Прочистване на организма от паразити

• 940 343
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 170
Всъщност, първо се започва с по една супена лъжица на ден и след някой друг ден, се увеличава до две лъжици.
Смятам да изпия опаковката паралелно с добавките за стави. След това ще я подновя пак заедно с тях.

# 1 171
Аз си купих диатомична пръст от framar. Пиех по 1 суп. л-ца сутрин на гладно 30 мин преди хранене. Така 7 дни, но някъде на 5 ден започнаха много силни болки в бъбреците. Обясниха ми, че това се случва в много редки случай, когато има паразити в бъбреците. Тогава я спрях и веднага се оправих. Но останалите оплаквания си бяха пак налице. Не ми помогна кой знае колко много. Все по-често срещам мнения, че паразитите се отстраняват много дълго време предимно с билкови лекарсва.

# 1 172
Ох, тая диатомична пръст я пия от края на лятото с едно кратко прекъсване от десетина дни през октомври и никаква разлика не намирам в нито едно отношение  Rolling Eyes. Пия я по навик вече, по-точно пиеХ, защото точно преди празниците ми свърши поредния пакет и сега много се чудя да купувам ли изобщо пак  Thinking. Толкова хубави неща прочетох изписани за нея, как пък нито едно при мен не се случи..... Crossing Arms

# 1 173
Диатомичната пръст или силиций са много необходими съставки за коса,кожа и нокти.Мога да кажа че след няколко месечно пиене на силций вече имам нокти,които не се чупят на пласове.Какво ли не съм пила за тези нокти,какво ли е съм мазала,нямаше никакъв ефект,докато не започнах да пия силиций.Трябва да се приема няколко месеца,за да усетиш ефекта.

# 1 174
Именно, от август я пия, пет месеца са това и нищо. Проблем с нокти нямам, но кожа, коса, стави и всички други полезности не ме споходиха...

# 1 175
Рекламата на антипаразитен чай Fito balt e менте. Това е един полезен линк:http://reklamite.org/%d1%8f%d0%b2%d0%bd%d0%b0-%d0%b8%d0%b7%d0%bc%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%b8%d1%82%d1%8f%d0%b2%d0%b0%d1%89-%d1%87%d0%b0%d0%b9-fitobalt/#comment-28

# 1 176
Здравейте на всички,скоро попаднах на темата и съм стигнала до средата с четенето.Искам да попитам тъй като взимам всяка сутрин на гладно мляно ленено семе заради киста в гърдата и ми казаха,че лененото семе регулира хормоните дали ще имам някакъв положителен резултат и върху евентуални паразити? Взимам го 1 до 2 лъжици с малко кисело мляко.Тук чета, че пиете под формата на чай и се запитах дали при мен ще има резултати от към чистене на гадини.
Мисля, през Март да направя пречистване на черния дроб със зехтин,лимон,сок от грейпфурт прочетох го тук от вас и много ми допадна.

# 1 177
Рекламата на антипаразитен чай Fito balt e менте. Това е един полезен линк:http://reklamite.org/%d1%8f%d0%b2%d0%bd%d0%b0-%d0%b8%d0%b7%d0%bc%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%b8%d1%82%d1%8f%d0%b2%d0%b0%d1%89-%d1%87%d0%b0%d0%b9-fitobalt/#comment-28

Мерси много за инфото! Аз се бях навила да си го купя, но нещо ме усъмни и се отказах. Исках да го пия профилактично, че като прочетох рекламата как 95 % от хората били пълни с паразити и се втрещих от идеята какво ли си отглеждам и аз в себе си  #Crazy
Снощи и предната вечер по новините по БНТ1 съобщаваха за фалшив сайт на БНТ, който рекламира "вълшебни" чайове срещу паразити. Помислих си, че може да става въпрос за въпросния Фитобалт, защото мярнах същите 95 % и инфо, което вече бях гледала в рекламата на въпросния "чай"... Не съм проверявала повече, но може би става въпрос за същата измама, дори чая от фалшивия сайт на БНТ да е с друго име

# 1 178
  • Стара Загора
Диатомичната пръст или силиций са много необходими съставки за коса,кожа и нокти.Мога да кажа че след няколко месечно пиене на силций вече имам нокти,които не се чупят на пласове.Какво ли не съм пила за тези нокти,какво ли е съм мазала,нямаше никакъв ефект,докато не започнах да пия силиций.Трябва да се приема няколко месеца,за да усетиш ефекта.
Moже ли да ми кажеш от къде я купуваш и на коя марка.На лични  Peaceда не е реклама

# 1 179
Moже ли да ми кажеш от къде я купуваш и на коя марка.На лични  Peaceда не е реклама

и аз искам да ми пратиш на лично коя марка и от къде я купуваш.

# 1 180
Информация за чая FitoBalt. Доказаха, че е фалшив. http://news.bnt.bg/bg/a/nov-falshiv-sayt-tozi-pt-imitirashch-say … noto-ministerstvo     Странното е, че аз се обадих да питам за лекарството Purge на Neways, за коетo четох че е било прекрасно, страхотно, направо няма второ такова. Вдигна ми жена с руски акцент. Каза че струва 82лв. за 60 капсули, а те се пият по 5 на ден. Егати измамниците. Човек не знае на какво да вярва вече. Ще си пия шведската горчивка и букета от чайове, които сама си сътворих и така. Но за ParaProtex май не е фалшиво. Но вече всичко подлагам под съмнение.

# 1 181
Здравейте. Регистрирах се преди малко, все още съм малко като в небрано лозе. Ориентирам се по форумите, различните клубове по интереси. Причината да се регистрирам е съвсем конкретна - детето ни, момиче на 1 г и 2 м. е силно любознателно, попива и научава изключително бързо всичко.  Със сигурност не сме само ние с такова дете. Ще намеря подходящия клуб за това, ще попитам, защото се  затрудняваме със съпругата ми, в това да й създаваме достатъчно интересни образователни игри. Искаме да пренесем вкъщи методите по Монтесори , но не знаем как точно. Но това е друга тема.

Попаднах обаче на тази тема и искам да взема отношение.
Още повече,че и детето ни е с доказано наличие на острици и ламблия в дуоденума. Направихме две последователни изследвания на биорезонанс в Пловдив. Има един единствен, който може да изследва толкова малки деца, за съжаление, но успяхме да го направим. Съпругата учи все още холистична медицина, не е завършила, но симптомите при детето, ясно й подсказаха, че навярно става въпрос за опаразитяване - загуба на апетит, болки в коремната област с газове, обилно изпотяване след заспиване, дори и при ниска температура в стаята, неспокоен сън и раздразнителност....

Та, имахме късмет да попаднем на много осведомен и подготвен лекар, жена.
Предписаното ни лечение за толкова малко дете са: нозоди върху основа от тинктура от черен орех и метатерапия. Друго няма.
Вермоксът може да се приема само от деца над 2 години, по мнение на докторката, иначе бил много ефикасен.
От 4 дни прилагаме лечението, мога да кажа, че има резултат, поне по отношение на това, че сънят й през нощта се успокои.

Четох, че някои фирми , работещи на MLM предлагат антипаразитни програми за деца, но съвсем не съм сигурен дали за толкова малко дете има, и дали са ефективни ?
Ако някой може да сподели, ще съм благодарен, защото особено ламблията ни беше в много активен статус. С майка й остава да се чудим "ОТКЪДЕ СЕ ВЗЕ" тази гадинка, при положение, че сме чистофайници и двамата и много държим на хигиената.
А ако някой ме насочи и към правилния форум за въпроса ми от първата част на поста ми, също БЛАГОДАРЯ !
Simple Smile

# 1 182
Не е за въпросният човек, но си правих биорезонансна диагностика.
Не съм докрай удовлетворена, защото искам да разбера защо ме болят по определен начин ставите, а те такъв отговор не могат да ти дадат.
 На ирисодиагностика ми казаха, че е нещо като луксация.
Излезе  идеална елипса на аурата, но и  затормозен черен дроб. И как ли няма да е, като цял живот пия отвари за каквото се сетя.
 Искам друг вид диагностика, но не знам каква да е тя.

има огромно значение на какъв апарат за биорезонанс се преглеждаш и кой извършва диагностиката.
разликата е като от Жигула до Мерцедес....
Биорезонанса, на който заведохме нашето дете, е руска разработка. Казва се Метатрон Клиникъл. Проверих в нета, поне за България ми излиза само един такъв наличен. Не бих казал и че цената за подобен преглед - 80 лв за дете, беше висока. Проверих изследването с такава апаратура, струва 300 евро. в Германия.
Меко казано, бяхме смаяни от възможностите, визуализацията и дотолкова подробното и детайлно обяснение на цялото състоянието на детето, като капакът на всичко бе, че показа и психоемоционалното й състояние Simple Smile А то беше - любов, нежност, заинтересованост. Доста различно от това на възрастен човек , например Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 19:01 от supertatko78

# 1 183
Supertatko78, ламблията се лекува много бързо и успешно с метронидазол (Флажил) и Тинидазол или поне това съм прочела. Само че не знам какви са дозите за малки деца и дали въобще е възможно лечението на толкова малко дете. Ако все пак ти предпишат някакво лечение, моля те да го споделиш или да ми пишеш на лични, защото аз имам проблеми с моята дъщеря. Аз провеждам лечение, но до момента неуспешно. Търся формулата за лечение на дете от паразити. На повечето препарати пише, че не могат да се пият от лица под 18 години. Знам че всеки споделил опита от успешно лечение, може да помогне на другите.

# 1 184
  • Пловдив
Аз си купих диатомична пръст от framar. Пиех по 1 суп. л-ца сутрин на гладно 30 мин преди хранене. Така 7 дни, но някъде на 5 ден започнаха много силни болки в бъбреците. Обясниха ми, че това се случва в много редки случай, когато има паразити в бъбреците. Тогава я спрях и веднага се оправих. Но останалите оплаквания си бяха пак налице. Не ми помогна кой знае колко много. Все по-често срещам мнения, че паразитите се отстраняват много дълго време предимно с билкови лекарсва.

почнала си с много голяма доза
на мен ми казаха в началото с половин чаена лъжичка и постепенно да увелича
конкретен ефект не мога да споделя аз пих и куп други неща Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт