Поредния комплексар:(

• 9 237
  • 77
  •   1
Отговори
# 45
Мисля, че специално за тази тема по-подходящо би било заглавие "Поредния тарикат" или нещо в този стил.

И аз съм на това мнение ! Peace
Не е комплексарско да се влюбиш и никой не е застрахован , че на него няма да се случи !
Не е комплексарско и да не иска да се развежда , просто си гледа неговия интерес ! Peace

# 46
  • Бургас
колко е по лесно да проявиш характер вместо да мрънкаш и все другите да са виновни, влюбил се - разкарваш го, не ти осигурява нужното качество на живот - разкарваш го, всяка промяна и ново начало е трудно, но по добре ли е да гълташ вода с надежди и да търсиш сламката?  определено аватара с вълчицата не е случаен  Rolling Eyes
Аватара идва от това, че обичам кучета  Laughing Пухчивци. А е и красива.
Така:
По - добре сама, отколкото с мъж, който го няма. Влюбил се е - прав му път. Аз имам право да бъда обичана, така както и той.  
Когато казах, че не би могъл да ми даде живота, който искам: след такава случка, как ще ми даде здраво семейство, сигурност....Цък. Най - тежко се живее в съмнения.
Началото при мен беше лесно. Но докато взема решението, беше трудно. Веднъж стигнало до главата ми и всичко си дойде по местата. Свобода, щастие...олекна ми.
Но си е до човек.
Та мисълта ми е, че в една връзка има двама. Те си я прецакват. Те си я градят. Само с един не става. И никога не бива да търсим вината само у другия.И в неговите постъпки. Никой не би правил нещо с нас, ако не му го позволим.Или прощаваш, забравяш и продължаваш. Или спираш. Играта на жертва не е никак приятна и носи само болка. А времето и сълзите никой не ги връща.
Сигурна съм, че в един момент авторката ще има отговор на ситуацията си. Моят съвет е да не гледа на себе си като на жертва.
happy mama, е много права.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 13:04 от Sesana

# 47
можещото си е можещо  Wink,  това предполагам си мисли кучето като гледа месаря, мисля си го и аз докато чета редовете на Сезана, дано всички са силни и дори на половина можещи като ТЕБ, и всичко ще става толкова лесно  Wink 

# 48
  • Бургас
Когато ножа опре до кокал всички можем.  Peace Всяка жена минала през това се е оправила и отглежда детето си.
Единственото важно е да се предпазим максимално и да се съхраним далеч от злоба и желание за мъст.

# 49
Не знам защо се хванахте за заглавието. Писах,че ще спестя някои подробности,за да не се разпознае човека. Точно избиване на комплекси си е някакво новопоявило се желание за живеене и много пари,неща които са му липсвали с години явно.

# 50
Ами всъщност и появилото се желание за забавления също не е избиване на комплекси.Почти всеки в един или друг етап от живота си стига до този момент.Особено ако, както се казва " не се е наживял на младини".

# 51
Аз съм на същото мнение , не е комплексарско да се влюбиш , но е безотговорно и комплексарско да не си носиш отговорностите и гледаш детето като оправдаваш поведението си с факта , че си се влюбил. Досега не е упоменато , че господина не се грижи за семейството , просто не иска развод. Приятелката ти като толкова се оритеснява , че не иска. развод,  да се разведе. Но да се огледа около материалните си придобивки и да си направи сметката , доколко е изгодно за него и нея развода. Могат да живеят разделени и без развод. В този смисъл да попитам какво предимство дава развода на приятелката ти и въобще като цяло.

# 52
  • Насред хаоса
и защо да е комплексар? родителите ти навремето като са ти казвали  "тоя не е за ТЕБ", да не би да си ги слушала, била си влюбена и си вярвала на сърцето си, ако приятелката ти и с ролки на главата, не и личи че вече е родила, ходи с мазен пеньоар и говори само какво е акало бебето, добре че се е влюбил а не си е пригризал врата пред банката, .............. не го подкрепям разбера се и това не е от личен опит, за да се е влюбил значи СЪС СИГУРНОСТ НЕЩО МУ Е ЛИПСВАЛО  
Липсвало му е, да - акъл и отговорност. Що за доводи?! Когато ти родиш и почнеш да се разхождаш из къщи, докато се чудиш какъв лак да си сложиш на пръстенцата, каква прическа да си направиш и дали да си боднеш едно перо отзад, за да си перфектен за половинката, ела да кажеш как става, докато на главата ти има едно или две деца, които постоянно си искат своето, пък се окаже, половинката взела, че се влюбила и е на върха на хормоналната вълна. Какво ли няма да измислят някои, за да избягат от отговорност и да си живеят живота, както на тях им се иска.
А тоз пък тарикат и развод не искал.  Tired

# 53
и защо да е комплексар? родителите ти навремето като са ти казвали  "тоя не е за ТЕБ", да не би да си ги слушала, била си влюбена и си вярвала на сърцето си, ако приятелката ти и с ролки на главата, не и личи че вече е родила, ходи с мазен пеньоар и говори само какво е акало бебето, добре че се е влюбил а не си е пригризал врата пред банката, .............. не го подкрепям разбера се и това не е от личен опит, за да се е влюбил значи СЪС СИГУРНОСТ НЕЩО МУ Е ЛИПСВАЛО  
Липсвало му е, да - акъл и отговорност. Що за доводи?! Когато ти родиш и почнеш да се разхождаш из къщи, докато се чудиш какъв лак да си сложиш на пръстенцата, каква прическа да си направиш и дали да си боднеш едно перо отзад, за да си перфектен за половинката, ела да кажеш как става, докато на главата ти има едно или две деца, които постоянно си искат своето, пък се окаже, половинката взела, че се влюбила и е на върха на хормоналната вълна. Какво ли няма да измислят някои, за да избягат от отговорност и да си живеят живота, както на тях им се иска.
А тоз пък тарикат и развод не искал.  Tired

уважаема госпожо Ла Сомбра,
съдейки по снимката може би сте изключително впечатляваща дама, но може би и точно толкова отнесена от писанията тук, ако родя и си бодна перо, там където не ме огрява слънцето и за да съм перфектеН за половинката, ще заприличам на една гротеска от ромски произход с гнусно рижава брадичка, стряскайки сънищата на явно хетероориентирания Ви съпруг. явно не можете да допуснете че е възможно да има и друга гледна точка, толкова коренно противоположна от Вашата, МЪЖ съм     

# 54
  • Насред хаоса
уважаема госпожо Ла Сомбра,
съдейки по снимката може би сте изключително впечатляваща дама, но може би и точно толкова отнесена от писанията тук, ако родя и си бодна перо, там където не ме огрява слънцето и за да съм перфектеН за половинката, ще заприличам на една гротеска от ромски произход с гнусно рижава брадичка, стряскайки сънищата на явно хетероориентирания Ви съпруг. явно не можете да допуснете че е възможно да има и друга гледна точка, толкова коренно противоположна от Вашата, МЪЖ съм     
Joy Joy Joy Уважаеми, нямаше нужда да пишеш специално, че си мъж. Разбрах още от първия ти пост, затова и точно написах *когато родиш*.  Wink Няма начин това да го е написала жена, която е минала през тези неща. А с втория си пост към мен го затвърди окончателно. Допускам други гледни точки, когато са базирани на отговорност и разсъждение. Тук такива липсват - както в постъпката на съпруга на приятелката на авторката, така и при всички, които смятат, че грижите около едно дете са толкова елементарни и невремеемки, че жената едва ли не разполага с цялото си време, за да се гласи и подготвя за благоверния.

# 55
La Sombra ,   bouquet

Тъкмо щях да пиша , че много добре знаеш , че Фиоре е мъж ! Peace

# 56
La Sombra ,   bouquet

Тъкмо щях да пиша , че много добре знаеш , че Фиоре е мъж ! Peace
пфуу .... изпревариха те. направо ме е яд  Joy

# 57
   То същото важи и за вас мъжете , особенно за мамините синчета  Mr. Green
   И твоите може навремето да са ти казали "тая не е за теб " , ама и ти не си ги послушал.
   Защо си мислете че жените се занемаряват , а вие си оставате същите и след сватбата  newsm78
   По- скоро вие се занемарявате , уверени че един път хванали птичето ,то всичко ви е уредено.
   Почвате да се тъпчите с храна  и бира , и на 30+ сте с кореми на бременни жени . Mr. Green
   И според тези критерии , които описваш , ако жената започне да напуска така безотговорно
   мъжа си , какво ще следва ....Щото и на нея , може да и липсва нещо . Дали ще останете
   равнодушни , към подобно решение .И жената ще предпочете нова любов , вместо да си
   пригрезе врата пред печката , за да угоди на чревоугодника си
   Ако мъжете трябваше да вършат поне една четвърт от всичко , което върши жената , то друга
   песен щяхте да пеете.

# 58
Леле колко си права ,не песен но и тоналност ще сменят. Но в никакъв случай не оправдавам занемаряването на жената ,ОБАЧЕ и Мъжа трябва да се сложи под този показател , защото , за да бъдеш естет спрямо себе си за съжаление:)) на партньора си естет и спрямо него ....хихихи

# 59
Ей зачекнахте го тоз Фиоре... Laughing  ... с парцалите го "изядохте".Ама и той умник -с жени тръгнал да спори. ooooh!.  Mr. Green
А този ,тарикатина завърна ли се? Ако не е - скоро ще дойде пред дома си да реве. Жените са хитри бе ,момчета.Как не го проумявате,не знам.Само фиркана мадама не може да преметне мъж.

Общи условия

Активация на акаунт