За АВГУСТ залогът е по 5 лева - лъвче ли ще имам или дева?!

• 30 179
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Мамчета да ви разсмея аз сега с моята сапунка;)

Та всичко започна преди 3 седмици на ФМ при Марков. Лягам си аз там, гледаме си едното бебе (това розовото) и му викам ами другото?...  33uu А той...Какво друго...тук има едно бебе... #Crazy newsm78 Аз обаче, първо се ядосах  smile3515 и викам ааааааааааа как едно...две са...сигурно се е скрило  nnnuuама той вика....нееееее едно бебе има. #Shocked #Shocked Аз нали разборате се опулих, като извънземно със запек.... #Shocked #Shocked #Shocked
Както и да е....взехме си ние филмчето на кифличката  newsm18 и си тръгнахме...Успоих се аз...няма да купувам нова количка от Нова Зеландия, няма да си купуваме автовлак...и колата няма нужда да си сменям...и няма да трябва с таткото да се изнасяме на тавана, като порастнат кифлите, че да си има всяка стая...няма да треперя толкова за бременността... wait Абе въобще по-спокойно ми станааааааааааа...После ми се падаше ЖК по ЗК и аз викам айде сега и той ще каже едно и аз ще се успокоя....е да ама не....оня вика две... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Викам ааааааа не...тая няма да я бъде...и хуквам аз при Щерев. Влизам в кабинета и му викам, че идвам да се преброим... newsm63 и само да не казва 3, newsm19 че събирам залози и ще ми обърка сметките:naughty: Гледа , човека и вика тук има само една кифличка 4470
Хм...станаха 2 на 2 мненията....чудихме се с таткото какво да правим...да чакам чак 23 (т.е. днес) или да тичаме още някъде...ама решихме да се кротнем и да си почакаме доц. Томова. Тя ни гледа каката едно време и съм си доволна от нея... Big Ups Гледа днес тя...и вика...на мацката всичко й е ОК (слава богу), но друго не виждам... newsm78 newsm78  Обадихме се на мойта докторка....оставих ги аз да се разберат кой колко вижда и къде ги вижда.... callme callmeПоприказваха си...и се ряазбраха, че в 15 г.с. на 3Д-то като ме е гледала са били 2, после явно се е разорбирало второто, а тя на 2Д-то като ме е гледала си го е търсела и се е объркала...Та в крайна сметка съм с една мацка;) (Блонди - махни ми моля, синьото щъркелче) или поне така се надявам. Мъжа ми вика...като се роди тая мацка не бързай да ставаш да си ходиш....изчакай да видим ще тръгне ли 2-ро:) #Crazy #Crazy

И така....развеселих ли ви:) Не ви разказвах до сега, че чаках да стане 23-ти и да събера повече залози:)

Шехи - разбихте тоя път:)

# 256
.Със сигурност е хубаво да се правят всички изследвания които ни предлага медицината,но определено ми се искаше да караме по-спокойна бременност като нашите майки едно време :
Та кво викаш за медицината и ехографите;)

# 257
  • София
Шехи - разбихте тоя път:)

Разби всички  Shocked Shocked Shocked

# 258
  • Пловдив
Тринити първоначално като ти прочетох поста реших,че си разказваш някакъв сън Embarassed.Трябваше ми време да асимилирам,че това в действителност ти се случва Blush.Да няма изненади накрая и момъка да се е скрил зад момата newsm78.Как така един вижда 2 а друг 1 Thinking

# 259
Бранка, добре дошла!
Данип, вярно че са спряли лекциите на Хип. Аз ходих на 2 от тях пред 2 месеца някъде и мислех на направя целия курс към 7 месец, но явно няма да стане, жалко Crossing Arms
А за Даскалов, когато ми връчи списъка с изследванията, които иска да се направят, ми каза че това е условието, което трябва да изпълня , ако искам да родя при него евентуално.
Блонди, мила, ти все едно си предчувствала, че ще те притеснят с нещо Sad Опитай се да не се притесняваш много, знам че е невъзможно да не го мислиш,  но тези неща в повечето случаи се оправят още вътреутробно. Ще стискаме палци и при вас да е така Praynig А и при теб амниото е показателно Peace
Д05, супер е ,че си доволна от новия лекар. Дано остане така до края! Peace
 Шехина, и при мен се е случвало от гъбична инфекция да ми се появят та...ци Mr. Green И преди бременността, и като бременна.
Е Тринити, ти направо ме разби Shocked Как така??? Ок, чувала съм за това, че може  когато са 2 бебетата, да стане така, че едното да се резорбира(незнам дали е точната дума). НО в рамките на няколко дни един да каже 1 , а друг 2  Shocked, не ми го побира акъла... А и това се случва на много по-ранен етап, сега са оформени бебета, как ще се резорбира newsm78 .Незнам дали си тъжна или щастлива от този факт, но ми се струва шок като цяло #Crazy  Hug

# 260
Тринити  Shocked Shocked и мен ме разби  Mr. Green някак си толкова спокойно го разказа, аз щях да съм шок и ужас сигурно  Mr. Green
Блонди, много хубава снимка  Heart Eyes Heart Eyes
Абе не знам и аз как си реших проблема, явно дето толкова съм се била запекла  Mr. Green даже два дни май ходих два пъти на ден  Mr. Green сигурно после пак ще се запека   Mr. Green иначе два дни закусвах и аз мюсли, ама с повече овесени ядки (че само овесени не обичам) с кис. мляко и мед, ама не ги варя, моя мъж много се учуди, той каза, че винаги си варял/спарвал овесените ядки  Mr. Green та може и те да са отпушили наистина  newsm78
Иначе вече си имаме робота и всяка вечер шейк или фреш  Mr. Green
Купих си такъв апарат за кръвно от едно време, че нещо електронния всеки път различно дава  hahaha пък и лекарката ми каза по-добре от тея старите.. та сега ще се учим как се работи с туй чудо.. ама всеки път ме пита как е кръвното лекарката и аз се срамя, че не съм си го мерила  ooooh! сега вече ще съм по-редовна  Mr. Green
Шех, абе айде дано скоро го усетя  hahaha утре ще го видя поне  Heart Eyes
Лека нощ от мен, коремчета  Hug

# 261
  • Варна
Добро утро Hug
Блонди,
не се тревожи, и според мен някои неща просто трябва да се спестяват от лекарите - само излишни тревоги причиняват.
Тринити,
това ми звучи направо невероятно ooooh! Как в 15 седмица ще се резорбира, то тогава е голямо бебе. Нещо май още тогава лекарката ти си го е изфантазирала, не знам Confused
Princess Leia,
напрегната вечер е било Crazy
Шех,
ще сборите гъбите, няма начин thumbsup

# 262
Ами....спокойна съм сега....преди 3 седмици бях  newsm45 newsm44 smile3514 newsm68 newsm09 newsm12 smile3511 newsm44 абе кълбо от емоции...аз вече 3 седмици го играя тоя филм и му свикнах Grinning....Нали слава-богу с мацката всичко е наред Praynig Praynig Praynig Praynig
А за това дали го е видяла в 15 г.с. ... newsm78 възможно е и тогава да се е заблудила...тя като си го е търсела, явно се е заблудила....доц. Томова ми обясни, че е много лесно човек да се заблуди, защото каза, че малко да мръднеш маркера на ехографа и проекцията се сменяла и може да видиш едно и също бебе в различна равнина, то да ти изглежда като в различна поза и да се заблудиш, че е второ бебе....и когато си знаел, че са 2  и си търсиш това второто...явно така се е получило... newsm78 newsm78
А този по ЗК от поликлиниката явно го е досрамяло да си каже, че не вижда 2 бебета, като знае кой ме следи и кой ме гледа...аз тогава не му казах, че Марков е видял 1 за да чуя той какво ще каже. И понеже и той знаеше че са 2 и аз не му бях казала, че има съмнения да е едно и явно и него го е досрамяло да каже, че вижда 1... newsm78 newsm78 newsm78
Щерев му бях казал, кога последно и кой е видял 2 бебета и той също ми обясни, че най-вероятно при раждането ще се намрят остатъци от второто бебе, но че и той вижда само едно...Абе явно и с тази техника, нещата не са толкова ясни и лесни....факт е, че само Марков отсече категорично "Тук има едно бебе" и то за 1 минута... Naughty. и Щерев и Томова бяха...."Хм...не съм съвсем сигурен, но аз виждам едно бебе" и търсиха второ по 30-40 минути.... newsm78 newsm78 newsm78 newsm63 newsm63

Аз лично така съм по-спокойна от всякаква гледан точка...важното е бебка да е добре и да имаме успешен финал Praynig Praynig Praynig

# 263
  • Варна
Да, разбира се, това е най-важното Praynig

# 264

Е, мацко, ти изби рибата честно. Това не мога да повярвам, че се случва в 21-век.Добре, че сте го обърнали на смях. Аз лично щях да съм разбита.

"Мъжа ми вика...като се роди тая мацка не бързай да ставаш да си ходиш....изчакай да видим ще тръгне ли 2-ро:)  "  rotfImao rotfImao rotfImao

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 08:49 от ~Галка~

# 265
  • Бургас
bg_trinity, newsm09

А този по ЗК от поликлиниката явно го е досрамяло да си каже,  че не вижда 2 бебета,
И ти ще продължаваш ли да ходиш при него?

# 266
bg_trinity, newsm09

А този по ЗК от поликлиниката явно го е досрамяло да си каже,  че не вижда 2 бебета,
И ти ще продължаваш ли да ходиш при него?
Ми аз при него ходя за да ми пуска изследванията по ЗК...иначе ми е все едно за неговото мнение...аз вече съм си ползвала 2-та ехографа по ЗК, сега имам да ползвамот него само направленията за изследвания на кръв и урина...и да си взема накрая там каквото трябва да си взимам за раждане, ако реша и то да е по ЗК...нищо повече Thinking

# 267
И все пак е много тъпо - ти до преди 3 седмици си живеела с илюзията, че имаш близнаци. Ами ако не беше направила ФМ - и чак при раждането се разбере......И ако те беше накарал секцио, защото си с близнаци??? Аз не бих му се доверила повече, явно гордостта (а може би и некомпетентността) пречи да бъде реален и обективен.

Тринити, определено хвърли бомбата на деня.

# 268

Е, мацко, ти изби рибата честно. Това не мога да повярвам, че се случва в 21-век.Добре, че сте го обърнали на смях. Аз лично щях да съм разбита.

"Мъжа ми вика...като се роди тая мацка не бързай да ставаш да си ходиш....изчакай да видим ще тръгне ли 2-ро:)  "  rotfImao rotfImao rotfImao
Laughing

# 269
Тринити, и аз бих била така newsm45 newsm12 newsm45 smile3511 smile3515 smile3516 smile3506 smile3514 smile3512 newsm61 tantrum Rage и то не заради нещо друго, а защото съм се доверила на този доктор!Вземам си направленията по ЗК от ЖК и даже не искам да й слушам тъпотиите. Давам само да ми премери кръвното, но не и микробиология да ме бърка...та тя пуши цигари в кабинета...тотална олигофрения в 25-то ДКЦ в Младост...

Общи условия

Активация на акаунт