Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 487
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • София
И аз съм ЗА Росен Петров.
Макар,че аз харесвам Слави,имам го за интелигентен мъж.Мисля,че и Енгин ще го хареса,стига Слави да не се лигави,защото понякога изпада в някакви "дрогирани" състояния.

Лейди чар, паднах от смях  Joy Joy Joy Hug

Докато напиша и вие вече сте на друга тема май...

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 22:04 от Л_Дани

# 361
Лейди чар  newsm10 newsm62  страОтна си ,джанъм Hug

# 362
Аз Слави не го гледам от години, защото също не го харесвам, но ако действително покани Енгин, ще съм доволна да чуя дори и пет отговора от него. Сякаш отделя около 20-тина минути за вносните гости.
Пък и към кого друг да се обърнат в България. Някой друг кани ли чужди актьори?

За 20-те минути не съм съгласна, Хриси. Преди време беше канил Майкъл Болтън (обожаван от мен певец) е ми толкова разочарована бях ,че няма на къде,незнам дали и 5 изречения успя да каже. Сега се сещам ,че по БТВ Репортерите имаше предаване за "Листопад" и беше представено от двете позиции на зрителя и имаше интервюта с актьорите -това ще ми хареса много повече,макар че си бяха в Турция имаше  и кадри извън снимачната площадка ,интересно беше

# 363
Светозара, не ме търси мен за писмото. Знаеш, че силата ми е в еротичната белетристика. Ще взема да го гътна Росен преждевременно, и да останем без алтернатива.  Joy
Няма да го гътнеш - той е закален боец/изтърпя  Слави  толкова време/. Каквото и да му напишеш ще го треснеш в пода, но ще оцелее и ще те послуша.

А може да те вземе в екипа си - и той ще оцени, че имаш какво да кажеш Simple Smile /както всички ние те оценяваме/.

# 364
  • Разград
Подсказка:

Сватбата ще бъде на 5 май. Ще чакаме сватбата. Сватбата ще бъде в градината на къщата в Ченгелкьой. Мечхул казва: "Поканени сте на сватбата на Керим и Фатмагюл Ългаз" Simple Smile

Източник: Engin Akyurek hayran sayfasi, превод: Engin Akyurek Bulgarian fans.

# 365
Вале,
Твоите постове ме провокираха още от предишната тема. Иначе освен Карач, тук днес има три много хубави и нови клипа -
един за облака от rosisan22 -
http://www.youtube.com/watch?v=2GLiUqBZhok /май няма да устискам до лятото/
В другия клип е събрано всичко от първите серии за Керим - Изтрезняване, Шок и Ужас
http://www.youtube.com/watch?v=0Ty7Kv-NyBY&feature=player_embedded
И третия Kara Kara Gözler ... Ох, тези черни очи
http://www.youtube.com/watch?v=XbvGuhcOzuU&feature=player_embedded

БЛАГОДАРЯ!!! ЗА ТЕБ

# 366
  • Разград
♥ Fatmagul & kerim ♥ - Because Of You

# 367
  • София
Аша,страхотна както винаги!!!За дамският джоб  Joy Joy Joy Joy
Димони,За снимките: на тази последната Керим ме разсмя за първи път Peace
И за мен Енгин и Берен са екранна двойка №1 за сега!!!
Лятото и аз пак съм с вас и Облака!!! Peace Peace PeaceНе мога да го прежаля този филм,не мога и това си е!!!
За Енгин в Шоуто на Слави newsm78 newsm78 newsm78,хм,той обикновено не обича около него да се въртят по-по-мъже от него,ама ха,дано,ходила съм 2 пъти на шоуто му и ми беше много интересно,а ако Енгин ще идва,просто ще се мъча да съм на първи ред smile3521 smile3521 Peace
За вината на Керим-Керим направи грешка,една единствена,но грешката не е престъпление,неговата грешка е простима,той не е извършил престъпление...............престъпление извършиха другите трима,но и с риск да ме замеряте с домати,колкото и да е ужасно това което направиха,от тяхнто има и още по-големи и ужасни  престъпления.......спомняте си за онова момиче от Украйна/лека му пръст/,но както и да е ,та Ердоан,Селим и Вурал са  престъпниците и на тях аз никога не бих простила!!!
 Който се е разкаял е почти невинен-няма по-разкайващ се човек от Керим!!! Hug Hug Hug
  Някой беше писал по-напред и то много ми хареса,че всъщност Керим,опиянен от алкохола и хапчетата,в едно по-особено настроение,вижда момичето,което го е впечатлило и просто започва да я гони като на игра,просто все едно малко момче иска да хване съседското момиче,което харесва!!!Така ги възприемам аз нещата Peace
Младостта върши грешки,зрялата възраст се бори с тях,старостта съжалява за тях!!!
Фатмагюл ще изкаже прошката на Керим/защото за мен тя му е простила,просто не го е изказала/,ще заживеят щастливо,като се родят децата и започнат проблемите около тях-хранене,температури,детски градини,у-ща и др.много рядко вече ще си спомнят за случката!!!
Те няма да я забравят,но ще я надживеят и тази нощ ще остане просто като една малка черна точица в техният живот!!!

Хриси,много се смях на трейлъра ти!!! Hug Hug HugИмам едно предизвикателство за теб:
Скрит текст:
Представи си :Твоят рожден ден е,Стара Загора,правите хубави улици,времето е прекрасно,навсякъде цъфнали дървета,рози,храсти,птички пеят,Хриси не е на работа,освободили са я,за съжаление единствено мъжът на Хриси е в командировка в чужбина и тя е сама,но е в настроение,купила си е за празника красива черна рокля с гол гръб и черни дантелени ръкавици,нещо такова Embarassed Embarassed Embarassedна вратата се звъни и Хриси отваря-някой й е изпратил разкошен букет бели рози/милото/,но тя е някакси леко разочарована,очаква нещо друго да се случи,и тя не знае какво,но го усеща във въздуха,то витае във флиртуващият пролетен полъх,косата й ухае на парфюм/може би Жадор/ и шампоан /за обем/,от който прическата й е невероятно вълнуваща,Хриси  е сама ,но не самотна,с нея е Тръпката,нещо я гъделичка в корема.....тя се гледа в огледалото,харесва се,красива е,захапва си долната устна и в този момент се звъни на вратата.Хриси си казва,оф,сигурно пак е някакъв букет,бавно се отправя към вратата,но сърцето й бие учестено,нещо предчувства,че ще се случи,отваря бавно вратата и О,Небеса-Енгин Акюрек,тя е с широко отворени уста,Енгин се навежда и нежно  й затваря устните.................А в същото време ние мамите-Славенка,Боровинка,Валето,Детелинка,Миленка,Димонката,аз,Л_Дани,Круела,Дива,ох и всички всички  от отсрещната врата крещим:Честит Рожден Ден,Хриси!!Честит Рожден Ден,Хриси и т.н а какво става после вътре или пък навън,историята мълчи,само Хриси си знае Peace
Докато съм писала са публикувани 57 отговора #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 368
Браво Евелин ! Време е за нова порция еротична белетристика !  Joy Хриси it`s your turn  newsm03
Лусия за Майкъл Болтън, нямам думи идеше ми да си разбия главата в стената !

# 369
Ох, Евелин, ама за моя рожден ден и аз искам същото newsm45

# 370
  • В Града на Липите
Светозара, в интерес на истината съм забелязала, че Росен Петров има добро чувство за хумор.
Примерно бих му писала следното:

Скрит текст:
Г-н Петров,
Имаме една молба към вас. Не знаем, колко е осъществима, но все пак да я отправим. Напоследък, някои от около две години, други от по-скоро, изпитваме възхищение от таланта на един актьор. Казва се Енгин Акюрек и в момента излъчват сериал с негово участие по Би Ти Ви.
Вероятно ще решите, че това е поредната приумица на вманиачени фенки, които си нямат друга работа, освен да гледат турски сериали, но ще сгрешите. Актьорът наистина е уникален, което може да се потвърди от многобройните фен-сайтове и фейсбукстраници създадени на негово име.
Няма как да ви убедим в неговия талант, ако не сте гледали нищо с него. Просто ще трябва да ни се доверите.
Не бихме ви занимавали с отчаяното си желание да видим интервю или разговор с него, ако актьорът даваше често такива. За съжаление, той е от онези известни личности, които не обичат или избягват да го правят. Личният му живот е пълна мистерия и това разпалва любопитството ни още повече.
Обръщаме се към вас, защото в България предаванията, които могат да си позволят да поканят някоя известна личност от чужбина са твърде малко. Освен това, вярваме, че гостувайки на вас, ще имаме шанса да се насладим на един интелигентен диалог, както и да научим интересни неща, за човек, на когото истински се възхищаваме.
Подпис: Хиляди фенки.

Поствам ти го, само за да ти докажа, че това не ми е сила  Peace
Познай дали ще ми отговори  Joy

Олеле, Евелин, разхлопа ми   Two Hearts, връщаш ми го за трейлъра с целувката  Naughty
Рождения ми ден е в сряда, отивам да си търся черната рокля с голия гръб  Joy

п.п. Щеше да е хубаво да празнувам с вас. То не пречи и виртуално.

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 22:22 от hrissi_sz

# 371
Хриси, много е хубаво писмото! Хем го написа за няколко минути. Радвам се, че рожденият ти ден не е в четвъртък.  Simple Smile

Искам да споделя радостта си
Скрит текст:
сварих вкусна супа от червена леща
Продължавам с турската следа в живота си  Simple Smile

# 372
Днес научих една клюка:Гаджето на Берен Саат,онзи певеца Кенан някой си е с български корени.През 70-те години е имало изселническа вълна и неговите родители са заминали тогава.

# 373
Оффф, загледах Облака тая вечер....Ми...много тегаво нещо ми върви беее, що така? newsm78

# 374
  • AMS
Евелин,
Това с рождения ден на Хриси е супер!!! Но мисли усилено как ще празнуваме моя, който се пада в четвъртъка преди сватбата!!! Мечтата ми е да взема интервю от Енгин и Берен и да го излъчат на мястото на озета!!!

Общи условия

Активация на акаунт