Поредния комплексар:(

• 9 242
  • 77
  •   1
Отговори
# 30
на всеки му писва някога и прави необмислени неща

Ей това ми е любимото оправдание  Confused

Ами ако и на нас ни писне, какво правим?

# 31
  • Бургас
Това, че се е влюбил не го прави комплексар. Всеки има това право. Важното е да е способен да запази добри отношения с майката на детето си и да полага адекватни грижи за него. Което ме съмнява. Съмняваме заради "за сега не иска развод".
Реално само приятелката ти може да реши какво да прави.

# 32
Ей това ми е любимото оправдание  Confused

Всеки който има душа и мисли може да допусне грешки, Вие дамите също спадате към това число, това че този сайт е завладян предимно от вас, не значи че няма и обратна страна, но това моето не е оправдание а по скоро измъкване от въпроса ти, света ще е по прекрасен ако този раздел за самотните родители остане без последователи  Heart Eyes   

# 33
  • София
Всеки който има душа и мисли може да допусне грешки, Вие дамите също спадате към това число, това че този сайт е завладян предимно от вас, не значи че няма и обратна страна, но това моето не е оправдание а по скоро измъкване от въпроса ти, света ще е по прекрасен ако този раздел за самотните родители остане без последователи  Heart Eyes   
Има и жени, които зарязват мъжете си заради друг и са достатъчно нахални да искат мъжете им да стоят сами и да са им на разположение. Но не одобрявам нито тяхното поведение, нито това на обсъждания в темата господин.
Ако мен ме зареже мъж заради друга, няма да седя да го чакам, нито очаквам някой мъж да ме чака, ако аз го зарежа.
А теб не те разбирам, женомразец ли си или си търсиш с кого да се заяждаш?

# 34
  • Sofia
Най-вероятно е зарязан женомразец мисля.

# 35
Най-вероятно е зарязан женомразец мисля.
Гаранция,че е поредния недоразбран...

# 36
изказах мнение относно заглавието, дори се покрива и с други, а ВИЕ започнахте да злобеете, ставата жалки 

# 37
  • Варна
изказах мнение относно заглавието, дори се покрива и с други, а ВИЕ започнахте да злобеете, ставата жалки 

Миличкия!

# 38
Миличкия!
И аз се просълзих Mr. Green

# 39
  • Бургас
Относно заглавието: Защо да е комплексар? Защото се е влюбил....Струва ми се доста грубо. Не знам тук да може някой да отсъди подобно нещо.
Аз не мога да разбера защо пък влюбчо трябва да иска развод? Ми няма да иска. 50 пъти по - лесно е да е с двете. И да го разбират. А в случая и авторката трябва да реши. А не само да се чуди защо не искал развод. Тия отношения имат две страни. И моя не искаше развод. Аз пък исках. Влюбен бил, ама не щял за сега да си тръгва...Ми аз пък искам. Дето ще се чудя що прави така....Двамата сме в играта. И по всяко време сме свободни да я напуснем.
Приоритет в тези истории е детето. Какво вижда. А след него е авторката. Не го гадай. Не се чуди защо. Вдигни глава и живей.
fiore8@abv.bg, е написал по - напред причини за поведението на мъжа ти. Аз лично също мисля така. По - удобно му е да не иска развод. 
И още нещо: зарязаните женомразци, не са по - различни от зарязаните мъжемразки и женомразки.
Просто злобата не е до пол.

# 40
Относно заглавието: Защо да е комплексар? Защото се е влюбил....Струва ми се доста грубо.
Лично аз не смятвам за комплексарщина това ,че се е влюбил,а поведнието му-нежелание за развод и т.н.Предполагам и затова авторката е използвала тази дума.Но както и да е, това не е толкова важно.Тъпото е и вече направо дразнещо и отвращаващо,че всички все едно са си плюли в устите.Ама как един не каза нещо по-различно,не подходи по -различен начин?!Пфуу много скучни мъже .Липсва им всякаква фантазия Mr. Green

# 41
Мдааааа, и интересното е, че все още се намират жени, които се хващат като удавник за сламка за тези думи- " той не иска развод".Ми не иска, ама не защото любовта към съпругата е по-силна, а заради навика, страха от новото, и удобството.Аз лично предпочитам да бъда желаната и обичаната, а не "удобната и навика".

# 42
  • София
Мисля, че специално за тази тема по-подходящо би било заглавие "Поредния тарикат" или нещо в този стил.

# 43
  • Бургас
Мисля, че специално за тази тема по-подходящо би било заглавие "Поредния тарикат" или нещо в този стил.
Ето това е на място.
Можете да ме сметнете за луда, но в ситуации като тази за мен решението не трябва да идва само от мъжа. Не трябва само от него да се очакват действия. Реално той е поставил на масата своето виждане. Продължава и с двете. От там вече е нужен отговор. И ако авторката е съгласна и остане в брака, то това е нейно решение и не би трябвало да изисква промяна. Всеки довод включващ детето, обаче няма място в ситуацията. И в двата случая живота му се променя. Въпроса е към какво и какво ще му се покаже.
За мен си имам пример от личен опит. Същата работа бях. Гръм от ясно небе, същата история. Сложи картите на масата и реших, че работа в такъв брак нямам.  Първо не съм жена, която би приела да дели мъжа си. Второ: заслужавам повече. Трето: той не би могъл да ми даде живота, който искам.
От гледна точка на детето: Реших, че искам да покажа на сина си правилно и неправилно. Това за мен изключва да се примиря с такава ситуация в името на каквото и да е.

# 44
колко е по лесно да проявиш характер вместо да мрънкаш и все другите да са виновни, влюбил се - разкарваш го, не ти осигурява нужното качество на живот - разкарваш го, всяка промяна и ново начало е трудно, но по добре ли е да гълташ вода с надежди и да търсиш сламката?  определено аватара с вълчицата не е случаен  Rolling Eyes

Ани1 & MALVINA - много Ви благодаря за подкрепата и милите думи, ще Ви пратя картички за коледа  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт