих детоксикацията преди време имах доказана пикочна киселина (и умора и болки в мускулите на краката), мазнини в кръвта (обичам всякакви пикантни мазни сиренца Simple Smile) Всичкото това се оправи след процедурите.

Doli, ти добре си плащала по 3-4 лв, аз плащах по 30 лв.

За да не гадая, сега измерих радиестезично - ефективността на уреда за различните неща е около 45-50%, т.е. той помагат, според мен стартират процеса и явно е добре да се прави комбинация с другите неща - пектини, хранителни добавки, диети и други.

А, да, жлъчка се чисти със зехтин и лимон. Малахов добре го е описал. Преди това се чисти дебело черво.

# 716
  • Sofia
Моята пикочна киселина се нормализира след операцията на жлъчка,5-6год.все ми беше над 600,сега ми е в норма...сигурно камъните имат някаква връзка с тези показатели Thinking Не посмях с лимони и зехтин да пробвам Rolling Eyes

# 717
  • София
Здравейте, включвам се по темата за прочистване от тежки метали. Надявам се да не се приеме като off-topic, но самият Малахов в книгата си за паразитите посочва, че в някои органи се натрупвам тежки метали, които има склонност да привличат определен тип паразити.

Във форума, в друга тема съм чела за детоксикация с кориандър и хлорела. Цитирам рецептата дословно:
 ПЕСТО С КОРИАНДЪР.

Това е прост и ефективен начин за детоксикация на тежките метали от мозъка.Основна роля тук има cilantro-листа от свеж кориандър.Точно те са най ефективното нещо за мобилизиране на живака и други тежки метали от клетките на централната нервна система.Ето рецептата:
3 чаени чаши листа от пресен кориандър
1чаена чаша бразилски орех-източник на селен
1 чаена чаша-тиквени семки (сурови)-източник на цинк на магнезий
15 скилидки чесън -източник на сяра и серни съединения
300гр-ленен масло(или зехтин) -източник на омега 3 мастни киселини.
1лимон-източник на витамин C
Всичко се смесва и разбива в неметален съд оставя се на тъмни и хладно за 3 дена като се разбърква всеки ден.Започва се :
10 дена 2 чаени лъжички сутрин и 2 чаени лъжички вечер
10 дена -2 чаени лъжички по 3 пъти на ден
10 дена -2 супени лъжици 2 пъти дневно
10 дена 2 супени лъжици 3 пъти дневно.
2 дена почивка.
Тази смес изкарва металите от мозъка -алуминия живака оловото кадмия и др.Обаче това не е достатъчно.Те се събират и акумулират в стомашно чревния тракт и трябва да бъдат изкарани от там.Ето как става това:

2.Вечерта половин час след приема на пестото се приема:

-Хлорела(синозелено водорасло което прочиства стомаха и червата -активен абсорбент) ..Това е най добрия вариант но може да се ползва и:
-Пектин (ама от този който свързва тежките метали)
-Червено цвекло -пресен сок
-Активен въглен
-Хума
-Гуар клей

Срещала съм и информация за пречистващото действие на натуралния ябълков оцет сутрин на гладно, разреден с вода. Също лечебно гладуване (по Пол Брег).

Много често са завишени нивата на алуминий в организма ни. Ето някои скрити източници на този метал: стандартната хлебна сода и бакпулвер, продавани в магазините (има варианти с изрично обозначение без алуминий); йодираната готварска сол, кенове с напитки, опаковки, алуминиево фолио и форми за готвене (могат да се заменят с готварска хартия или съдове от друг материал), стандартни дезодоранти и антиперспирантни продукти.

# 718
  • У дома
Давала съм я тази рецепта няколко пъти. Добра е, но в оригинала се слага по равно кориандър и магданоз, а не само кориандър.

За пиенето на пелин - моят мъж пи около два месеца, редовно, по желание, не за пречистване. Тялото му започна да става като на змия, студено през цялото време. Така, че и полезните неща не трябва да се прекалява.

# 719
Аз да попитам тук някой знае ли на какво се дължи белия налеп по езика сутрин след ставане и как може да се премахне? Предполагам може да е от проблеми с храносмилането или зараза с паразити (или гъбички) в стомаха, хранопровода или червата? Възможно ли е да е от Хеликобактер пилори?
Каква пречистваща схема ще ми препоръчате при проблеми в стомаха?

Общи условия

Активация на акаунт