Прочистване на организма от паразити

• 939 256
  • 1 333
  •   2
Отговори
# 825
Имам предвид този метод: http://struma.bg/news/29551/1/1/Svetovnoizvestniyat-holandski-ho … aj-evtiniyat.html

В България вече има обучени хомеопати  Peace

# 826
  • Sofia
Имам предвид този метод: http://struma.bg/news/29551/1/1/Svetovnoizvestniyat-holandski-ho … aj-evtiniyat.html

В България вече има обучени хомеопати  Peace
А самата детоксикация как се прави?

# 827
Хомеопатът назначава определени хомеопатични лекарства според това, което трябва да се детоксикира. Има значение какви лекарства е пил пациента, АБ, упойки, кортикостероиди, антихистамини, ваксини, противозачатъчни...

# 828
бях с подуване на горна 4аст на корема и тежаст в дясна половина под ребрата , трудно се навеждах . от изсл. хеликобактер  , сгъстена жлъ4ка с камъни, груб релеф на черен дроб .  след  лечението с   антибиотици и омепразол имах засилено гадене и оригване , после и парене под брадичката . отново омепразол и вермокс , зехтин с лимон,но  оплакванията не стихнаха , намаляха , не изчезнаха . сега съм на трой4атка на втори прием  60 капки и се храня добре и нямам оплаквания.
за мен всичко е от паразити, как ще се справя с премахването, изчистването ? ще пиша след курса на първото шише трой4атка. от лененото семе ефетка не беше добър.
моля ,споделете, коментирайте и за този хеликобактер ! e-mail;  v.st@abv.bg

# 829
след курса на трой4атка мисля за следващ курс с триакал таблетки .
група споделете!

# 830
НЯКОЙ ДА ЗНАЕ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ТРИАКТАЛ И ТРОЙЧАТКА ?

И аз това се чудех и четох доста докато разбера. Най-голямата разлика, която според мен е значима е в пелина, който се използва в двата продукта. В триактал използват сладкият пелин, който е единственият пелин, който не е забранен от европейското законодателство. Когато потърсих дали мога да си го купя от някъде се оказа, че е невъзможно, защото е голяма рядкост. Смятам, че и по тази причина е толкова голяма разликата в цените на двата продукта. Възможно е и капсулите чисто като технология да са по-скъпи от течните тинктури... не знам. Гледам и че с пелина шега не бива, затова съм склонна да дам повече пари, но да съм спокойна, че няма да ми навреди. Нали знаете - понякога евтиното излиза по-скъпо. Поръчах си днес триактал и го очаквам  тези дни.. Ще споделя с вас какъв е резултатът след 1-вия, 2-рия и  3-тия месец, защото реших да направя пълната програма.

# 831
НЯКОЙ ДА ЗНАЕ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ТРИАКТАЛ И ТРОЙЧАТКА ?

И аз това се чудех и четох доста докато разбера. Най-голямата разлика, която според мен е значима е в пелина, който се използва в двата продукта. В триактал използват сладкият пелин, който е единственият пелин, който не е забранен от европейското законодателство. Когато потърсих дали мога да си го купя от някъде се оказа, че е невъзможно, защото е голяма рядкост. Смятам, че и по тази причина е толкова голяма разликата в цените на двата продукта. Възможно е и капсулите чисто като технология да са по-скъпи от течните тинктури... не знам. Гледам и че с пелина шега не бива, затова съм склонна да дам повече пари, но да съм спокойна, че няма да ми навреди. Нали знаете - понякога евтиното излиза по-скъпо. Поръчах си днес триактал и го очаквам  тези дни.. Ще споделя с вас какъв е резултатът след 1-вия, 2-рия и  3-тия месец, защото реших да направя пълната програма.

# 832
на триактал и българското''  трои4атка'' съставките са едни и същи.

# 833
Здравейте ,предлагам 2 опаковки ТРИАКТАЛ ... стига за 2 месеца ....аз    пия вече 2ра опаковка от  същия      цената му в магазина е 90 лв.  аз ги давам за 110 лв   двете опаковки ..при интерес на тел 0879 10 37 45

# 834
Здравейте отново,

Да споделя, новите ми опитности с пречистване. Аз съм вегетарианка от над 12 години. Не ям също риба и яйца. Храня се що годе здравословно, без джънк фуудс и подобни. Общо взето по-слаба рискова група. Висока и слаба съм, напоследък супер изтощена и лесно уморяема. Започнах да подозирам, че това не е само от напрегнатото ми ежедневие.
Започнах гореописаните чистения. Щом дори аз изкарах острици тия дни при чистенето, значи може да си направите сметката, че е напълно вероятно болшинството от хората да си имат нежелани приятелчета, които им пият силиците.

Мислих си внимателно за хигиената, която ще спазвам в бъдеще, и за мен извода е, че в семейство с малко дете, е невъзможно да се спазва идеална хигиена. В крайна сметка децата си играят всеки ден навън, не могат да спазват строги хигиенни норми. За хората, които нямат малки деца, при ръкостискане или целувка с познат, не знаят какво ще им донесе това докосване. Вие само си помислете като пипате някой дръжка в офис или магазин, където са пипали стотици или хиляди хора. За каква хигиена говорим. Дрехите ни не са стерилни, а влизаме с тях в дома си. Докато си измием ръцете пипаме тук таме. Аз поне си мисля, че е илюзорно да си мислим, че сме стерилни. Още повече като прочетох, че определени видове яйца на паразити могат да се разпространяват от вятъра, подобно на спорите на гъбите и да ги вдишваме.

Затова всъщност важното е да не се плашим и фрустрираме, а да взимаме постоянни мерки. В крайна сметка чистим дома си един два пъти седмично, а вътрешното чистене не е ли също така важно!? Затова аз смятам оттук натам след основно чистене при пълнолуние, всяка седмица в един от дните да приемам някоя от противопаразтните билки, във вид на чай или директно. За да не свикне организма. За да не ровите по нета, ще изброя тези билки и средства, които аз се сещам -
билката ниим кора за пиене и клизми, пелин - може да се хапва, да се пие и за клизми, карамфил за хапване, тиквено семе за редовно хапване в суров пасиран вид, джинджифил настърган с мед по 1 до 3 чаени лъжички дневно, сладка папрат чай, кори от нар чай в малки дози, токсична е билката, чесново масло, чесън суров нарязан на ситно с кисело мляко, чесън на прах с кисело мляко, канела на прах или капсули, куркума на прах ии капсули, орехови обелки на капсули или тинктура / орехите не са подходящи при заболявания на щитовидната жлеза /. Глина на бучки, без значение от цвета / без каолин, освен ако също не е на бучки, непреработван/. Приема се една от билките или комбинация от няколко, не всички заедно. Просто изброих тези средства, които аз знам.

Надявам се това споделяне да е било полезно за вас и да ви стимулира да опитате и вие. Да подчертая, че чистенето трябва де се провежда за цялото семейство. Подбирайте си правилните храни, измивайте ги добре. Също при всяко пране е добре да се добавя по малко подходящ дезинфектант, според цвета на дрехите. Във водата за пода също добавяте подходящ дезинфектант.

Ще пиша по натам относно това, дали вече имам повече енергия и жизненост. Засега, определено мога да кажа да, но нека не избързвам и да видя трайния резултат.

Също да вметна, че в момента е благоприятен момента за прочистване на черния дроб със зехтин и лимонов сок. Повече прочетете в земя назаем, но си трябва и подготовка. И не забравяйте да пиете лимона през сламка, че направо кърти емайла на зъбите.
Да добавя, че следващото пълнолуние е след Нова година на 5 януари. Който желае, може да се подготви физически и психически за чистене по това време.

Успех и здраве на всички  Peace

# 835
Здравейте отново,

Да споделя, новите ми опитности с пречистване. Аз съм вегетарианка от над 12 години. Не ям също риба и яйца. Храня се що годе здравословно, без джънк фуудс и подобни. Общо взето по-слаба рискова група. Висока и слаба съм, напоследък супер изтощена и лесно уморяема. Започнах да подозирам, че това не е само от напрегнатото ми ежедневие.
Започнах гореописаните чистения. Щом дори аз изкарах острици тия дни при чистенето, значи може да си направите сметката, че е напълно вероятно болшинството от хората да си имат нежелани приятелчета, които им пият силиците.

Мислих си внимателно за хигиената, която ще спазвам в бъдеще, и за мен извода е, че в семейство с малко дете, е невъзможно да се спазва идеална хигиена. В крайна сметка децата си играят всеки ден навън, не могат да спазват строги хигиенни норми. За хората, които нямат малки деца, при ръкостискане или целувка с познат, не знаят какво ще им донесе това докосване. Вие само си помислете като пипате някой дръжка в офис или магазин, където са пипали стотици или хиляди хора. За каква хигиена говорим. Дрехите ни не са стерилни, а влизаме с тях в дома си. Докато си измием ръцете пипаме тук таме. Аз поне си мисля, че е илюзорно да си мислим, че сме стерилни. Още повече като прочетох, че определени видове яйца на паразити могат да се разпространяват от вятъра, подобно на спорите на гъбите и да ги вдишваме.

Затова всъщност важното е да не се плашим и фрустрираме, а да взимаме постоянни мерки. В крайна сметка чистим дома си един два пъти седмично, а вътрешното чистене не е ли също така важно!? Затова аз смятам оттук натам след основно чистене при пълнолуние, всяка седмица в един от дните да приемам някоя от противопаразтните билки, във вид на чай или директно. За да не свикне организма. За да не ровите по нета, ще изброя тези билки и средства, които аз се сещам -
билката ниим кора за пиене и клизми, пелин - може да се хапва, да се пие и за клизми, карамфил за хапване, тиквено семе за редовно хапване в суров пасиран вид, джинджифил настърган с мед по 1 до 3 чаени лъжички дневно, сладка папрат чай, кори от нар чай в малки дози, токсична е билката, чесново масло, чесън суров нарязан на ситно с кисело мляко, чесън на прах с кисело мляко, канела на прах или капсули, куркума на прах ии капсули, орехови обелки на капсули или тинктура / орехите не са подходящи при заболявания на щитовидната жлеза /. Глина на бучки, без значение от цвета / без каолин, освен ако също не е на бучки, непреработван/. Приема се една от билките или комбинация от няколко, не всички заедно. Просто изброих тези средства, които аз знам.

Надявам се това споделяне да е било полезно за вас и да ви стимулира да опитате и вие. Да подчертая, че чистенето трябва де се провежда за цялото семейство. Подбирайте си правилните храни, измивайте ги добре. Също при всяко пране е добре да се добавя по малко подходящ дезинфектант, според цвета на дрехите. Във водата за пода също добавяте подходящ дезинфектант.

Ще пиша по натам относно това, дали вече имам повече енергия и жизненост. Засега, определено мога да кажа да, но нека не избързвам и да видя трайния резултат.

Също да вметна, че в момента е благоприятен момента за прочистване на черния дроб със зехтин и лимонов сок. Повече прочетете в земя назаем, но си трябва и подготовка. И не забравяйте да пиете лимона през сламка, че направо кърти емайла на зъбите.
Да добавя, че следващото пълнолуние е след Нова година на 5 януари. Който желае, може да се подготви физически и психически за чистене по това време.

Успех и здраве на всички  Peace

# 836
вече съм на третия прием на 60 капки т-ра ''трой4атка'', винаги съм имала запек , и всяка сутрин съм на чай на гладно ''цяр за жлъчка и зелен чай . от както съм на капки ''трой4атка''добавих и 1 с. л. зехтин и 1 с. л сок на лимон но запека е непоносим с тинктура'' трой4атка'' и днес след трети прием на 60 капки си направих 200 гр зехтин , 2 белтъка и сок на 3 лимона ,1 мандарина и 1 портукал на грамаж сок 200 гр и така на това ще бъда днес . при следващите 60 капки след 5 дни вчерта преди капките ще изпия 1 чай от майчин лист и на сутринта капките тройчатка. дано производителя да прочете това и за такива с запек да сложат съставка която да не се стига до болница от остипацио ! имайки предвид , че при повечето хора паразитите поразяват жлъчка , черен дроб и черва и оплакванията са запек , а зеления орех засилва запека , знаейки това , всеки ден си вземах зехтин и лимон по лъжица и ефекта се оказа нулев ,запека стана по - зле. моля фирмата да помисли и за такива със запек , защото паразитите предизвикват или запек или разтройство зависимост къде са образували своите едра на поражение

Повече на: ТИНКТУРА ТРОЙЧАТКА - подобрява действието на черния дроб и храносмилателната система, течна форма x 100 мл., BIOHERBA HEALTH CARE - NewAge.bg

# 837
  • София
Запекът трябва да се оправи задължително, сигурно знаете, че всяко прочистване започва от дебелото черво. Билката Зърнастец е по-добре от Сена/ Майчин лист. Поне мен не ме боли стомах от Зърнастеца, пия го на таблетки сутрин на гладнО когато искам да си прочистя стомаха по-сериозно. Голямата реакция е на следващия ден.
А за трайно справяне със запека и тотално почистване на дебелото черво, най-добра, според мен е програмата КОЛОВАДА НА КОРАЛ КЛУБ. Клизми и хидроколонтерапия имат временен ефект. Бих обяснила защо точно тази програма, но в моемнта нямам много време.

Ето една статия и един клип, които дават идеи за алкализация на организма, а както знаем, паразити в алкална среда не виреят:

http://-spam132-/2014/02/how-my-mother-was-healed-from-cancer/

https://vimeo.com/145542613

# 838
Здравейте момичета, тия дни се наплаших много, от два дни чета за тези паразити, няколко пъти се връщах на първата страница, изчетох до 15, прехвърлях до последната и така и така. Много коментари много нещо Grinning

Питането ми е следното, никъде не видях схема на взимане, или съм пропуснала някой пост.

Oтвара от ленено семе:
Приготвя се на водна баня  2-3 часа  (1 литър вода на 2 супени лъжици ленено семе). Това е фатална доза за почти всички гъбички и хелминти с изключение на Аскаридите. Добавянето на  карамфил (3% отобщото тегло на ленените семена) прави отварата противоаскаридна.

Didi_80 Мисля така и беше ника, беше писала че я вари в тенджера под налягане за 45 мин.
Да попитам пак ли е 1 литър вода и 2 суп. лъжички ленено семе, и карамфила колко пирончета/семена/ стръка <--- до колкото разбрах не приличало на семе, се слага в отварата.

Каква е схемата на пиене по колко чаши или лъжици на ден, и колко пъти на ден?И за какъв период от време.

И трябва ли да спазвам нещо като хранителен режим? Да спра хляба, мазното, сладкото (макар че ям много рядко), сирене,кашкавал и млечни продукти? Месо не ям, макар че последните седмици се хващам да ям доста често.И да наблегна на зеленчуците?Както по принцип си правя, повече салати и т.н.

# 839
предлагам 3 опаковки ТРИАКТАЛ    с 50 % отстъпка от  цената ...  искам да помогна на някой болен      докато е в срок   на годност ,защото аз  го пия вече втори месец и се чувствам много добре ....сестра ми и съпруга и го взеха  профилактично      заради някаква бактерия ....... имам само 3 опаковки за целия курс на лечение...   първия ,който  се обади  ,ще  го дам на него телефон 087910 37 45

Общи условия

Активация на акаунт