Отслабване със Сиофор - тема 3

• 125 847
  • 778
  •   1
Отговори
# 645
  • Ню Йорк
Да, това е идея. Бих могла да хапвам ядки по следобедно време, за да не се нахвърлям като змей на вечерята.

# 646
Момичета, чета, че пиете Омега 3, препоръчайте ми някое?

# 647
  • Пловдив
Момичета, чета, че пиете Омега 3, препоръчайте ми някое?
Аз пия Допелхерц + витамин Е  Peace Знам по принцип че са им хубави нещата и за това го купих.

# 648
  • Под гъбата
Напоследък все не ми остава време да пиша в тази тема. Сега се мъча да наваксам с четенето.  Много ми е интересно, защо никъде не споменавате консумирането на овесени трици и ползата от тях? Те засищат глада доста добре и могат и вечер да се хапват с кисело мляко например. Иначе аз лично не мога да изкарам дълго време без въглехидрати. Признавам си,че прегрешавам и после ми е лошо Embarassed. Тази вечер изядох една чаена лъжичка пресен,  топъл липов мед. Crazy
Смъкнах 2 килограма, без усилие но увеличих и ходенето пеш. Трябва да избера някакви витамини и минерали, защото започват да ми се обаждат всички стави по ръцете и краката.

# 649
  • София
marsy, щом си с хипофункция на щитовидната това обяснява стеатозаата.

Елънче, тези омеги са много на сметка и са прилично качество, стига да ти зе занимава с поръчки от чужбина. Може да си разделиш количеството с някой ако са ти много.
http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Molecularly-Distilled-Cho … 00-Softgels/18104

# 650
Момичета, какво хапвате, когато (особено след обяд) рязко пада кръвната захар? На мен буквално ми се разтреперват краката и ако не изям нещо имам чувството, че ще припадна.  Rolling Eyes

# 651
  • Пловдив
neba ,не са ми много точно толкова трябва да изпия  Laughing ама нямам карта,освен да дам пари на моя приятелка и да ми ги поръча Thinking щом казваш че са добре тези   bouquet
Благодаря!

# 652
  • по пътеката
неба,  Hugстранно,4е за 35 г никой бг доктор не  се нае да  ме вземе насериозно, само диагностицираха и викат режим ,моме, диета, ама каква, по колко,какво да, какво не, никой не седна да напише! стеатозата ми я откриха сериозно след ходене на дебелариум и влизане на тегло в много близки норми до идеала, но не ме питайте какъв къртовски спорт му правех и извън занатията,а те си бяха наистина церберски водени, което пък сега ми изглежда,4е съм претоварвала организма  и оттам пак лоши последствия! хипото си го имам по рождение, така ми бяха казали струма2!ре4е и отсе4е докторицата и толкова!
продължавам да си 4акам срещата с ендото, да го видим прехваленият какви ще ги изре4е! искам да питам някой пил ли е еутирокс като мене цяла година и какви са му резултатите след това, оправяне има ли ? 
аз пих 2 м на допелхерц комбимацията магнезий, ,калций и вт.д , добре бях! Peace

# 653
Момичета, какво хапвате, когато (особено след обяд) рязко пада кръвната захар? На мен буквално ми се разтреперват краката и ако не изям нещо имам чувството, че ще припадна.  Rolling Eyes
               Хубаво е да не чакаш да ти се разтреперват краката. Можеш да хапнеш някакъв плод, ядки, някакъв малък сандвич. Ако вече е започнало разтреперването, вземи 2-3 пакетчета захар, или изпий някаква сладка напитка, за да вдигнеш бързо кръвната захар.

# 654
  • София
marsy, ами еутироксът не лекува. Това си е просто добавяне на липсващия хормон, който жлезата ти не може да произведе за да влезе в норма метаболизмът ти. два пъти годишно , през зимана и през лятото се проверява дали дозата е достатъчна. щом хормоните ти влезат в норма ще започнеш и да отслабваш защото ИР и хипотиреодизъм са двойно утежняващи теглото. аз съм на минимална доза все още, но тази зима се оказа че дозата не ми е била достатъчна, сигурно за идния зимен сезон ще ми я качат леко. от 5,2 за 1м регулирах до 2,4 и така почти 2 год. до тази зима, когато съм имала 4,4.
но режим е нужен, даже има немска метаболитна програма която предлага хранителен план ,който улеснява метаболизма и се отслабва.       
само съм чела, че след прием на МАКА се регулира щит.жлеза, но нямам лични впечатления.Съвсем от скоро я вземам и не зная дали изобщо ще повлияе в тази насока.

Елънче,ако ти поръчат омегите без други артикули може да си получиш пратката по пощата без да се налага плащане на ддс и пощенска такса. опаковката е тежка и поръча ли се още нещо се надвишава лимита за тегло и пратката ще отиде на митница и ще се оскъпи. споменавам го в случай, че не са поръчвали от този сайт. това не е най-доброто рибено в сайта, но е с добро съотношение качество спрямо цена.

# 655
  • по пътеката
neba, мерси, явно не ми са добре лекарствата, защото не слабея, дори наопаки тъп4а! при това много плодове! много е индивидуална тази метаболитна диета, тук няма как си я изпиша за жалост! минимална доза е еутирокс 25 ли? аз съм с 50 ,едно сутрин на гладно!

# 656
И аз да кажа -  като наблегна на плодовете и рядко успявам да сваля повече от 1.5 - 2кг. - имат  мноооооооооогооо въглехидрати. Гледам да ги огранича до 1-2 плода на ден, макс. Наблягам на зеленчуците (въпреки, че ги мразя)  Tired

# 657
  • София
Имам голям проблем, вече трета седмица взимам метформин и имам ужасно гадене непрекъснато. Дали има нещо, което да облекчи тези симптоми? Започнах с малка доза и постепено увеличих до 2000 мг, но се замислям дали да не го спра, тъй като страничните ефекти не отшумяват вече доста време.

# 658
  • Под гъбата
Имам голям проблем, вече трета седмица взимам метформин и имам ужасно гадене непрекъснато. Дали има нещо, което да облекчи тези симптоми? Започнах с малка доза и постепено увеличих до 2000 мг, но се замислям дали да не го спра, тъй като страничните ефекти не отшумяват вече доста време.
Трябва ти консулт с лекар. Не е препоръчително да се спира изведнъж метформин, както и не е препоръчително изведнъж да се приеме максималната предписаната доза.
Neba,какава е тази немска метаболитна програма? Някъде в интернет инфо дали се намира повече?
Днес Папазова говори за ползите на семената от чия, и мисля да ги пробвам тези дни. Богати са на омега 3 и вит. Ц.
От плодовете категорично избягвам грозде, пъпеш и банан /ограничено количество/ става ми ужасно лошо от тях. Вие какви плодове ядете?

# 659
  • по пътеката
аз ям вси4ко сезонно, тоест каквото купим за домо4адието, пъпеши, круши, диня и сливи са в момента!сигурно това ми е голяма грешка, но просто не мога да си стегна волята! зелен4уците тук са  ми писнали, 4е са целогодишни и сортове, който в бг едва ли ще ги яде някой!на мене са ми безвкусни! готвени изобщо не ми се ядат!

Общи условия

Активация на акаунт