За АВГУСТ залогът е по 5 лева - лъвче ли ще имам или дева?!

• 30 166
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Бюти Hug Много се радвам, че започваш да го усещаш Peace Ако искаш да го усетиш повече, хапни си повече въглехидрати - тогава стават най-активни Flutter На мен точно лекарката на ФМ ми каза, защото аз й обясних, че не знам дали си внушавам, но моя лакомник - една лъжица да сложа в устата си и той веднага разбира и започва да мърда и да се вълнува, миличкия. Та и споделих - и тя каза, че съвсем не си внушавам, и каза, особено ако му дадеш повече въглехидрати - гледай какво става Crazy Моя реагира и на музика и на гласа на баща си - сега чуват повече ниските тонове и чува по-добре неговият глас, а не моят. А когато е много шумно, примерно, ако има около мен повече хора или когато вървя - и милия притихва и се стаява, като мишчица е, услушва се и не смее да мръдне hahaha
Маги, браво за хубавите новини от прегледа Hug

# 46
Записче и от мен,Блонди  bouquet бебето на първа страничка е много сладичко Heart Eyes
Дрън-дрън добре дошла Hug
Магнезии аз също не пия,и другия път ще питам доки.Лек и стънчев ден коремчета Heart Eyes

# 47
Аз да се похваля - дойде ни количката, която бяхме поръчали заедно с кошницата за кола. С моя късмет уцелиха точно, когато мъжа го нямаше и трябваше да я качвам с асансьора до 4-я етаж и да я мъкна по стълбите после 2 етажа надолу.. (на първите 3 етажа асансьора не работи)  ooooh!

Бюти, Лоа може ли някоя от вас да ми каже за доктор Даскалов колко време по-рано си записахте час, че аз мисля следващата седмица да се обадя за час за ФМ и се чудя кога ли ще има свободни  newsm78

# 48
Запис да ви следя...

Бюти, да се пазиш повече. Все ще го усетиш младежа, няма къде да отиде.

Блонди, това с меренето на захарта ми изглежда много страшно, с този график то не остава време да излизаш. Дано само не стигнеш до инсулин. Иначе и на мен ще ми е интересно за разрешените храни.

Дрън-дрън, добре дошла!  bouquet

Еми, добре че ви се разминаха инжекциите, на Димето и се наложи да и слагат когато беше на 3, тоя абокат 3 пъти и го сменяха, все се изваждаше, голям кошмар беше. Дано не се налага на никой. Сега трябва да има една ре-имунизация и вече мрънка че не иска инжекции. Добре, че ме гледа аз като си бия моята в корема, та все ме пита: И мен ли така няма да ме боли Simple Smile

И аз не пия магнезий, и предната бременност не съм пила, но не мога да си го назнача сама. Дори и тези шуслерови соли не мога да ги започна на своя глава.

На ФЕ мисля да не ходя, и д-р Марков ме гледа и после и моя АГ та не мисля да се вкарвам в допълнителни изследвания. Виж обаче ми предстои ОГТТ, който няма да пропусна.

Еее, много пишете, не мога да публикувам вече 3 пъти.

Честита количка на Михи!

# 49
Сложих режима на първа страница  Hug

Меги, бебето е едно от синчетата на Гуен Стефани, с нея на снимката  Simple Smile

Сутринта си закусих по правилата и съм 113, явно няма мърдане и това ще е, ама нищо  Blush

Галка, да, одеве се боцках в магазина, ще кажат хоарта, че не само съм бременна, ами и наркоманка  hahaha

# 50
  • София
Да се запиша и аз в новата тема  Simple Smile Много бързо успяхте да изпишете 4 странички  Joy
Блонди заглавието е страхотно   bouquet

# 51
Хелоу отново, момичета, най-после да успея да попиша на спокойствие Wink

Блонди, заглавието на темата ме разби Joy Бремелинската креативност явно си казва думата Laughing

По темата за Феталната ехокардиография - аз няма да правя, на ФМ се видя достатъчно ясно, че сърцето е нормално, няма структурни и функционални аномалии, а за кръвотока - при мен е малко по-проблемен (имам леко завишени индекси на лявата маточна артерия, с думи прости - малко повишено кръвно налягане във въпросната артерия), но смятам да си го следя с Доплер на прегледите по ЖК (аз така или иначе ще ходя през 2 седмици - в поликлиниката и в Щерев). Заради лекия проблем с кръвотока прочетох доста за ФеЕК и се убедих, че това ще ми е едно изследване в повече - не че е излишно, препоръчително е, но при липса на установени проблеми на ФМ със сърцето няма особени показания за ехокардиография. Иначе като специалисти в областта най-често се спрягат имената на доц. Томова (частен кабинет) и д-р Велковски (3-та градска болница, център "Св. Петка" - в 3-та градска прегледът е по-евтин, мисля 70 лв, но се чака по-дълго за час). Аз, докато обмислях дали да ходя на ехокардиография или не, се бях спряла именно на Велковски - за него прочетох най-много положителни отзиви Peace

Коремчето... при мен си расте буквално с часове Blush, направо вече си е доооста голямо и започнаха да ме разконспирират по лаборатории и аптеки, явно си личи, представям си като свалим скоро връхните дрехи Wink Ще вирнем едни горди коремчета Laughing

Друго какво ново? М, вчера най-после се разнообразихме малко с любимия (бяхме влезли в едно сиво ежедневие, пфу) и ходихме на театър, та това беше първото посещение и на малкия Алексей на подобни културни мероприятия Heart Eyes Насладихме се на "Три сестри" на Чехов в Младежкия театър и беше разкошно, накара ме да се замисля и ме развълнува. Другата седмица пък имаме първа годишнина от брака ни, та пак ще има повод за празници и по-малко тревожни мисли, че напоследък ме нападат, треперя си за бременността, направо имам чувството, че вечно ще съм бременна Blush Колкото и да е прекрасно, тревогите понякога ми идват в повече... Какво да се прави Blush

Да се похваля и че най-после си записах час за ЖК в Щерев, та в понеделник в 10:00 часа ще цъфна при д-р Александров и най-после ще си видя бебето. Ще си задам и всички въпроси, които имам и които никога не ми се дава възможност да задам на консултациите по касата.  Дано докторът е отзивчив, защото мисля той да си ме следи до финала и евентуално да ме изражда Heart Eyes

До скоро, бамбини, отивам да се просна и да погледам филмче Wink А по-късно дано успея и да ви прочета...

# 52
  • Обетованата земя
Уау, Блонди, голямо бебе наистина! А какви са тези цифри, които мериш при всяко хранене, май само аз не разбрах?  Blush
 Бюти, браво на Коки за наградата, а ти се пази повече! Бебето ще го усетиш, аз съм чела в бгмама и за момичета които са усетили бебето чак в 25та седмица, при всеки е индивидуално.
Дрън дрън, добре дошла!   bouquet Ама какви са тези скъсени шийки, които обсъждате над 3 см??? Моята е 3,3 и ми казха че е перфектна  newsm78 Мисля, че и Биби спомена за скъсена, а над  3 см. Да не би да имате предвид, че са ви я мерили преди и е била повече?
Женя, ти при кой доктор ходиш в СЗ? Аз ти препоръчвам Тодоров, професионалист е, обяснява подробно, спокойно, не бърза, оглежда нещата както трябва. Иначе имам инфо и за други доктори, от предната бременност имам доста наблюдения, че тогава се лутах от един на друг, но този път реших да ходя само при един на частно  Mr. Green и си избрах Тодоров.  Peace
Шехи, браво за театъра, културно мероприятие отсега за малкия!  Flutter
Фери, и аз най-мразя така да ми се изтрият нещата  Laughing
Михи, честита ти количка! Да я ползвате със здраве!
Фетална ехокардиография и аз засега няма да правя, освен, ако не ми кажат изрично. А може и да попитам другия път.
Белверде и нашата сладурка е така, една хапка да сложа в устата и почва да се върти бясно в коремчето!  Laughing

# 53
Блонди,боцкай се където ти падне и пред когото ти падне без да се стесняваш HugСамо ти  да си добре и малката в теб HugПък и какво ти пука - да не си от БЕЛГИЯ?

# 54
  • Пловдив
Михи Може и още днеска да звъннеш и да си запазиш час за когато ти искаш. Аз мисля, че последния път се обадих една седмица по рано, ама помня ли  newsm78

# 55
  • Варна
Запис и от мен Hug
Радвам се за всички хубави новини, изчетох ви набързо, че от вчера не бях влизала в темата.
Ох, мина моята консултация, всичко е наред, уж съм спокойна засега Crazy Но изкарах ужасна нощ, бях си втълпила и аз едни страхотии, будех се постоянно, усещах дискомфорт отдолу, дискомфорт в корема, навсякъде, приболяваше ме, накрая в 6 сутринта пуснах ТВ и гледах до 10, в 10:40 не издържах и се изстрелях към доктора, нищо, че часът ми беше за 11:45, а ми е съвсем наблизо ooooh! Там си почаках доста, но вече ми поолекна като знаех, че съм пред кабинета Joy
Имам ужасни разширени вени на краката, днес ги забелязах. Док каза, че ще изчезнат и дано да е така. А шийката само каза, че е перфектна, мерки хич и не искам, за да не се сравнявам с другите. Та това е засега от мен.

# 56
Здравейте момичета!
И аз да се запиша в новата тема.
Прекрасно оформление и снимки.

Аз в понеделник съм на фетална ехокардиография, но док каза, че ще оглежда и другите органи.
Нямам търпение да видя бебо.
А аз по осезаемо го усещам последните дни, въпреки че жк-то ми каза че можело още към 20 с. , усещам го предимно вечер или сутрин и то когато съм легнала по гръб.

Корема и на мен ми расте не с дни, а с часове, но заедно с него и д...то. Виждам майки, които имат само коремчета, а на мен в комплект и отпред и отзад - като бъчонка Simple Smile

# 57
Момичета, да ви питам набързо за фетална ехокардиография чували ли сте? Може и да сте писали, но да не съм обърнала внимание. Тук има цяла тема по въпроса http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496697.0 . Мама marzelivka ми писа сега по скайп за това.
и аз ще ходя в понеделник. Гледа се сърцето на бебчето.

# 58
ivetod не се шашкай толкова, като се роди бебо ще станеш като вейка  Laughing

# 59
Аз много искам да е раче  Praynig

леле Блондииииииии незнаеш какво си пожелаваш:) Щом искаш ти го пожелавам и аз, ама дъщеря ми е раче, огън е... и.....дупе да ти е яко:) Ето ти един наш ден cry   girluucry  girluu cry

Общи условия

Активация на акаунт