Прочистване на организма от паразити

• 939 263
  • 1 333
  •   2
Отговори
# 810
Не знам как точно дишат другите хора при Йога, както и други техники на дишане, но тази представлява следното:
вдишва се въздух навътре в белия дроб (както обикновено), издишва се малко (примерно 1/10 част  от вдишания въздух) и се спира дишането (задържа се въздуха) първоначално за около 15с., след това за около 1/2 мин. преди да се издиша отделения CO2.

И така за един ден е хубаво да се събере поне около половин час от сумарното време на задържане на издишването.

# 811
Аха.Ама ти внимавай с това дишане ако бременeeш-задържането е противопоказано,а космонатвтите си имат друга работа.Земляните трябва да се съобразяват с нуждите на ежедневието. Simple Smile

# 812
вдишва се въздух навътре в белия дроб (както обикновено), издишва се малко (примерно 1/10 част  от вдишания въздух) и се спира дишането (задържа се въздуха) първоначално за около 15с., след това за около 1/2 мин. преди да се издиша отделения CO2.

Това все едно се гмуркаш  Laughing Само дето там може да имаш още едно междинно издишване преди окончателното издишване.

Прегледах по нета какво продават-има и не стабилизирана или поне не е изписано да има помощни в-ва. Не знам доколко е нестабилна в случая,но за нестабилност на кислородният атом може да се говори при озонираната вода-то е друго обаче.

Пише го на етикета, но го няма в електронната листовка на Фармар например.
Ако отвориш шише нестабилизирана кислородна вода до няколко минути то тя ще е просто вода в шишето. Затова се вади със спринцовка. В аптеките не съм виждала да се продава нестабилизирана.

Нямам представа каква е озонираната вода, но озона е с молекула О3 и затова е нестабилен и бързо достига до О2. При водородния прекис не се разпада кислородната молекула, а се отделя.

# 813
Точно така е.
the Дорис, имам една молба: моля Ви, кажете ми при поглъщане на Фенацетин в какви количества той вреди на организма? Молбата ми е да посочите със съответните мерки. Страшно много ме интересува този въпрос. Също така, ако може, да ми цитирате  Наредбата или Регистъра на забранените в БГ вещества за употреба, транспорт и т.н., т.е. документ, в който се посочва, че Фенацетина е разрешен или, съответно, забранен за ползване в производството на лекарствени препарати в хуманната медицина. Ще съм Ви много благодарна! Тук съм напълно сериозна в молбата си, защото в Русия това вещество е забранено със Закон като стабилизатор на Прекиса за неговото по-дълго съхранение и транспортиране!!!!!
 Hug

# 814
Предполагам че документално кислородната вода е означена като препарат за външна употреба, следователно наличието на стабилизатор, който вреди при поглъщане , административно не е нарушение

# 815
Marina I, опасявам се, че нямам исканата информация. Може би трябва да поговорите с фармацевт.

# 816
Днес търсих, но не ми стигна времето. Не се отказвам да търся инфо по въпроса. Когато стигна до края на моето търсене, непременно ще Ви съобщя за резултата Simple Smile Но в Русия това вещество със сигурност е забранено със Закон Simple Smile както и в редица други Европейски страни.

# 817
Там с какво си стабилизират кислородната вода тогава?
Марина,май си доста емоционална-според мен е добре да вземеш да удължиш фазата на издишването и да не задържаш дишането,и да видиш дали няма да се чувстваш по-спокойна.

# 818
Там с какво си стабилизират кислородната вода тогава?
Марина,май си доста емоционална-според мен е добре да вземеш да удължиш фазата на издишването и да не задържаш дишането,и да видиш дали няма да се чувстваш по-спокойна.

Там...: няма значение с какво я стабилизират, защото не си я добавям от там, а от БГ Simple Smile Затова ме интересува ТУК какво става и бих НАИСТИНА искала да разбера всичко по въпроса. И съм БЛАГОДАРНА на the Дорис за това, че повдигна въпроса!!! Който го е разбрал - разбрал, но явно Вие - не!!!

Аз от всяко нещо извличам полезна информация и гледам да си я "трупам и трупам"- това е моята философия. А що се отнася до емоционалността - предлагам Ви да не бъдете толкова крайна в коментарите си за другите, тъй като точно ВИЕ май се засягате от обсъжданата тук тема, а НЕ АЗ Simple Smile

Човек като Неумивакин, от откритията на който се възползват и специалистите в НАСА, не би давал непроверена и неизпитана и на негов гръб информация. Надявам се и Вие някой ден да бъдете толкова полезна като този човек.
Благодаря на Бог, че Ви има   Hug Желая Ви много здраве, спокойствие и всичките блага на Земята  Praynig

Моят вътрешен Мир остава ненарушен, надавам се Вашият - също!!!
 Heart Eyes
Марина

# 819
  • на плажа
Извинявам се, че отново повдигам въпроса за прочистване при деца, но все пак е важно. Някой правил ли е прочистване на дете и с какво?

# 820
Хомеопатична детоксикация сме правили цялото семейство.

# 821
Извинявам се, че отново повдигам въпроса за прочистване при деца, но все пак е важно. Някой правил ли е прочистване на дете и с какво?

Да си призная, аз пробвам с ленено семе в чая, нооооо не очаквам чудеса Wink

# 822
Добър вечер! Да ви запитам аз за един страничен ефект от тройчатката - нещо като хрема (течащ нос, слуз в гърлото)??? Имали ли сте? Чудя се дали се разболявам или е от прочистването Confused

# 823
Тройчатката действа загряващо на организма и може да е втечнила секретите, и да ги изкарва навън.Но може и да се разболяваш-каквото и да е,ще отмине.

# 824
  • Варна
Хомеопатична детоксикация сме правили цялото семейство.

Може ли схемата и ние да я правим

Общи условия

Активация на акаунт