Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 507
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Мацки култова реплика от Облака -маниях.Тъй като аз пак съм на облачна вълна днес ,така съм се смяла с тази Сафие LaughingТо ако не съм на КВФ съм на Облака.Ту единия въртя ту другия.И аз станах маниях ха ха .

# 376
  • София
Валенце, като наближи твоят рожден ден,ама той е някъде ноември,декември ,нали newsm78 newsm78 newsm78,ще ти изпратим Мустафа Булут Hug Hug Hug

# 377
  • Разград
( ENGIN AKYUREK ) Waiting For Tonight & I`am Into You

# 378
Валенце, като наближи твоят рожден ден,ама той е някъде ноември,декември ,нали newsm78 newsm78 newsm78,ще ти изпратим Мустафа Булут Hug Hug Hug

Чудесно, Евелин, за Мустафа Булут дори няма да имам нужда от черна рокля!

# 379
Евелин,чудесна идея за нестандартен подарък за рожденния ден на Хриси. newsm10 Това на снимката е пияният Керим-уникален е
Хриси,чудесно писмо си написала.Няма нужда от фермани.То работата или ще стане или не.По-скоро би помогнала една подписка,може и електронна,за да можем всички да се включим. Peace

# 380
Хриска, сега като прочетох трейлъра ти и направо си разпрах опрешката от смех...Бива, бива хумор, ма кат` твойо нигде другаде нема. Непрочитан досега хумор имаш. Затова, вервам, че и писмо към Роската че измислиш. Най много от трейлъро ми ареса това :" Ще ти пиша всеки ден, любов моя, и когато всичкото мастило на света свърши, ще продължа да ти пиша с кръвта си "- 0, Нема такъв смех докато хранех Бебушоря. Спуках се от смех и Бебо взе че замалко да се задави с млякото и той от смях. Аз се кискам- Бебо се киска.Аз се кискам- Бебо-Хоп, засмалко да се задави с млеко. Зная си аз, че засмалко да ми излезне през носо твойо хумор, или през носо на бебо... И аз вече не знам от кой нос ша излиза хумор. А там, където пишеш за Мустьо, че той пак е убеден, че Ф я насилват да е с К, или нещо подобно беше, нема значение, така ми заприлича на Демончето, че почнах да са чудя, дали Демонче и Мустьо не са един и същи човек? Дали пък Мустьо не ни пише, подвизавайки се в темата под Демонче? Сигурно така че е Ша Знайш! А иначе, макар да не се бяхме взаимно прочели, явно и двете сме мислили за Мукинсовото удушване.  

# 381

Чудесно, Евелин, за Мустафа Булут дори няма да имам нужда от черна рокля!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Може да ти подарим белезници!Той нали така връзваше Нерин да спи до него!  Joy Joy Joy Joy Joy Аз съм гледала точно две серии и не изтърпях налудничевият му поглед.Обаче онази разногледата съседка много ме кефеше

# 382
Момичета, моля някоя да ми прати линк с онези готините емотикони че от мен ни Холмс става ни Уотсън, не ги открих. Знам че е поредно питане като "къде е батко?", но моля Embarassed

# 383
  • София
di_va,мила и за теб ще има подарък Peace Peace Peace,пишем си желанията и бгмамма ги изпълнява Peace Peace Peace
Валеее, Joy Joy Joy
ЕЕЕ,Хриси,трябваше в сряда да ти го подарим,ама нищо,ти после ще разказваш какво е станало,че ние далекогледите си ги дадохме на г-жа Ляле Joy Joy Joy
Аз предлагам Енгин да дойде в" Търси се",там ще го разчувстват до 10-то коляно,тъкмо ще разберем кой какъв му е Peace Peace Peace

# 384
Колкото повече напредва сериала ,толкова повече мечтая да си имам една абла Мерием,какъв образ само каква душа носи тази жена ! То ясно К. и Ф. ме завладяха с харизмата си,но си мисля ако не беше каката ,как щеше да изглежда всичко. Дали в живота съществуват хора като нея ,питам се и..... трудно си го представям ,харесах я от първия миг ,всеки във филма претърпява някаква промяна ,някакво развитие ,а тя.... винаги добронамерена ,готова да изслуша ,да помогне ,без да се натрапва -невероятна!Какво мислите ? Що се отнася до "облака" и аз съм в групата нищо ,че го изгледах

Вярно е, че изглежда много идеализиран този образ. Но като се замислих съществуват ли такива хора, изведнъж си спомних, че аз всъщност познавам точно такъв човек. ЧОВЕК, за който, въпреки проблемите и премеждията, света е пълен само с добрина и винаги прави добро - не само за семейството и познати, а и за съвсем непознати хора. Казва се Анна. Стана ми по-добре.

А сега се връщам да ви чета, че пак сте се развихрили.

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 23:26 от cuba libre

# 385
Милена, без вериги, аз няма да му бегам!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 386
  • В Града на Липите
tanynka, заповядай

http://smiles.33bru.com/

п.п. голям проблем. Няма ми я черната рокля с голия гръб. С червена дали няма да стане  newsm78

Лейди чар, нищо чудно, че сме си прочели мисълта. Тук всеки първи иска да удуши Муки. Дори и членовете от фейсклуба й, ох, взех и аз да се бъркам като нея, исках да напиша фен клуба й.

# 387
  • AMS
Извинявайте за нескромността ми в предишния пост, но смятам, че никой от изброените журналисти няма да ни задоволи. Шегата на страна, но трябва да е някой, който следи темата!!! Нека се обади, ако има такъв!!!
Скрит текст:
Вале, мерджумекът сигурно е вкусен, но клипа ти не го видях. Сложи го като линк.

# 388
Вале,само ме е страх да не ти се размине с Мустафата,щото на него само Нарин му е в главата newsm78
Трябва да измислим спасителен вариант. newsm78

# 389
Според източника това е мамата на Енгин...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт