Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 879
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Разград

# 466
Благодаря на екипа за превода!  newsm51  След тази серия нещо си глътнах граматиката   Heart Eyes супер е!

# 467
Невероятен епизод!Толкова любов,толкова щастие и една толкова СКРОМНА Мукадес,чак не е за вярване.

Сърдечни благодарности на момичетата,които положиха толкова труд да ни преведат епизода толкова бързо!
Е,сега мога спокойно да отида да си легна,но дали ще мога да заспя от вълнение-това е въпроса?

# 468
 newsm51На екипа благодарности за превода!

# 469
  • София
ох,изгледах го!!!!Не знам какво друго да кажа освен,че това беше една от най-хубавите серий,и когато всички бяха заедно на рожденият ден на Керим,поисках ама страшно силно да съм там с тях,толкова са прекрасни всички Hug Hug HugМного силен епизод,всичко ми хареса,ех, и Мукадес се кротна малко,уплашена и леко гузна,само тоя поглед дето го извади накрая,ще видим newsm78
А Фатмагюл направо ме изненада,имам чувството,че самата Берен вече се е излекувала и си е отпочинала и започна да играе по-ведро,но разбира се тя следва сценарий,това е само мое усещане.....
Ех,Керим Керим,просто си неустоим
искам тази нощ да те сънувам,
ама дано не се издам и да не бълнувам,
че моят мъж ще каже пак "Ревнувам".
а не ми се ще  при портиера долу да членувам
И ще трябва тайничко да си бленувам,
ще гледам снимката ти и ще се вълнувам,
При форума на  бг мамите ще атакувам,
със тях аз сладко си хортувам,
че само те разбират ме чудесно,
и всичко що НЕ е Керим ни е безинтересно!!!

Олеее,трябва да се лягааа!!!Лека нощ!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 470
  • София
Куркуметка,да ти кажа честно и мен вече Слави взе да ме дразни много,преди ми харесваше,но тук последните 2-3 години е станал още по-ужасен...........интервюто му с тази от Перла-Инджи,не помня как се казваше артистката,беше пълен провал,то не я остави да се изкаже момичето,все за себе си говореше,е,то бива нарцис,ама чак пък толкова #Crazy #Crazy #CrazyМен ми се иска Енгин да дойде в Б-я,пък ако ще и при Слави да е,ще го понесем,само да ни гостува!!!

# 471
От все сърце благодаря на всички допринесли за предоставянето на преведената серия!

bouquet   bouquet   bouquet

Прекрасна серия...хем толкова бяхме видяли и разбрали и пак за мен все едно се отвори един нов свят. Толкова бях щастлива да я изгледам! Ако човек може да получи инфаркт от щастие...определено бих се притеснила за здравето си. Що се отнася за душевното ми здраве...там вече съм куку...влака е отпътувал. Laughing

И послучай хубавата вечер исках да ви черпя един шедьовър от Мукадесина класа. Очевидно вече има завидни ученички на нашата тъй ценена Мукелинка. Тъй прословутото дикулте с всичките му функции и качества....
И така за ценители на дикултето!

http://fun7.eu/?page=video&id=58

# 472
  • Разград

# 473
  • София
И от мен едно огромно благодаря на екипа, че ни сервира огромна радост в тази съботна вечер smile3508 txtloves

А мен ме смутиха две неща - отново завистливия поглед на Мукадес в края и нездравото й любопитство. Не знам каква е тази наглост да разпитваш за толкова интимни неща smile3511
И другото - просто ме е страх дори да го кажа - защо ФГ предложи на верандата да сложат от дървените дрънкулки, които при вятър издават звуци newsm78. Тези дрънкулки ги видяхме в къщата на Мустафа в Ълдър newsm12. Стана ми криво, дано да греша. Иначе всичко беше на 6 newsm51
Лека нощ!

# 474
Друго си е с превод. Пропяха трети петли, но и пропътувахме седем свята, нали? Чудесна серия. Мукаддес и мен ме изнервя, но ще и дойде времето. А за дрънкулките в домът на Мустафа,  Керим не знае.  Този танц за мен е красивото начало за двамата.   Не Ви казвам лека нощ, по скоро добро утро.

# 475
И аз току-що изгледах серията. Заболя ме устата, чудя се защо, а то защото през почти цялото време съм с гледала с широка усмивка. Голяма красота!

AnaSt, не мисля, че има нещо общо с Мустафа. Тези инструменти на вятъра са много популярни, а и Фатмагюл просто искаше да оживи къщата, дори и когато тях ги няма да се чуват звуци. Поне аз така го разбрах - напук на посредствените съседи.

Евелин, разбира се, че и аз бих гледала Енгин, ако отиде при Слави, но ми се иска да се наслаждаваме на нашето момче, а не да гледам онзи нарцис.
Скрит текст:
Изприщвам се като чуя името му почти колкото от това на Гоце.

# 476
  • Пловдив

К Л И П

Добро утро в неделя и един  поздрав от мен.

Днес е денят на Земята.

# 477
Добро утро момичета!Нека и денят Ви бъде прекрасен и изпълнен с  хубави емоции! Hug Hug

Благодаря за превода! smile3525 newsm51

# 478

Марката на  телефона newsm78 newsm78 newsm78?????

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 08:22 от Goni

# 479

Общи условия

Активация на акаунт