Прочистване на организма от паразити

• 939 271
  • 1 333
  •   3
Отговори
# 1 065
Здравейте,
знаете ли кои точно паразити предизвикват автоимунни заболявания. Имам автоимунно заболяване от 4 години подобно на псориазис е, не желая да ползвам кортикостероиди, защото съм наясно с временния резултат. Преди няколко месеца ползвах Fresh Green Black Walnut Wormwood Complex от сайта iherb. Нямаше абсолютно никакъв резултат. Включително го използвах и за мазане на проблемните участъци. От 10 дни ползвам тройчатката на билка чудодейка- чиста кръв, няма абсолютно никакви подобрения. Много силно се надявах да се отърва от това заболяване. Единствено се подобрявам от преднизолон, но това не е решение и не искам да пия такива неща. Някой от вас знае ли за излекуван от псориазис с тройчатка? Изобщо излекуван...Благодаря

# 1 066
Здравейте! За първи път влизам в темата, но интересът ми е голям. Имам Някои проблеми от автоимунен характер, които мисля че не са за подценяване. Можете ли да споделите впечатления и информацията за третиране с Хлорен Диоскид (ММС)?

Връщам се назад, за да чета темата отначало.
 bouquet

# 1 067
Здравейте! За първи път влизам в темата, но интересът ми е голям. Имам Някои проблеми от автоимунен характер, които мисля че не са за подценяване. Можете ли да споделите впечатления и информацията за третиране с Хлорен Диоскид (ММС)?

bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=742209;topicrefid=4

# 1 068
Не съм чела темата, така че се извинявам, ако сте го коментирали, но ме интересува някой от вас пил ли е чай FitoBalt? Попаднах на някакви статии за него, но всичко ми звучи като реклама, а не като отзиви на реални хора. Уж прочиствал целия организъм от всички паразити.

Има ли човек, който да го е пил и какво ви е мнението за него?

# 1 069
  • на плажа
Имам много неприятен опит за пазаруване от такива сайтове и такива непроверени добавки. Звучи повече от прекрасно, но реално не знаеш какво съдържа. Може и да е безопасно, но може и да не е. За ефекта изобщо не мога да съм сигурна.

# 1 070
На мен и това ми звучи съмнително, че в петък, като прочетох за този чай, пишеше, че САМО СЕГА е с 50 % отстъпка и остават още 5-6 часа до края на промоцията, а днес отново е обявено, че САМО СЕГА е с 50 % отстъпка и остават още 16-17 часа до края на промоцията... Явно това е цената, на която го продават, а обявената отстъпка е за заблуда на потребителя.
Другото, което ме притеснява, е, че уж е изцяло на билкова основа и го продавали онлайн, защото не искали да се слага надценка, каквато щяло да има, ако се продава в аптечната мрежа, а пък в същото време 60 лв за билки ми се струва доста - нито е извлек, нито е екстракт, нито е етерично масло от билки. Освен да става въпрос за килограми от някакви билки /което не ми се вярва/.
Но ми беше любопитно някой от писалите в тази тема дали го е пробвал и дали е коментирано тук, понеже още не съм изчела цялата тема.

# 1 071
Здравейте,
някой ползвал ли е чая Fito Balt? Има ли резултат? Аз искам да взема, но се притеснявам защото все още кърмя дъщеря си, да не тръгнат гадините да излизат през кърмата? Мога ли да давам на детето да го пие, тя е на 1 година и 4 месеца? Сега докато пишех видях, че има коментирано за чая ... е ще следя все пак.

# 1 072
  • Варна
Здравейте,
някой ползвал ли е чая Fito Balt? Има ли резултат? Аз искам да взема, но се притеснявам защото все още кърмя дъщеря си, да не тръгнат гадините да излизат през кърмата? Мога ли да давам на детето да го пие, тя е на 1 година и 4 месеца? Сега докато пишех видях, че има коментирано за чая ... е ще следя все пак.
Точно над твоя пост се обсъжда този чай.

# 1 073
И аз щях да питам за този чай. Явно е залял нета.

Обърнахте ли внимание, че накрая на статията има препратка уж да си го купиш от Института по паразитология, а попадаш пак на същия сайт? Май от Института по паразитология не са и чували, че продават чай!

http://blogsforme.com/ft/bg/zapah/?utm_source=leadbit&utm_me … C7EED7B14F60E1EF9

Омръзна ми да се лутам!
Има ли някой в темата, който с очите си е видял някакво прочистване /имам предвид живи или мъртви паразити/? Или ги взимате само профилактично всички изброени неща?
Кое има истински ефект???

Мъжът ми има стомашно-чревни проблеми от години. След като никакви обичайни изследвания не показаха някакъв съществен проблем, а той се чувства все по-зле... започнах да си мисля за паразити....

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 16:24 от utro77

# 1 074
Преди две години лекувах детето от паразити поради дерматологичен проблем. Паразити в изпражненията не видях но дерматологичен проблем се разреши за сега. Чета и аз за профилактика за паразити. Паразити живи или умрели не съм виждала.

# 1 075
 christina1980, а с какво лекува детето?

# 1 076
С чайове  но ги купих от един лекар който лекна а с нещо като като скенер. Цялата работа за мен си е шарлатания. Леля ми ходи на подобен апарат за друг проблем и пак и казаха паразити. Имам чувството че преди винаги казваха като не знаят какво ти е че е на нервна почва а сега е паразити

# 1 077
Здравейте,
напънах се и изчетох почти цялата тема Simple Smile. Никъде не видях да се коментира  Диатомичната пръст/Диатомит , а в описанието и на ред със всичките и полезности се набляга и на способността и да очиства от паразити организма. Някой пробвал ли е и има ли впечатления?

# 1 078
 Здраевйте,
 Вече 4-ти ден взимам орехче, пелин и карамфил по-схемата на Хулда Кларк. Някой правил ли е тази програма?(не съм чела назад, но ще се върна) Та вече ми е доста трудно да поемам всичко това с мед и какво ли още не. Вчех днес Тройчатка, която е уж същата. Някой има ли мнение за нея? Незнам дали да продължа да се мъча или да премина към Тройчатката?

# 1 079
За коя Тройчатка говориш, тази от Айхърб ли? Тя също не е от най-приятните неща на света.  Laughing Даже честно казано не знам да има по отвратителен вкус от това въобще. Аз съм писала по-назад. Взимах я 10 дена  и ефект някакъв не усетих, по скоро само дефекти - главоболие, раздразнителност и накрая болки в дясно под ребрата - черен дроб или жлъчка, които си продължават

Общи условия

Активация на акаунт