Поредния комплексар:(

• 9 235
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
На много мъже им е изгодно да не искат за сега развод. Така са освободено от отговорност и издръжка за дете/деца. А за другото удобство резерва на разположение е едно на ръка. 
А относно това, че жената спира да обръща внимание на себе си в един момент - недоспиването умората от всичко и оня ми ти като я види ( въпреки, че е така и по негова вина, ако дори за час поеме децата или плати на детегледачка жената да си обърне внимание няма да е така), няма да я хареса. А жените свободните на вън са свежи, наспали се, не са изнервени, гримирани - хубави са. Ще се влюби човека, то е ясно.
Значи и жените сме си виновни. Заложено ни е да се грижим. Мъжът отива на работа и ние ще поемем всичко, въпреки, че това ни уморява и съсипва. А тези мъже които стават вечер и отменят жената те си оставят с нея и при тези семейства нещата си се нареждат. Така има уважение.

# 61
  • София
Просто,е напълно нормално когато "нещо" не го намираш вкъщи-да го потърсиш "навън".Имам впредвид извън семейството.И в този случай не е задължително виновен този,който е погледнал "навън".

# 62
Просто,е напълно нормално когато "нещо" не го намираш вкъщи-да го потърсиш "навън".Имам впредвид извън семейството.И в този случай не е задължително виновен този,който е погледнал "навън".
   Вече не живеем в соца  Peace
   Инак , ако това важи и за двата пола , ок.
   Но не може мъжката част, да се оправдава вечно с това ,че нещо в къщи му липсва.
   Сем- то е отговорност и на двамата партньори , не само на жената. Peace
   благовеста го е казала много добре.
   Ако мъжът се стреми да помага на жена си ,лишавайки се от вечерните карти с приятели
  +бирата, то този мъж няма да има време да гледа "навън " Peace

# 63
Защо, ако един мъж реши, че се чувства по-добре с друга жена е непременно комплексар, а жената задължително е "многострадалная Геновева". Хората се събират и понякога се разделят, аз съм много по-щастлив с втората си съпруга с първата не бях щастлив и това, че съм потърсил щастието дали ме прави комплексар.А ако приятелката ти го беше напуснала дали щеше да е коплексарка, а ти защо си вреш носа в чужди работи-това дали не те прави "На всяко гърне мерудия" и умряла от скука домакиня пъхаща си гагата в чужди проблеми.....аман.

# 64
Защо, ако един мъж реши, че се чувства по-добре с друга жена е непременно комплексар, а жената задължително е "многострадалная Геновева". Хората се събират и понякога се разделят, аз съм много по-щастлив с втората си съпруга с първата не бях щастлив и това, че съм потърсил щастието дали ме прави комплексар.А ако приятелката ти го беше напуснала дали щеше да е коплексарка, а ти защо си вреш носа в чужди работи-това дали не те прави "На всяко гърне мерудия" и умряла от скука домакиня пъхаща си гагата в чужди проблеми.....аман.
А ти кога и как точно разбра, че не си щастллив с първата си съпруга?

# 65

Когато престанах да изпитвам желание да я докосвам.

# 66
Когато престанах да изпитвам желание да я докосвам.
Значи все пак някога си бил щастлив с първата си съпруга?

# 67
Хммм, човек си мисли, че познава половинката си, докато не се окаже, че съжителстват двама непознати.
Всеки преди да настъпи момента, в който започне да се оглежда за щастието е бил щастлив, една раздяла не идва по вина само на едната страна, както аз имам моята вина, то така и тя имаше нейната.Да, бил съм щастлив в един момент.

# 68
Ежедневието, еднообразието, битовизма, малките камъчета преобръщат каруцата.
С проблемите спира и желанието от близост с даден човек. Много е лесно да се намери друга, но пък и като не върви не си струва на всяка цена да се запази връзка.
mancity само ако имаш деца от предишната жена трябва много да се мисли за тях.

# 69
Ежедневието, еднообразието, битовизма, малките камъчета преобръщат каруцата.
Проблеми има всеки, без значение с даден партньор или без партньор в момента  Peace Въпросът е как ги решаваш. Смяната на партньорите не те отървава от всички проблеми на този свят.

# 70
  • Бургас
Според мен заглавието би трябвало да бъде: "Поредният любовчия" Laughing Гаче ли е най-точно Simple Smile
А иначе ме провокира този пост:

не искал развод !!!за сега!!! едното е че иска малко разнообразие и мисли да се върне, основателна причина и да продължи да плаща кредита, и много малко вероятно, най вероятното е да разбере как ще се чувства с новата и след това ще реши, и третото, че нито аз нито вие сме наясно какво точно се е случило а цялата история се препредава, на всеки му писва някога и прави необмислени неща, но нека дамата не разчита на това, да взима живота си здраво в ръце,

Смея да се съглася с извода, че приятелката на авторката трябва да си гледа живота. Но по-горните разсъждения дето индивидът искал разнообразие, па после се чудел как ще се чувства с новата, па евентуално можел бил да реши, че щял да се връща?
В шести клас втория срок е възможно тъй да прелиташ от цвят на цвят и да искаш разнообразие. Но в един брак, с деца? Вярно е, че всеки може да се влюби, но щом си е отишъл веднъж, според мен е окончателно. Тук има много теми за втори шансове и т.н., които рядко са довели до успех.
А относно занемаряването - много малко мъже познавам (да не кажа хич), които в домовете си в неделя следобед (примерно) седят изпънати, с костУм, вратовръзка, ухаещи на парфюм. Най-често си държат бирата в едната ръка, с другата се чешат по корема, докато гледат мача и паралелно с това опърдяват дивана.   Така че - не ни закачайте ролките, те са като гъсениците - изтърпиш ли ги, ще видиш прекрасна пеперуда Joy

# 71
Като не иска развод,тя да поиска.Аз ей така 4г си пропилях от живота.....искал да е с мен искал да е с нея-събере си багажа и дойде при нас-после си го събере и се върне при тях.Има и мен има и нея и двете търпим всяка от страх да не го загуби-ми че то за страх ли да загубиш такъв .......И честно казано добре,че в крайна сметка човека реши да е там не тук и сложи край на мъките-поне моите,защото аз наистина го обичах и не знам щях ли скоро да успея да му кажа-КРАЙ.Сега ако кажа ,че не ме боли-е лъжа ще е.....но вече не живея в съмнение лъже ли ме,когато казва че има  работа там ли е...С две думи трудно е-всеки минал по този път го знае...Имаме си детенце-"таткото" категорично заяви да му намеря друг баща ,даже се обърна и ми каза че не било негово ,а аз съм била парцал-обичал нея ,а само ден преди това говореше колко ме обича и как не я понася и как иска да прекара живота си с нас.Ми....какво да ви кажа-започне ли това,казват че край няма-ама има само трябва някой да постави началото на този край.В крайна сметка,ако един човек те обича няма да търси друг,а живота ни е даден за да го изживеем възможно най-щастливо....

# 72
Имаме си детенце-"таткото" категорично заяви да му намеря друг баща ,даже се обърна и ми каза че не било негово ,а аз съм била парцал.
   Ей това изказване , ми е най - познато . Ще кажеш че всички бивши, са си плюли в устата Joy
   Интересно , създал дете , бил е до него Н- години , и накрая ама то не е мое.
   Добро оправдание за гузна съвест , и начин да си измие ръцете защо се чувства нещастен , и
   причина да потърси навън щастието  Joy

# 73
Имаме си детенце-"таткото" категорично заяви да му намеря друг баща ,даже се обърна и ми каза че не било негово ,а аз съм била парцал.
   Ей това изказване , ми е най - познато . Ще кажеш че всички бивши, са си плюли в устата Joy
   Интересно , създал дете , бил е до него Н- години , и накрая ама то не е мое.
   Добро оправдание за гузна съвест , и начин да си измие ръцете защо се чувства нещастен , и
   причина да потърси навън щастието  Joy

Да му мисли другата  Laughing за мен приключи всичко,няма на 27г да се превръщам в стара баба,заради един мъж, защото точно така се чувствах през всички тези година-толкова уморена,изтощена и смазана ,постоянно със сенки под очите от недоспиване,че понякога се питах дали не съм на 70-ет...

# 74
bubentseto добре, че сподели твоя опит. Нека да е пример за другите в такова положение.  Според мене в такива случаи втори шанс се дава само един път.
Пожелавам ти да срещнеш истински мъж, добре, че вече си се  осъзнала. Този тип няма място нито в твоя живот, нито в живота на детето ти.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт