Сутиен BRAVO

• 7 885
  • 18
  •   1
Отговори
От известно време гледам рекламата за тези безшевни сутиени и ми харесват, но ми се ще някой да сподели мнение. Ще съм благодарна, защото все пак 60лв  плюс доставка не са малко пари.

# 1
Здравей. И аз все хващах рекламите и се изкуших да си поръчам, защото изглеждат много удобни и сигурно не стягат и ще стават за сън и за спорт, имаше и още един, който изглежда същия Air Bra, но по-скъп с 20лв. Аз си поръчах "Браво" 3 цвята за 60лв, тези дни трябва да дойде. Надявам се размера да ми стане стане, защото не е съвсем както го казват на рекламата. Тази по телефона на поръчката не беше много любезна и невничеше. И аз мислих да си поръчам L размер, понеже бюста ми е много голям и сега съм доста напълняла, а казваха на рекламата, че казваш размера на дрехата, моя е между M и L сега. А тази ме кара да си меря обиколкота и като чу, то бяха едни възклицания и каза, че трябвало да си взема XXL или XXXL и аз направо онемях и се ядосах на тона й, но реших да се съглася, тъй като тези сутиени били много стегнати и явно не отговарят на размера. Дано да са хубави и да не съжалявам, като дойдат, ще пиша ако искаш:).

# 2
А между другото този Браво, реших да си го поръчам, защото случайно си купих еднин подобен от Метро, но беше към 30-40лв, но ми е страшно удобен в сравнение с другите, не ми изкача всичко Grinning. Този прилича много на Браво, изглежда като спортен сутиен-потник, но презрамките се регулират и има нещо като сутиен без банели, свързан с потник. И понеже исках да си взема други цветове си поръчах Бравото, само дано е добре под мишниците, че там не е много изрязан. Иначе в Лидъл бяха пуснали на скоро такива, но много бързо свършиха размерите.

# 3
С интерес чакам да споделите впечатления от този сутиен.
На мен ми прилича и на едни, които се продават по магазините, но срещу доста по-малка сума.

# 4
Здравейте. Днес вече ми пристигнаха сутиените Браво Simple Smile. Малко се забавиха, понеже ги пратиха по пощата, поръчах ги миналия вторник. Да ви кажа много се радвам, беше ме страх да не съжалявам, но наистина са супер и стоят хубаво като на рекламата, чак не ми се вярва и са супер удобни, имат и подплънки,за да стоят по-хубаво. Наистина явно са доста по-малки отколкото е номерацията и трябва да се каже обиколката под гърдите, където е ластика. На мен и по-малкия щеше да ми е добре,но и този е съпер и не ми стяга никъде, а повдига, дано и да не се отпуска плата, по-удобен е от онзи подобен, който имам, той ми стяга малко. Единствено Confused, на гърба на черния има малка дупчича до шева, но не ми се чака да го връщам и ще го зашия. Който си вземе такъв или подобен няма да сбърка. Много е удобен, защото аз и вкъщи нося, за да ми поддържа, а другите сътиени направо ме изнервят от неудобство. И като че ли не е толкова затворен като на рекламата,на мен ми стои по-изрязан. Много съм доволна като цяло. Grinning

# 5
а би ли казала каква стандартна номерация сутиен носиш Peace

# 6
Ами по принцип носех 80C, сега като ми е по-голям бюста си вземах 80D, но и те не са ми удобни и не винаги си отговарят, моите D чашки ми изглеждат колкото C, като ги сравних. Важното е ако си поръчваш такъв "Браво" да си измерих обиколктата под бюста, където е ластика. По телефона служителката ме помоли да си я измеря и тя прецени какъв номер да ми даде, понеже по-малките номера са супер стегнати. Но като си знаеш обиколката няма как да сбъркаш, понеже са еластични, а и винаги можеш да ги върнеш за друг номер. Даже майка ми пробва моя "Браво" и  и стана, само, че тя има много малък бюст и си купува сутиени с големи подплънки.

# 7
И аз доста се чудя за тези сутиени, по принцип не се доверявам на такива реклами и ми изглеждаше малко съмнително да са чааак толкова добри, но все пак мисля да се доверя и да си поръчам Simple Smile Аз си бях харесала и едни други спортни сутиени http://www.sportsdirect.com/lonsdale-sport-bra-ladies-423013?colcode=42301391 на Lonsdale този модел и цвят са супер сладки  Heart Eyes

# 8
мисля че е за определена фигура и не на всеки би вярвяло

# 9
Аз от години ползвам само сутиени без банел и с чашка, но този ми е доста затворен и мисля, че на по-изрязани деколтета ще се вижда. Аз лично си взимам изрязани, като обикновените сутиени с чашка, но са без банел, много са удобни, но мисля, че за по-голям бюст на се практични, поне така съм чувала  Peace

# 10
Да,наистина всеки трябва да прецени от какъв сутиен има нужда. Тези сутиени тип Браво са удобни за спорт, за вкъщи или за голям бюст за повече удобство, защото изглежда добре изпълнен,но наистина не е за много изрязани дрехи,защото е тип като потник,макар,че на мен ми стои по-изрязан. Но наистина мисля,че за малък бюст ще смачква и спесква и аз лично като ми намалее бюста си нося нормалните сутиени и то даже такъв  дебел и с подплънки, за да стои изпълнен и добре. Имам цял шкаф пълен със всякакви шарени и нафинтифлюшени 30-40 бройки сигурно, които естествено рядко нося. Аз също не вярвам на тези реклами и до сега не бях поръчвала нищо, но не можах да намеря по магазините и не ми се обикаляше и рискувах и поръчах, тъй като ми трябваше удобен сутиен, който да не престяга и не притенциозен. Иначе май ги има в някой магазини и то доста по-евтино, в Лидъл бях видяла веднъж е единия беше около 10лв Money.

# 11
Teddybear7, този на сайта наистина е много сладък, имам подобен и е удобно, че се регулират презрамките и аз имам много розови и червени сутиени. А ако искаш да си поръчаш от тези от бг телевизията, чух на една от рекламите или на Air Bra или на Bravo беше, че има различни цветове, дето не ги показват на рекламат- червено, синьо и др. Можеш да ги попиташ. Моите са неутралните цветове-черно, бяло и бежово. Аз много обичам цветни, но накрая се оказва, че нямам тези задължителните цветове ooooh!

# 12
И аз много се колебая какъв номер да си поръчам.  newsm78
Преди да се консултирам с тях по телефона , мислех че една М-ка ще ми е перфектна.
Жената и с мен беше доста нервна и гледаше на бързо да приключим разговора. Изпадна в шах и мат като чу че съм с 80 под гръдна обиколка и искам М размер. Според нея съм за L дори ми препоръча ХL  newsm78

Не знам кой размер да си поръчам  Embarassed ooooh!

# 13
Здравейте. Днес вече ми пристигнаха сутиените Браво Simple Smile. Малко се забавиха, понеже ги пратиха по пощата, поръчах ги миналия вторник. Да ви кажа много се радвам, беше ме страх да не съжалявам, но наистина са супер и стоят хубаво като на рекламата, чак не ми се вярва и са супер удобни, имат и подплънки,за да стоят по-хубаво. Наистина явно са доста по-малки отколкото е номерацията и трябва да се каже обиколката под гърдите, където е ластика. На мен и по-малкия щеше да ми е добре,но и този е съпер и не ми стяга никъде, а повдига, дано и да не се отпуска плата, по-удобен е от онзи подобен, който имам, той ми стяга малко. Единствено Confused, на гърба на черния има малка дупчича до шева, но не ми се чака да го връщам и ще го зашия. Който си вземе такъв или подобен няма да сбърка. Много е удобен, защото аз и вкъщи нося, за да ми поддържа, а другите сътиени направо ме изнервят от неудобство. И като че ли не е толкова затворен като на рекламата,на мен ми стои по-изрязан. Много съм доволна като цяло. Grinning

Би ли споделила , ти кой размер си поръча . Че тази и мен тотално ме обърка по тел. , а в момента са за 40 лв. и не искам от чудене да ги изпусна.   bouquet

# 14
Чак сега видях въпроса ти, не знам дали вече не си поръчала сутиените. Да, явно си попаднала на същата нервачка и заедлива по телефона. Тя и на мен така ми отговаряше и ми се учудваше почна да се възмощава и да пита каква чашка съм, обиколка и кг и следваха едни възклицания само. Това, че продават сутиени, които не отговарят на размера е техен проблем и аз мислих, че е по размера на дрехата, но се оказа, че не е. Значи щом обиколката ти е 80 най-добре си вземи XL или дори XXL, защото моята обиколка е 83 някаде и тази ми прати XXXL. Не се притеснявай, че звучат ужасяващо тези номерации, аз винаги съм купувала М или L, но тези  са стегнати и даже да си вземеш малко по-голям ще ти прилепне, а ако е по-малък много ще ти стиска.

Общи условия

Активация на акаунт