Прочистване на организма от паразити

• 939 010
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 285
Аз искам да попитам тези, които са правили прочистването, дали по време на него им се се случвало да посещават повечко тоалетната по голяма нужда. На мен ми се случва това сега и нямам предвид разтройство, а напълно нормално и то по 3-4 пъти на ден.
Днес обаче не се чувствам добре и смятам да спра за сега. Нещо ми се вие главата и ми се спи, имам чувството, че както си вървя и ще падна на земята.
Не го спирай, а просто намали дозата. Това е сигнал, че си превишила  Peace

# 286
Аз пък установих,че от пелин и карамфил             пада кръвното.Преди време давах чай на мъжа ми за прочистване на черният  дроб и така разбрах.Аз самата пих от него и наистина ми стана зле.

# 287
Аз искам да попитам тези, които са правили прочистването, дали по време на него им се се случвало да посещават повечко тоалетната по голяма нужда. На мен ми се случва това сега и нямам предвид разтройство, а напълно нормално и то по 3-4 пъти на ден.
Днес обаче не се чувствам добре и смятам да спра за сега. Нещо ми се вие главата и ми се спи, имам чувството, че както си вървя и ще падна на земята.
Без да претендирам че съм специалист - честото ходене дори е полезно. То означава пречистване на организма.
Една възможна причина да не се чувстваш добре са токсините, причинени когато нещо измира вътре в теб. И аз бих намалила дозата.

# 288
Дидка, заповядай: http://www.google.co.uk/search?client=ms-android-h3g-gb&hl=e … w=569&bih=295
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Helminthic_therapy Идеята е, че човек като няма чест "допир" с паразити в днешния санитаризиран свят, част от имунната му система става неактивна за сметка на друга. Нещо такова. Паразитите предизвикват определен имунен отговор (на теория имунната система на един здрав организъм би изчистила успешно паразитите) и така имунната система се връща към нормалното си балансирано функциониране.

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 09:58 от da_ra

# 289
При мен, обаче, май заразяването с острици изобщо не ми повлия на сенната хрема, защото и в момента си страдам от нея... Явно лечението е за стригоспецифични автоимунни заболявания на стомашно-чревния тракт.

# 290
  • Бургас
Без да претендирам че съм специалист - честото ходене дори е полезно. То означава пречистване на организма.
Една възможна причина да не се чувстваш добре са токсините, причинени когато нещо измира вътре в теб. И аз бих намалила дозата.

Благодаря ви за отговорите. И аз се надявам да е от причистване. Проблема е, че в момента имам една много упорита инфекция по кожата на лицето. Пробвах с народна медицина. Уви не се получава. Вече минава месец. Ща не ща ще трябва да послушам лекарката и да пия антибиотик. Та реших, че е по-добре на преустановя пречистването докато взимам антибиотика. И после като се оправя да почна от начало.
Обаче едно нещо не ми дава мира. Човек като прави пречистване дали трябва после да изхвърли всичко през "тоалетната" или може някои неща да излязат през кожата. Визирам обриви и тн. В хомеопатията има едно схващане, че човек оздравявайки изтласква болестта навън, най-често към кожата.

# 291
Да, точно така - кожата също е орган, който се включва в чистенето.

# 292
Според мен именно през кожата се чистят много от токсините, чрез секрецията на потните жлези и чрез порите. Напълно е възможно да се чистиш усилено в момента и според мен най-вероятно е точно така.

А ето още едно последно нещо са хелминтовата терапия и спирам по този въпрос:

T. suis ova therapy may produce significant and long lasting improvements in active Crohn's disease. In a study conducted at the University of Iowa, patients who had been administered with T. suis ova for 24 weeks had a response rate of nearly 80% and a remission rate of nearly 73%. Crohn's disease involves over reactive Th1 pathways and colonization with parasitic worms expands several immunoregulatory pathways that limit Th1-type inflammation. Parasitic worms generate production of interleukin 4 and interleukin 13, which are Th2 cytokines. This Th2 response restrains production of Th1 cytokines thereby reducing colitis severity. Parasitic worms also generate regulatory T cells and immune regulatory substances such as transforming growth factor β, interleukin 10, and prostaglandin E2 that assist in sustaining host mucosal homeostasis. [5]

The FDA has granted pig whipworm (Trichuris suis) the status of Investigational New Drug, [6] allowing clinical trials in humans. A clinical trial is ongoing to assess the possibility of T. suis ova therapy in autism treatment.

# 293
А каква е разликата в приемане на капсули пелин и карамфил, и тези от тинктури - всяка капсула трява да съдържа 400-500 mg карамфил – 0.4 – 0.5 гр.) а пелинови капсули -всяка съдържаща 200-300 mg пелин – 0.2 – 0.3 грама) дали и тинктурата има това количество....има ли такива пробвали с капсули и кое е по добро за използване.

# 294
Здравейте, и от мен с удоволстие ще следя темата. Мислите ли , че в моя случай (много тежка екзема, ръце, лице, крака,) едно предчистване би имало ефект с тройчатка например? Неприятното е, че пия лекарства( антихистамини и метилпреднизолон), предписани ми от дерматолога и спра ли ги за един ден пак всичко е пламнало. Мислех си за хидроколон терапия, но ме е страх за чревната флора, да не стане проблем. Бихте ли споделили мнение, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем? Благодаря ви.  Hug

# 295
Самите кортикостероиди увреждат органите и се отлагат.Те не лекуват.След детокс органите започват да работят нормално и много здр. проблеми изчезват.Т..е когато не вкарваме после вредни вещества,организма се възстановява,в това число и екземи.А екземите обикновенно се появяват отвътре-навън.Кортикостероидите/антихистамините/ пречат на тялото да се изчисти и възстанови.И изследвала ли си се за автоимунно заболяване?

# 296
Самите кортикостероиди увреждат органите и се отлагат.Те не лекуват.След детокс органите започват да работят нормално и много здр. проблеми изчезват.Т..е когато не вкарваме после вредни вещества,организма се възстановява,в това число и екземи.А екземите обикновенно се появяват отвътре-навън.Кортикостероидите/антихистамините/ пречат на тялото да се изчисти и възстанови.И изследвала ли си се за автоимунно заболяване?

Здравейте, знам за лошото въздействие на КСи антихист. въпроса е, че екземите не са ми на места на които не се виждат, а има и по цялото ми лице. спра ли химията всичко пламва и работния ми процес спира, варианта е да напусна работа, но не мога и вечно да ги пия тези лекарства, просто съм в една задъдена улица. За автоимунно заболяване не съм се изследвала. Може ли това да стане по време на прием на лекарствата? Като попитам дерматолозите(те не са един или двама) какви изследвания е необходимо да си направя, за да търся причината всеки казва няма смисъл ,защото изследванията на урина и кръв са ми в нормата.

# 297
  • Бургас
Евентуално натривка от кожата може да се взема. Не съм много запозната, но щом изчезват от тези лекарства явно това е алергия. Някакви изследвания за алергии не са ли ви правили? Идете на алерголог, а не на кожен.

# 298
  • Пловдив
Здравейте, много интересна тема сте заформили. Да се включа и аз. От доста време се каня да пия ленено семе, но съм непостоянна. От прочетеното тук май ще си взема урок и ще започна да го приемам. Аз знам, че е хубаво да се смели в кафемелачка лелно семе и да се взима по 1 ч.л. всяка сутрин на гладно (или беше 3 пъти на ден). Смилането е за по-добро усвояване.
Ще ми е интересно да чуя вашите мнения.

# 299
ashlyc, консумираш ли достатъчно омега-3 мастни киселини? Може да ти помогнат за екземата.

Общи условия

Активация на акаунт