Прочистване на организма от паразити

• 938 464
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 360
миналото лято имаше сериозна българска биопродукция тикви хокайдо
аз си запазих само за сеене обаче
тази есен предполагам, че ще има още повече
тиквите са по 1-2 килца  и естествено семчиците са малки

Семките, ако са малки и с тънка люспа, може и направо необелени да се смилат и приемат, доколкото знам. Wink

# 361
Не знам дали е точно по темата, но ще споделя. http://zdraven.bg/%D1%82%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0% … 1%80%D1%8A%D0%B2/

# 362
  Звучи добре (въпреки че не е по темата Simple Smile ) . Но не разбрах по колко от отварата се пие всяка сутрин ?

# 363
  Звучи добре (въпреки че не е по темата Simple Smile ) . Но не разбрах по колко от отварата се пие всяка сутрин ?

Сместа се разделя на 25 дни, след което се прави 10 дена почивка. Аз го смятах и по толкова пия всяка сутрин по 60 милилитра идва. Общо взето 3-4 глътки, нищо работа.

# 364
Дали спирането на солта ще помогне?

# 365
ReName, тази смес не се ли разваля за толкова време (повече от 3 седмици ) ?

# 366
  • София
Открили ли сте някоя лаборатория, която да има пакет за изследавния на всички заподозряни паразити за причинители на общи заболявания (вкл. дерматологични). Аз не съм намерила досега лекар, който да знае какво си четем ние в интернет  Embarassed  и да ми се върже .

И така и нищо не правя, детето ми скърца яко със зъби, имало е няколко изследвания за детска градина, както и сега покрай други болни в семейството от салмонела - и е чисто. Но това е просто нищо пред камарата от изследавния, които може да се направят...
За дерамтологичните пролеми да не казвам.

# 367
  • TX
Открили ли сте някоя лаборатория, която да има пакет за изследавния на всички заподозряни паразити за причинители на общи заболявания (вкл. дерматологични). Аз не съм намерила досега лекар, който да знае какво си четем ние в интернет  Embarassed  и да ми се върже .

И така и нищо не правя, детето ми скърца яко със зъби, имало е няколко изследвания за детска градина, както и сега покрай други болни в семейството от салмонела - и е чисто. Но това е просто нищо пред камарата от изследавния, които може да се направят...
За дерамтологичните пролеми да не казвам.
след като няма нищо не си го слагай
като бях малка майка ми като теб се побъркваше с моето среднощно скърцане, а баба ми всеки път като бях у тях ме тъпчеше с тиквено семе и морковен сок и ме караше да ходя в цокало да гледа ...е нищо и сега си скърцам, гадно, злокобно и все по зловещо е като съм под стрес.

# 368
  • Бургас
А аз четох, че може да си направиш много пъти изследване за глисти, да е отрицателен резултата и пак да имаш. Просто за да даде положителен резултат трябва да се хване през периода на снасяне на яйца. Освен това от многото четене, което изчетох установих, че няма такова изследване, което да се направи. Единствения начин според мен е ЯМР на цялото тяло, но и тогава ще се видят само по-едрите предполагам. А и цената е космическа.

# 369
  • софия
здравейте, в темата видях, че се споменава за троен комбиниран продукт за прочистване в сайта на иХерб. някой може ли да публикува линк към продукта, че аз не го намирам- намерих доста варианти за черен орех /и тинктура и таблетки/, но не и за комбиниран с пелин и карамфил.  newsm78

# 370
  • София
...след като няма нищо не си го слагай
като бях малка майка ми като теб се побъркваше с моето среднощно скърцане, а баба ми всеки път като бях у тях ме тъпчеше с тиквено семе и морковен сок и ме караше да ходя в цокало да гледа ...е нищо и сега си скърцам, гадно, злокобно и все по зловещо е като съм под стрес.
Изследванията за ДГ и за салмонела се разделят във времето от ... 4 години Simple Smile Като през цялото време има дерматологични проблеми, включително и екзема около устните, на талази.
Нищо не гледам и не тъпча с тиквени семки Simple Smile Едно време беше много модно и моите баба и майка също са ме тъпкали...
Изследвания за салмонела , които правим напоследък не търсят острици, глисти и тении и тн. Търсят само бактерии и гъбички.

# 371
  • TX
най- лесния тест за острици изпълним в домашни условия е
Скрит текст:
сутрин или най добре вечерта около 2 часа , да се лепне на дупето на детето широго прозрачно тиксо и без увеличение се виждат. Казвам го защото съм виждала на моята щерка 
касата субсидира 1 път в годината такова изследване, а повярвай ми исках да направя извън пътеките, защото имаше острици, последва лечение и да се види дали е изчистена ...дълга тема....

# 372
Мисля,че в детокс център изследват какви ли не паразити в червата.пращат пробите я германия,но цените им са дооата високи.

# 373
ReName, тази смес не се ли разваля за толкова време (повече от 3 седмици ) ?
Пише да се съхранява в хладилник в стъклено шише. Щом има такива препоръки явно не. Аз я пия и съм към края, не съм усетила да се е развалила  Hug

# 374
здравейте, в темата видях, че се споменава за троен комбиниран продукт за прочистване в сайта на иХерб. някой може ли да публикува линк към продукта, че аз не го намирам- намерих доста варианти за черен орех /и тинктура и таблетки/, но не и за комбиниран с пелин и карамфил.  newsm78

http://www.iherb.com/Now-Foods-Fresh-Green-Black-Walnut-Wormwood … 2-fl-oz-60-ml/591
Много съм доволна от тази. Чистя паразитите и на кучето, химия не съм й давала от много време. Изкарва си яйцата, които си вадеше и с хаповете от ветеринара.
Поръчах и http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Black-Walnut-Wormwood-Compl … Free-1-fl-oz/5445   уж за децата без алкохол, но въобще не съм доволна. Много по-гадно е на вкус и за сополи не върши никаква работа, заради което ме съмнява дали действа.

Общи условия

Активация на акаунт