Прочистване на организма от паразити

• 939 502
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Разликата между Тройчатка и Триактал е във вида пелин. Има много видове пелин. Само сладкия пелин съдържа веществото Артемизин, което е противораково. Сладкия пелин както всички други видове пелин е и противопаразитно. Той може да се взима продължително време, защото не е отровен. Сладкия пелин се съдържа във Триактал. Във Тройчатка се съдържа пелин, който по-принцип в големи дози е силно токсичен и много отровен. Но все пак в лекарството е в нормално количество достатъчно, за да не нанесе щети на организма. Пелинът в Тройчатка е един от най-добрите в борбата срещу паразити. Аз в момента пия сладък пелин и като цяло съм много доволна. Само това да отбележа, че цикълът ми изчезна. Не знам от това ли е или от друго. Иначе си купих възможно най-евтиния 100 капсули бяха около 12-13 лв. и с това изключение е вълшебен. Все едно са ми ударили ваксина с енергия.
Не съм напълно съгласна с тебе. Зависи от Тройчатката. Тази http://apteka.framar.bg/30046404/%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B9%D1%87% … 0%B3-100-bioherba, която аз приемам е също със сладък пелин, както при Триактала. Разликата между двете е в количеството на билките и в цената осезаемо.
Тройчатка Биохерба - Съдържание на една капсула: Карамфил - 83,3 mg, сладък пелин - 83,3 mg, Зелен орех - 83,3 mg(приемат се по 2 на ден, сутрин и вечер)
Триактал - Състав: Съдържание в дневна доза от една капсула: зелен орех /juglans regia/ 8 мг., сладък пелин /Artemisia annua/ 200 мг., карамфил /dianthus/ 200 мг. Обща маса в една капсула 408 мг.

# 1 201
Благодаря ви за поясненията.

И аз съм ползвала Тройчатката на Биохерба.

lino_reno , спирането на цикъла, освен обичайната причина, може да е вследствие на драстична загуба на тегло (примерно ако правиш диета и теглото ти падне доста под нормата).

# 1 202
Бях обещал да пиша след контролния ни преглед, защото проблема с паразитите при децата е масов, а лечението не е на ниво, лично според мен.
Ламблията на 15 месечната ни дъщеря е унищожена. Няма и спомен от нея. Остриците също.Бях почти убеден в резултата, контролата само го потвърди.
Припомням, използвахме лечение с нозод, записан върху тинктура от черен орех. За всяко дете се прави индивидуална програма за терапия, нашата бе прием по 5 капки всеки ден, разтворени във вода.
Вече мога да кажа, след като всичко премина успешно, детето отново има апетит, раздразнението и нервността й намаляха чувствително, и най-важното, ОТНОВО СПИ Grinning Като пън! Два часа плътно следобед, понякога и три, и непробудно вечер. А беше едно мятане, присвиване и изплакване през час, нощем, съпроводено с шумни и навярно болезнени газове.
Помогнаха ни в холистичен център Трансмед. В Пловдвив клиниката е на ул. Велико Търново, в София, където бяхме на контролен, на бул. Христо Ботев 17, ет.2. Слабост е, че една табела нямат още и наистина са труднооткриваеми, но лично аз занапред зная къде да правя диагностики и лечение на детето си. Друг проблем е, че и графика им в София вече хвърчи за месец напред, но за дете не отказват и намират часове.Дай Боже да не се налага, разбира се , ноооо,  ако пак се наложи, друго е казвам ви...и диагностика, и отношение и лечение...Има няколко лекари диагностици,които работят с апаратурата, но съвета ми е настоявайте за докторката. Такова отношение към пациенти досега не съм срещал.
Поздрави!

# 1 203
В софийския офис какви услуги предлагат и кой ги извършва? Не намирам никакво инфо  Thinking
А за натоварен график хич не се изненадвам. Манията с тия паразити е новата бг истерия. След захарта, мазнините, тежките метали, глутена, казеина, сега паразитите са главния заподозрян Laughing

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 10:21 от Фръц!

# 1 204
  • Пловдив
Аз лично съм била на няколко апарата включително и на този Метатрон
в кратък период от време съм имала доста различни резултати според апарата , което ме накара да се зачета за произходите им  - този Метатрон се предлага от разни Руски , разни Китайски та даже и в Амазон сайтове на цени каквито си пожелаеш............. за другите там Имедис , Диалог нова същата работа.... та не знам има някаква истина ..... , но е доста комерсиализирана и експлоатирана напоследък - Факт

За София попаднах на един сайт в който твърдят че апарата е оргинален имат сертификати http://www.diagnoza.bg/about-us.html
 дай боже и човека зад апарата да си разбира от работата , но не знам не съм ги посещавала все още

Последна редакция: пн, 30 яну 2017, 09:23 от MAMA GALQ

# 1 205
Момичета ,знам ,че не е по темата,но моля ви ако някой знае добър лекар за колоноскопия във Варна да ми каже.Незнам как се пуска нова тема ( от тел) ако някой може да ми пусне ще съм му благодарна.Мн.ви моля

# 1 206
Здравейте, момичета! Моето лечение от два месеца с билки беше безуспешно. Да, наистина действат, но те по-бързо се размножават отколкото ги премахвам. По-скоро с билките поддържам някакъв баланс. Пих сладък пелин, после Тройчатка, комбинирах с Шведска горчивка, чайове, тиквено семе, 3 седмици на разхлабващи, едно прочистване с английска сол, ленено семе, през цялото време на плодове, зеленчуци и фрешове, никакво сладко, хипер хигиена ... и нищо. Започнах да пия този път Вермокс. Доста по-добре е от Зентела. Е, излизат на огромни топки. Според мен червата ми трябва да са поне 50 метра или повече, за да това количество паразити да се събере там. Нямам никаква идея как съм се хранила до сега и как не са се запушили. Продължавам да чета, да разглеждам снимки и свързвайки кръвната ми картина ПКК, симптомите на всички в нас, включително и на починалите, установявам само един единствен паразит. Това е рибната тения. Само че тя е много бяла. Мойте паразити са дълги, меки, плоски ленти. Имат телесен цвят, дебелина от 3мм до 1см. Това е дебелина или широчина.  Много са дълги и намирам само парчета с различна дължина от отделни сколекси до 10 см. Единствено рибната и мишата тения са такива, но мишата е много късичка и тънка. Докато рибната е много дълга и характерното за нея е, че може да достигне до 30м. Тялото и е меко и плоско и се състои от лента, която преминава в сколекси. На места сколексите са доста дълги ленти, а на места са малки - квадратни или продълговати кожени парчета. Размера на сколексите зависи от възрастта на тенията, защото те нарастват с времето. Но аз не ям риба, а суши никога и не съм пробвала. Като връщам кадър назад във времето, аз съм израснала на брега на река Дунав. Като малки нямахме животни в нас. Баба ни отглеждаше всички внуци заедно.  Всички имахме много продължителни и тежки разстройства. Никой лекар не можеше да обясни от какво са, но се съмняваха за водата. Тогава нямаше никакви устройства, които да могат да се прикрепват към чешмата и за това баба връзваше марля на чешмата. Всяка седмица я сменяваше, защото марлята съдържаше приблизително 1 чаена чаша кал. Казваха, че боледуването е нормално, защото трябва да изградим имунитет. С времето братовчедите ми започнаха да имат някакви гъбични екземи по ноктите, на всички започна да ни пада косата. Като деца прекарахме ревматизъм, но после премина. По възрастните тогава и сега имат проблеми с очите и вестибуларния апарат, много тежки мигрени. На всички кръвната картина е една и съща. Много висок хемоглобин, много рядко високи неутрофили и тромбоцити. Въпросните показатели са характерни за рибната тения, тъй като на нея и трябват вода и сокове тя ги изсмуква от човека и се получава дехидратация и увеличение на хемоглобина и хематокрита. И сега въпроса ми към вас: Възможно ли е да го нося това нещо почти цял живот? Не ми казвайте, че водата ни е заразена. Странното е, че в нашият град всички са болни и имат подобни оплаквания. Страшно висока смъртност има в града, бих казала плашеща. Възможно ли е заради водата да не мога да се излекувам? Или това не се лекува? Щом излиза умряло значи се лекува. Бях чела за един остров (не си спомням името му) на океана, където всички жители започват да измират масово. Деца, възрастни, всички умират и имат сходна клинична картина, но никой лекар не можел години на ред да установи болестта. При смъртта на двама мъже, решават да им отворят черепа, където намират огромно количество паразити. Започнали проучвания и се разбрало, че въпросния паразит, който бил непознат на всички живеел във мидите. Островитяните се хранели с тези миди. Но при каквато и температура да се готвят мидите, паразитите не умирали. Решили да започнат да лекуват хората. Процеса бил безуспешен, тъй като паразита не успял да се изчисти. А дали въпросния паразит не е попаднал в питейната им вода и за това не са могли да се излекуват никой не може да каже. Вече съвсем съм се отчаяла. В крайна сметка всичките ми приятели, близки и роднини са така. Лошото е, че децата ни са зле. Напоследък много младежи се оплакват от виене на свят и припадъци. Характерното за рибната тения е, че тя прави нарастване на корема, удря почти всички вътрешни органи, запушва каналите на жлъчката, черния дроб и панкреаса, а с напредване на възрастта засяга езика. Първо езика е обложен, а в последния стадий става лъскав и гладък. Така наречения лакиран език. Получават се разрези по него и леко надебелява.. Също характерното за рибната тения е, че след излюпване тя е малка 1- 2 см, тъничка. Аз все казвах, че намирам два вида паразити - едни ленти и други малки тънки, все едно съм опасла борче, само че бял бор. Всъщност това е бил един паразит, но в различни форми - ларва и възрастен паразит. Не знам дали изобщо съм го хванала от река или от морето. Ходила съм лятото на море, но кой не е ходил?! Странното е, че аз прочетох доста истории в различни групи и форуми, където се разменят снимки и разбрах че по описание и снимки хората като мен са много. И то много, много. Почти не срещнах снимка различна от моята. Носи се мълва за някакъв нов паразит. Глупости! Аз не вярвам да е нов. Но признавам, че рибната тения наистина трудно се открива на проба-анализ. И дали е рибна, защото рибната е бяла. Но със сигурност е паразит живеещ във вода. Но с какво се лекува? Колко време? Защо в България няма нито едно лекарство за паразити, освен билковите? Това не е хуманно. Защо в България дават положителен резултат на проба, ако открият яйца? Но в Азия и Африка дават диагноза дори на открити хелминти. На всички починали в нас (3 човека) не им откриха нищо. Въпреки това починаха. Опитах се да излекувам баба, защото тя започна рязко да отслабва с противопаразитни. След трите дни лечение, езика и се изду и се обели. Целия се нацепи, все едно с нож са го нарязали, под дясното ребро се получи голяма подутина, голяма колкото средна котка. Никой не откри нищо - скенери, ехографи, кръв, колоноскопия, всякакви скопии. Баба умря. Сега започна да става същото с майка и то без да пие никакво лекарство. Няма изследване, което да не е направено. Излиза, че е здрава. Няма да описвам всички случай в моята фамилия, но всички умират по един и същи начин. Може и да греша. Аз не съм лекар все пак, но знам какво виждам с просто око в тоалетната. И това ми е напълно достатъчно. Искам мнението ви.

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 10:45 от lino_reno

# 1 207
Ето и въпросния паразит едно към едно. Само че при мен излизат в по-големи количества иначе са същите. В края си са разцепени, ако наблюдавате добре. Не е възможно да се сбъркат при изследване с хранителен отпадък според мен. Но това се определя като отпадъчен продукт. https://www.youtube.com/watch?v=kDNhDAYM5WM

# 1 208
  • Пловдив
не знаех че е толкова трудно да се излекува този паразит  newsm78 , но истината е че е напълно възможно да си ги носим в нас дълго време , да увредят органите и да ни уморят без ясна диагноза или както става на последък, ако не е ясно кво е Рак е , ако не умреш от друго то от химио и лъчетерапиите със сигурност..

# 1 209
lino_reno трябва ти тежка артилерия.Пробвала ли си запер в комбинация със всичко което приемаш в момента или ММС/Master Mineral Solution/.

# 1 210
Пробвала съм биорезонансна диагностика и лечение. Докато траеше ме накараха да изпия за десет дни 500мл. орехова тинктура, приемах смлян пелин, вратига и карамфил, пиех някакъв отвратителен горчив чай, който беше смес от поне 30 билки, пиех соле и сребърна вода, Приемах витамин С, витамини Центрум, желязо, магнезии и не помня още какво беше, но не помогна. Не знам дали е същото като Запер. Мислите ли, че Запер е по-различно? Сега след като съм провела курса със Вермокс се чувствам много зле. Повръщам, не мога да пазя отново равновесие, нямам никакъв апетит. Имам много остра болка в ляво под реброто и сравнително лека болка в дясно под реброто. Започнах Тройчатка отново. Днес цял ден се тъпча със слънчогледово семе и моркови и чай от сена. И това не спира да излиза. Не мога да разбера до кога ще ги изкарвам. Сега обаче излизат на малки парчета, защото в началото бяха на топка. Много добре ми действаше лененото семе, но явно ги ядосах и започнах да изхождам големи количества кръв. Това в червата си горе-долу мога да го изчистя, но това в главата и другите органи нямам никаква идея как се маха. Майка ми направи вече 24 часа със Вермокс и го спря. Много зле и стана. Оплаква се от силна болка в главата, очите и световъртеж. По същия начин при мен се случи и след Зентела. Въобще явно масовото измиране на паразитите не е много добро за организма. С билките не е толкова ефикасно, но пък не боли.

# 1 211
 Лино рено това което описваш е ужасяващо. Това което излиза, не можеш ли да го занесеш в лаборатория, за да се идентифицира. Поне да си сигурна.

# 1 212
Назад в страниците съм разказала подробно, но за да не губите време ще припомня, че в София почти няма лаборатория, където да не съм преминала с проба. Включително всичко, което може да се хване с кръвна проба го изследвах. Всичко беше отрицателно. Накрая се ядосах хванах паразита и преминах през три места. За толкова ми стигна деня. Един инфекционист и няколко паразитолози казаха: "Да това наистина е паразит. Донеси проба да намерим яйца и тогава ще кажем какъв е." Е, то аз дали не бях носила проби и дали не съм правила изследвания. Бях много ядосана. Какъв е този паразит, който няма яйца. Казват ми едината паразитоложка: "Такава е практиката за съжаление. Наистина е паразит, но докато не открием яйца не можем да кажем какъв е. Може да носиш два пъти в седмицата проба докато открием." Е то аз вече един месец носех. И още колко време да нося? Паразита, който занесох беше с ясно оформена главичка, тяло, направо като за снимка за учебник. Е, да де ама не могло така. Трябва да намерят яйца. Похарчих по лекари, изследвания, пътувания и т.н около 6000лв. Над 20 изследвания на фекална маса и сигурно десетина на кръв. Всички болести в мен изследвах. Поради загубата на равновесие и припадъците във ВМА искаха да ме лекуват за менингит. Аз отивам със силни болки в корема, а те ме вкараха за менингит, като ми обещаха, че ако си мълча ще ми направят изследвания да кажат какво е. Ужас! Тръгнах си, но тогава наистина все още не знаех какво е. Знаех само, че ме боли целия корем. В началото като се сетих за паразити, в нас никой не ми повярва, но като ги показах на майка ми и баща ми, те щяха да припаднат. До тогава ми казваха, че трябва да пия нещо за психиката, защото съществували болки, който човек усеща, но не съществуват. След като започнах да кървя отзад и след колоноскопията, а пък и след това което вече се виждаше с просто око, вече никой не смее нищо да ми каже. Но никой не знае как се лекува.

# 1 213
  • Пловдив
и биорезонансните изследвания ли не ти помогнаха - там винаги определят паразита/вирус/микроб/гъбичка  че даже и мястото на което е ???????
В София има избор даже къде да идеш - писали сме

# 1 214
  • София
Попаднах на този сайт http://parazitstop.bg/products. Все още няма отзиви обаче.
Lino_reno скоро гледах предаване при Гала на кафе за обезпаразитяване и уринотерапия. Незнам дали би ти помогнало. За мен лично е малко крайно, но може би ако бях на твое място бих опитала и това.

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 18:46 от anita7

Общи условия

Активация на акаунт