Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 641
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Slawena за Къванч писах вчера, че може да играе и не е празноглав красавец. Опитвам се да бъда справедлива. без да крия, че съм влюбена в Енгин. Макар че досега никой друг не ме е подлудявал така, това не значи, че е единственият добър актьор на света.
Приятен ден с най-малкия член на семейството!  Simple Smile

Cruela, благодаря за преведения диалог. Нещо не ме влече към руския форум, при нас е по-весело, но явно трябва и там да следим новините.  Simple Smile

Ох, не ми се става...ама да посветя малко време на семейството.

# 121
  • софия
Отдръпването му беше по-силно като емоция, дори от самата целувка.  -цитат Дани-  Peace

djoleva , благодаря!

Керим си харесва ковачници, и ние него като ковач, ама за неочаквания финал, нещо друго мислех че ще е....

да не се изхвърлиха малко с тоя неочакван финал.....май ни подценяват нещо Laughing

# 122
djoleva , привет!
Само един въпрос. Скоро по bTV епизодите ще свършат. После?  Thinking
  Е после , ясно . Ще гледам в нета , изобщо нямам намерение да ги чакам  тия от БТВ.

Ами - hoşgeldin в аванс!  Hug

# 123

Славенка  Hug , хубав ден. Не се коси, както казват руснаците "по вкус и цвет товарищ нет"

Може и да сте прави,май се държах като"ощипана букла" Wink
Както казвам пристрастна съм

Изчезвам докато не е заваляло,а между другото пуснали са фрагмана на КГ още снощи,това дали не означава че и нашия ще пуснат скоро newsm78

# 124
djoleva , привет!
Само един въпрос. Скоро по bTV епизодите ще свършат. После?  Thinking
  Е после , ясно . Ще гледам в нета , изобщо нямам намерение да ги чакам  тия от БТВ.

Ами - hoşgeldin в аванс!  Hug
ами Благодаря предварително

# 125
Slawenaааааааааааааааааа!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 126
  • В Града на Липите
Значи Круела да пуска тия куфари и да отива да го лови. Че то и без това ни скапаха деня като го направиха работен, поне един фрагман да получим за компенсация.

# 127
  • София
djoleva,благодаря и от мен!  bouquet  Сватбата наближава,ама още е далече май!
Cruela,благодаря за превода   bouquet!
Керим прекалява малко понякога с отдаването на такова голямо значение на Мустафа!

# 128
Здравейте,момичета!
dani_pop с тези подсказки си умрях от смях.Чичо Гугъл уби рибата този път с превода. Joy Joy Joy
От всичко,разбрах,че това препускане в 71-ви епизод не е случайно.Най-вероятно ще продължи,защото накрая ще ни показват живота им след 5 години.Обаче върхът беше накрая на фермана,когато се каза,че всичко това няма да се случи. Joy Joy Joy
Дано да има една добра душа,която да преведе това,което си поствала.

# 129
# 130
Малко отклонение, може ли? Бихте ли ми казали всичките епизоди на Облака колко са? 29 ли? Да знам дали да почвам да гледам.

# 131
  • Бургас
Почвай ,почвай не се чуди.Значи това е филм та дрънка  Winkкакто се казва.Епизодите са 29 ,което е много жалко.Много ми харесва Енгин в Облака,страшна  игра.Страхотни очи,ръце жестове,цялостно поведение,ако не знаеш че е филм,ще помислиш че изпитва цялата тази изпепеляваща ,несподелена ,луда любов.  Grinning

# 132
  • В Града на Липите
Черна Котка Бял Котарак, ако случайно си пропуснала да прочетеш. Каним се да сформираме лятна група за Облака. Веднага след финала на КВФ. Добре ще си дошла. Колкото повече, толкова повече, да си цитирам един любим герой пак.

# 133
  • Бургас
Хриси,поправих се ,усетих се аз къде без ръцете Laughing

# 134
Черна Котка Бял Котарак,не се колебай,гледай Облака,не се плаши от началото,филмът се гледа на един дъх.На него и ще плачеш,но и много ще се смееш.Има моменти,в които съм си мислила,че този филм е по-добър от много комедии.

Общи условия

Активация на акаунт