Отслабване със Сиофор - тема 3

• 125 863
  • 778
  •   1
Отговори
# 105
  • в колонките
От днес почнах оризовата диета.

Не яж бял ориз,по-добре кафяв или Империал /черен/. Белият бързо качва кръвната захар и огладняваш по-бързо.Успех.  bouquet

# 106
Дъждовно време, аз съм на 3 пъти по 1 табл. сиофор от 1000 мг. От днес почнах оризовата диета. Хапвам си и плодове и зеленчуци, пък да видим в неделя дали кантара ще е помръднал от 140- те кг. Потя се безобразно, вероятно и жегата допринася. След колко време със сиофора забеляза, че отслабваш?

Теглих се след след 10 дни, когато бях почнала и разделното. Според мен оризовата диета не е много подходяща, тъй като няма прием на белтъчини, но не съм запозната много добре с нея.

# 107
Винаги купувам бланширан. Днес купих и кафяв. Амбицията ми е да издържа поне до неделя.Благодаря за куража!  bouquet

# 108
Drop, да само заради наднорменото тегло. Но, преди да забременея имах поликистозни яйчници, много стимулации по този повод, кисти почти на всеки цикъл и ИР.
В крайна сметка забременях на 85 кг, родих на 93 и като ме изписаха бях 84.Но, имах тежко раждане със заплаха за живота ми. Много се бях уплашила след това, депресирах се ужасно, пих антидепресанти и ядох. Та, така.
Преди да започна сега метфогамата пробвах много пъти диети, но не и не. Къде спазвах, къде не, абе кофти работа. И затова си направих пак профил и се консултирах с ендокринолог. Даже с двама.

Значи явно Метфогаммата ти помага в борбата с килограмите, наред със спорта и диетата разбира се. И при мен беше аналогично, преди да започна да приемам лекарството каквото и да правех за да отслабна не ми се получаваше заради ИР.

# 109
Здравейте момичета. И аз се включвам във вашите редички за жалост с хиперинсулинемия и риск от диабет 2. Родих преди 4 години и половина и от тогава опитвам да боря наднорменото си тегло, но нищо не се получаваше. Правех какви ли не диети, режими и прочие и след известно време се отказвах, защото ефектът не беше траен и задоволителен при стриктност от моя страна. В крайна сметка се оказа, че за тези години съм си отгледала два огромни камъка в жлъчката, заради което я отстраниха миналия месец оперативно и освен това съм имала повишено отделяне на инсулин, което е предизвиквало както апетита, така и невъзможността да смъквам тегло като един здрав човек.
В момента приемам Сиофор дневно в дози 2 х 500 мг. Като цяло се чувствам добре, понякога ми се гади до обяд и не знам на какво точно да го отдам. В тази връзка
Момичета, когато храненето ви е само плод и имате прием на Сиофор, имате ли някакви проблеми?
май едното има връзка с другото, особено когато плода е по-воднист. Най-добре се чувствам след нахранване с банан за закуска, защото е по-въглехидратен и Сиофора не ми смъква така драстично инсулина след него.
Някъде прочетох съвет да се приема бирена мая - аз лично не я препоръчвам. Да, полезна е много, но повишава апетита, имайте го предвид!
Относно приема на ориз, в конкретния случай бял ориз и оризова диета - белият ориз е с много висок гликемичен индекс и следва да се избягва, защото води до рязко покачване на кръвната захар. Ето тук може да прочетете малко за това.

а сиофора, метфогамата влият ли ви на цикъла. откакто я пия , моят цикъл стана на 25 дена,а преди беше на 30
Според мен влият.

Сиофора регулира менструацията и повишава фертилността. Това ме предупреди моят ендокринолог.

narduca, успех в начинанието! Стискам всичките си палци за теб, защото имаш нужда от подкрепа, момиче.  Hug

Milk_Butter и аз стартирах наскоро 90-дневната диета, ако искаш можем да споделяме някои неща заедно, още повече, че имаме и това заболяване.

Пожелавам на всички да бъдат много здрави и да се отърват с лекота от заболяванията си.

# 110
Благодаря ти! Стискам палци и на теб. Това с гаденето го изпитвам и аз на моменти и не мога да разбера откъде идва. Като взема валидол, някой път ми разминава. newsm78

# 111
Благодаря ти! Стискам палци и на теб. Това с гаденето го изпитвам и аз на моменти и не мога да разбера откъде идва. Като взема валидол, някой път ми разминава.

# 112
на мен днес лекарят ми каза да пия метфогамма-та след хранене в което е имало въглехидрати , а ако хапна само салатка да не я пия Simple Smile Иначе главата ме боля и се чувствах отпаднала след като пих хапчето , надявам се да е така само първите дни Simple Smile  Simple Smile

# 113
Благодаря Дъждовно време !!!  bouquet
Аз се казвам Ваня , боря с килограмите , но нещо не се получава и така стигнах до ендокриноложката . Преди време имах проблеми , но само със л-тироксин се оправих . Сега нямам проблеми освен кг. и захарта е на границите , трябва да имам едно на ум. Naughty
Изписаха ми метфогамма 500 , страх ме е да го пия  но след като ви изчетох си промених мнението
започвам го пак , но мисля след месец два да си направя изследвания , хапчето не е много безобидно . Момичета какви диетки спазвате 90 дневната става ли , или салатки повече хапвате .
Ще се радвам ако споделите !!!!

# 114
 . Сега нямам проблеми освен кг. и захарта е на границите , трябва да имам едно на ум. Naughty
Изписаха ми метфогамма 500 , страх ме е да го пия  но след като ви изчетох си промених мнението
започвам го пак , но мисля след месец два да си направя изследвания , хапчето не е много безобидно . Момичета какви диетки спазвате 90 дневната става ли , или салатки повече хапвате .

и мен ме беше страх да го пия първоначално и първия ден ме болеше мн главата , но сега ми е много добре , не огладнявам , хапвам доста по-малко Simple Smile А за диети определена не съм започнала все още , но за закуска хапвам овесени ядки , за обяд малко пилешко месо със салатка , за вечеря още по-малко Simple Smile Сладкото , картофите и белия хляб ги избягвам отдавна . И аз ще се радвам някой , който от повече време пие метфогаммата да сподели каква диета е подходяща Simple Smile

# 115
Лично мое мнение е, че по подходящо е класическото разделно хранене. При 90 дневната всеки ден се яде един вид храна, което не е препоръчително за хора със здравословни проблеми. При разделното може да се редуват различни видове храни на всяко хранене.

# 116
  • София
narduca   в темата има една тема - тренировк в домашни условия или нещо подобно. Там има много линкове от където можеш да си свалиш пилатес. Това е гимнастика която можеш да правиш и сама в къщи. Аз я практикувам няколко месеца и съм страшно доволна. Няма скачане а изразхождаш много енергия и се потиш непрестанно.

А аз продължавам да 0отслабвам със Сиофора бавно но славно. Много съм доволна. Последните две седмици бях на екскурзия в чужбина където бях на половин доза, защото от приготовления забравих да си закупя достатъчно сиофор. Две демици бях почти и само на сандвичи и суха храна, при положение че хляб не бях слагала в устата си няколко години па макар и черен. Каква беше изненадата ми като се върнах в къщи и кантара отчете -2 кг. въпреки половин дозата и толкова хляб. Отдавам го на това, че сиофора нормализира метаболизма ми Simple Smile

# 117
Момичета какви диетки спазвате 90 дневната става ли , или салатки повече хапвате .

Ванче, здравей!
Аз започнах 90-дневната и се чувствам много добре. Важното е на закуска обаче да хапваш банан, защото само той е достатъчно въглехидратен или друг плод + лъжичка мед (позволена е в режима), за да се избегне хипогликемия, а в плодовия - много плод + задължително ядки + лъжичката мед сутрин. Индивидуално е и следва сама да откриеш подходящата формула при теб.  Peace

# 118
СКО Благодаря !!! за информацията .

# 119
При някой появявали ли са се страничните ефекти (гадене , диария и т.н.) За колко време отминаха ? На листовката пише , чв с времето отшумяват , но не разбрах колко време трябва да изчакам и какво да направя  Cry

Общи условия

Активация на акаунт