Прочистване на организма от паразити

• 940 499
  • 1 333
  •   2
Отговори
# 675

Монетата има две лица.Да видим и другата страна от прочистването.

bouquet Именно.

Аз четох за пелина подобни противопоказания, както и за други билки, и при положение, че не съм си правила някакви цялостни изследвания, как да зная, че няма да ми се отрази не добре?

# 676
Здравейте аз изпробвах ето тази тинктура и според мен има ефект: http://sirazida.com/index.php?id_product=8&controller=product   Flutter
Когато я купих момичето ми обясни, че за профилактика се приема 14 дни, а вече ако е с цел лечение 21. Сутрин на гладно, се сипва в 30мл хладка вода и след това се изпива още една чаша вода...Слагам по 3 капки на всеки 10кг... т.е. ако сте 50кг = 15 капки. Половин час след това не трябва да ядете и да пиете нищо.
Също така за да алкализирам тялото си приемам топла вода с един изцеден лимон.  Simple Smile Heart
Надявам се да съм била от полза!  newsm53

# 677
  • София
Здравейте аз изпробвах ето тази тинктура и според мен има ефект: http://sirazida.com/index.php?id_product=8&controller=product   Flutter
Когато я купих момичето ми обясни, че за профилактика се приема 14 дни, а вече ако е с цел лечение 21. Сутрин на гладно, се сипва в 30мл хладка вода и след това се изпива още една чаша вода...Слагам по 3 капки на всеки 10кг... т.е. ако сте 50кг = 15 капки. Половин час след това не трябва да ядете и да пиете нищо.
Също така за да алкализирам тялото си приемам топла вода с един изцеден лимон.  Simple Smile Heart
В упътването пише, че се капва в 50 мл вода и се изчаква 10-15 минути. В общия случай това са много важни 'детайли'.

# 678
В упътването пише, че се капва в 50 мл вода и се изчаква 10-15 минути. В общия случай това са много важни 'детайли'.
Ами аз го приемам както ми беше обяснено от жената която го предлагаше, и на мен лично ми влияе добре, споделих мнение защото съм го изпробвала  Peace

# 679
  • София
KARINITA156, а по какво съдите, че има ефект ? Надявам се, че говорите за положителен ефект...
И какъв е механизмът на алкализиране на организма с лимон, ако можете да споделите.

# 680
При мен ефекта е налице тъй като родих през октомври...за жалост детенцето ми почина на 5 ден...след търсене на много специалисти попаднах на един лекар който ми направи 5 вида изследвания и откри, че виновника за всичко са стрептококите...Заедно с мъжа ми ни лекуваха с доста антибиотици, след което получих срив на имунната система, установих го след като ноктите ми вече не приличаха на нищо (целите станаха на напречни бразди) и отделно косата ми започна да капе все повече с всяка изминала минута...Направих си кръвни изследвания и разбрах, че не се касае за някаква вътрешна болест, след това ходих и на кожен лекар, който потвърди, че не става въпрос за гъбички а просто за мощен срив на имунната система...Преди седмица и нещо бях по работа в София, на туристическата борса и имаше една жена, която беше направила щанд на който предлагаше продукта, разказах й за проблема и тя ми препоръча тази тинктура....От както го правя за мое учудване започнаха да ми израстват здрави нокти  Shocked
За водата с лимон ... просто я препоръчвам на всеки... в многобройни статии са описани благоприятните ефекти от приема й, като например тази http://lucecita.blog.bg/lichni-dnevnici/2013/06/02/mnogo-prichin … a-s-limon.1116278
Надявам се да съм била от помощ!  Simple Smile

# 681
KARINITA156, много съжалявам за детенцето ти... Ужасно е...
Моля те, сподели какъв беше проблема с ноктите ти? Аз имам много разслояващи се нокти и каквото и да пия като хранителни добавки и да ги мажа, полза никаква....
Тази настойка, която си пила не е ли подобна на тройчатката? Аз искам да се прочистя, обаче имам синдром на раздразнените черва и незнам дали ще ми понесе да я пия? Оказва ли някакво влияние върху стомаха, болки и други докато я пиеш?
Може проблема с ноктите ми да е свързан с проблема в стомаха ми, но за съжаление няма излекуване.. Постоянно съм с болки, подуване, гадене... Не знам вече какво да пробвам... Само това прочистване от паразити не съм правила, но от много билки ми става зле на стомаха и не смея просто...

# 682

KARINITA156   bouquet , огромно благодаря, че сподели толкова евтино и достъпно противопаразитно. Ще се пробва!

# 683
  • Бургас
И аз имам проблем с ноктите. При мен се подвиват навътре, предимно на  показалеца и средния пръст. Изпробвах всякакви витамини и нищо.

# 684
За ноктите една съфорумка ми каза, че се е оправила от цепещи се нокти с мазането им с геритамин... Смятам да пробвам и аз, за да има ефект обаче се мажат по-продължително време...

# 685
Така... относно стомаха не знам дали ще е  удачно да се приема тази тинктура, но все пак може да пробвате и да видите как Ви влияе  Simple Smile а за здрави нокти без да имате някакви вътрешни проблеми имам 2 изпитани метода  Heart Eyes
Първият е 2 пъти седмично да си мажем ноктите с йод и да я оставим да проникне добре поне 1 час.
За вторият метод, е необходимо да откъснете една зелена смокиня и да си намажете ноктите с нея и така колкото пъти се сетите.
Надявам се да съм от полза, благодаря за милите отзиви  bouquet

# 686
здравейте!
при мен във връзка със състоянието на кожата ми - грапава, с петна, пъпки, чести сърбежи ме посъветваха да направя пречистване- Зентел и Карзил, английска сол, активен въглен... всичко е последователно в програма, та въпросите ми са:

забеляза ли ли сте връзка между кожата си и наличието на паразити? след пречистването забеляза ли се подобрение?
тук има ли хора пили в съчетание препаратите и какви ви бяха страничните ефекти? Не за безобидни изобщо, все пак си има някакъв вътрешен баланс между всички тези същества в организма ми, как да преценим кога да се намесим?

# 687
В днешно време мисля, че, ако ще се прави прочистване, добре е да се съчетае с пробиотични храни и напитки (не с пробиотици от аптеката). Защото вероятно измира и добра микрофлора.
дива77 кожата се оправя от добро хранене най-вече. Едва ли има смисъл човек да се чисти от паразити, но да се храни с чипс, хидрогенирани мазнини, захар, рафинирано олио, рафинирани брашна и пр.

# 688
Аз искам да се прочистя, обаче имам синдром на раздразнените черва и незнам дали ще ми понесе да я пия? Оказва ли някакво влияние върху стомаха, болки и други докато я пиеш?
Може проблема с ноктите ми да е свързан с проблема в стомаха ми, но за съжаление няма излекуване.. Постоянно съм с болки, подуване, гадене... Не знам вече какво да пробвам... Само това прочистване от паразити не съм правила, но от много билки ми става зле на стомаха и не смея просто...
А опитвала ли си с пробиотици?
Здравето наистина започва от червата.

# 689
  • София
Облачето хей, да се чудим дали е добре да се чистим тялото от паразити или не, е все едно - дали да си чистим жилището или не. Всяка билка, дадена от Бога си има цел, време и място. Няма как да не се ползват силни билки против паразитите. Те са живи същества, които искат също да живеят. Но за ваша сметка. Ако искате можете да ги храните или да им посочите вратата. Изборът е ваш.
Понеже се колебаете за пелина, има ефикасни храни по темата, чесън, чеснова тинктура. Писала съм ги преди, и други са коментирали храните. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт