Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 53 029
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро!Хора страхотни сте!Кога успяхте да преведете епизода? HugАдмирации и хиляди целувки!Когато изгледам 71-серия няма начин да не драсна някой ред...Отсега се вьлнувам.Докато изчета всичко което сте написали и споделии,останах без дьх .  Когато започна          филма,не ми допадна Керим.Някак си странен ми се видя... Вмьквам  Кьванч Татльту и Берен Саат.Гледала сьм ги и просто сьм очарована и от двамата...Добавяйки ,че са не само талантливи ,но и много красиви .А Енгин Акюрек е нов типаж за мен.Но с времето разбрах,че тази роля е точно за Енгин Акюрек.Независимо таланта на Кьванч...и неговото така да се изразя сьвьршенство,не го виждам в този образ..Изнанадах се и от Берен Саат,колко добре изглежда в тази роля.И стигам до моето лично заключение ,че този филм ще го запомня точно сьс силното присьствие на Керим.До един всички са прекрасни и талантливи,но мисля,че гаранцията на този филм,и този огромен успех се дьлжи именно на Керим!Няма как да не кажа нищо и за лошите ни герои,които са доста...Дори те ми станаха любимци.Много силна актьорска игра.Перфектен синхрон,как да не сьм очарована?

# 481
Добро утро!Хора страхотни сте!Кога успяхте да преведете епизода? HugАдмирации и хиляди целувки!Когато изгледам 71-серия няма начин да не драсна някой ред...Отсега се вьлнувам.Докато изчета всичко което сте написали и споделии,останах без дьх .  Когато започна          филма,не ми допадна Керим.Някак си странен ми се видя... Вмьквам  Кьванч Татльту и Берен Саат.Гледала сьм ги и просто сьм очарована и от двамата...Добавяйки ,че са не само талантливи ,но и много красиви .А Енгин Акюрек е нов типаж за мен.Но с времето разбрах,че тази роля е точно за Енгин Акюрек.Независимо таланта на Кьванч...и неговото така да се изразя сьвьршенство,не го виждам в този образ..Изнанадах се и от Берен Саат,колко добре изглежда в тази роля.И стигам до моето лично заключение ,че този филм ще го запомня точно сьс силното присьствие на Керим.До един всички са прекрасни и талантливи,но мисля,че гаранцията на този филм,и този огромен успех се дьлжи именно на Керим!Няма как да не кажа нищо и за лошите ни герои,които са доста...Дори те ми станаха любимци.Много силна актьорска игра.Перфектен синхрон,как да не сьм очарована?

# 482
# 483
Не съм ви изчела, но да се запиша за конкурса "Сън с Енгин". Само не знам в коя категория ще ме сложите, че е повече от странен.
Извинявам се, че не е в спойлер, не знам как става.
Пътувахме в едеин автобус аз, Енгин, някакъв мъж и още една жена. За мое нещастие Енгин беше седнал до другата девойка, не до мен, а мен ме ухажваше другият. Все без късмет съм си. Най-странното обаче е, че отивахме да се "изцедя", за да дам кърма на някакво бебенце. . Другото е като в мъгла... ooooh!

# 484
Благодаря на всички,които се потрудиха върху превода!
Да си кажа и аз сега.Гледайки Мукадес,че пише писмо на Мустафа бях и набрала доста. Като разбрах какво му е писала,за пръв път си рекох,ей,едно добро дело  и от нея.
За тези дрънкулки аз не съм на мнение,че е свързано с Мустафа и спомена за него. Просто те издават звуци и допринасят за атмосферата около къщата.Някак си е по приятно/ако са обаче на терасата на някой апартамент,подлудявам/.
Накрая обаче дали от завист или нещо друго/някой пъклен план/ погледът на Мукадес не ми хареса.
Дано е за добро. Иш аллах,май така беше.

# 485
Добро утро!

Друго си е да се гледа серията с превод!Благодаря на момичетата които го осъществиха   bouquet

Не е нещо ново,но потънах в земята от срам с Мукадес.Все си мисля,че е много нетактична и няма накъде,но явно има.Най-много се възмутих когато каза на г-н Фахретин,че е очаквала да си развърже повече кесията и да се бръкне по дълбоко за подарък на синът си.И още как подпитваше кога ще е сватбата на Юмер,а за другото в кухнята когато говореше с Фатмагюл направо прозвуча отвратително..

# 486
Добро утро ,мили дами!!

Да ви върви по вода в Деня на Земята!!

# 487
Скрит текст:

К Л И П

Добро утро в неделя и един  поздрав от мен.

Днес е денят на Земята.
Много благодаря!Невероятен клип!!С удоволствие го гледам....вече даже Grinning не знам колко пъти...N пъти....и си пия сутрешното кафенце....

# 488
Добро утро,мили момичета!

На екипа за превода

Милена,разсмя ме още от сутринта.Аз и серията докато гледах,на 2 места ми стана смешно,защото на сцената в затвора се сетих за Славена,а на писмото на Муки -за Хриси.

# 489
Обаче и Керим прихванал от Мукадес.Юмер искаше да й налее една капка алкохол колкото да се чукне,обаче нашия веднага "Тя не пиела и не искала",веднага взе решение вместо нея.Стана като онази приказка "Моят мъж баница не яде"..Много ми хареса една статия в която се казава,че Ататюрк освободил жените на Турция обаче забравил да каже на мъжете им!

# 490
  • Разград

Скрит текст:

На 22 април всяка година се отбелязва Международният ден на Земята, известен още и като Ден на Земята.Това е нерелигиозен празник, който се чества от близо половин милиард души в различни страни по света.
На датата над 12 000 партньори от 174 държави в мрежата координират действията си в обща стратегия, насочена към опазване на планетата Земя и съхраняване на живота върху нея. Основната цел на Международната мрежа за Деня на Земята е за ефективна екологична политика.
За първи път, Денят на Земята се чества на същата дата през 1970 година, тогава в САЩ и Канада. Едва през 1990 г. той е обявен за международен празник, като три години по-късно и България се включва в инициативата за обединяване хората на планетата в защита на планетата и околната среда.
Любопитно е обаче, че въпреки това страната ни е сред първите, присъединили се към нея след Международното отбелязване на Деня на Земята от 1990 г. Тогава сме представени от Благовест Сендов, който организира Национален комитет по случая и благодарение на широката гласност, целият ден се чества с различни екологични прояви.
На 22 април 1992 г. тогавашният президент Желю Желев подписва декларацията за пълномощие за живот на Земята и през юни тя е връчена на Конференцията на ООН за околната среда и водите, проведена в Рио Де Жанейро. Оттогава отбелязваме празника всяка година до днес.

# 491
Добро утро, момичета!
Виждам, има превод на 71 епизод - ГФилипова Hug
МЕРИАМ, АЛЕКС, МОРГАНЧЕ (ако има и други, извинете, че не ви споменавам поименно) - БЛАГОДАРЯ!  bouquet  bouquet
И, момичета...вие си знаете! Laughing
Цунки, хубав ден!

# 492
Милена ,и на мен ми направи впечатление Керим,когато отговори вместо нея за алкохола,но пък Фатмето в тая серия на няколко места си наложи онова ,което тя иска и той все се съгласяваше.Интересен беше и коментарът му при сцената,когато тя настояваше да ходи с тях при доктора.Каза нещо от сорта „тя и без това иначе с главата си ще е при вас“.Така че при тях се очертава така,че той ще се ежи и перчи,но накрая ще е „каквото каже Фатмагял“,„както иска Фатмагюл“.Няма лошо Simple Smile

# 493
  • Разград
Kerim & Fatmagul – Esirinim

# 494
Здравейте и от мен!Най-редовно чета всичко,което коментирате за филма,но много рядко се включвам с коментар.Но сега искам да изкажа своите БЛАГОДАРНОСТИ към хората ,които толкова бързо преведоха серията.Не че не я изгледах без превод ,но с превод е такава наслада да гледаш!Още веднъж БЛАГОДАРЯ!Не познавам тези ,които превеждат но надявам се и да продължават да превеждат и за напред сериите.

Общи условия

Активация на акаунт