За АВГУСТ залогът е по 5 лева - лъвче ли ще имам или дева?!

• 30 166
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Месечинка, душицо, теб не мога да те бия по диагнози и симптоми  Laughing  И аз не мислех, че е нещо сериозно, но излизат някои не леки болести с такъв симптом. Няма повече да приказвам по тая тема, чакам си в петък прегледа и това е.

# 406
  • София
Киара, колан за бременни те съветвам да си вземеш от санитарен магазин, въпреки че и в магазините за бременни има такива. Wink
Галка, този сърбеж по дланите постоянен ли е? При мен се получава рядко, но се виждат и пъпчици. С много чувствителна кожа съм, явно някаква алергия, не се шашкай излишно.  Hug
Дарлена, честита защита! Това си е достойно за голямо уважение, като се има предвид кога я свърши тази работа!  Hug Money
Бейби арти, хич не си мисли да се връщаш за постоянно към зеления чай. Аз съм го пила с цел отслабване, с него не бива да се прекалява и да се пие много време - червата изтъняват!!! Това е доказано и се е случвало на моя позната, беше го пила с години, също като теб. Hug

# 407
  • София
Ще цитирам белверде , защото мисля същото и в момента ми е малко беден речника от недоспиване ,за да го изразя по-разбираемо :Блонди ,"аз не искам друг да води темата  , защото също съм свикнала с теб и я асоцирам с теб, няма да е същото!  Sad Всички оценяваме твоята всеотдайност  Naughty и че си поела личен ангажимент към нас, в смисъл за сметка на личното ти време, така че не ни се сърди ! Blush "
Малко се успокоих ,след като и др момичета споделиха че не пишат често,мерси !  bouquet Явно хормоните ми бушуват доста и съм станала доста докачлива,за което се извинявам на Блонди !!! #Puppy dog
Дарлена ,честита Защита !!! Блазе ти,малко завиждам-благородно, разбира се и същевременно ти се възхищавам ,понеже аз отложих последния семестър и защитата за след раждането  Blush ,от което леко ме е срам да си призная ,но след спонтанния аборт преди зачеването сега нямаше как-трябжаше да се пазя и да лежа доста вкъщи . Tired
Галка , аз съм я харесала Перфектата- да наистина е удобна ,макар че само без бебенце мога да я проверя , а за раничката- винаги може да се вземе друга, а и кой е казал че ще издържат здрави до края ,след всичката тежест,която трябва да понесат от нас и децата ни ?! #Crazy Благодаря ти,че ми сподели  bowuu
Ох,като гледам снимката с плодовете-лигите ми потекоха  Crazy
За контракциите -не мога да преценя дали стягането ,което ми се случва когато поседя повече при ставане и невъзможността да се разгъна за 1-2 мин са контракции ? Thinking Понякога при по-рязко движение от дясно ниско долу изпитвам рязка болка , но по-опитните мами нека споделят?Нали ми е за първи път-знам ли кое какво е  newsm78

# 408
- сутринта преди теста не се яде, а вода пие ли се?
- няколко дни преди теста ограничава ли се сладкото или да се храня така, както обикновено?

На гладно отиваш, вода може да си пийнеш, разбира се.  Simple Smile Яж си нормално предните дни, не е целта да излъжем теста, а да покаже реални резултати  Hug Иначе и тук беше преди така теста,с ега обаче са го направили веднъж на гладно, пиеш глюкозата и след това на всеки половин час ти взимат кръв, т.е. още 3 пъти.

Дарлена, тук има една платена ФМ за бременността и е задължителна. Правят я на 4Д и не можеш да я откажеш. Само се притеснявам дали апаратът на моя док ще е достатъчно добър да види добре какво е положението? Би трябвало  Thinking

Диони, Диди, не ми е писнало от никого и от нищо, просто изказах едно мнение. Правила не съм налагала и водачи няма  Peace

Антония, успех на ФМ, да разкажеш после  Simple Smile

Киара,  Hug

# 409
Baby arty понеже аз имам същите проблеми като теб ти съчувствам много и те разбирам. Имаш всички шансове да си редовна във вц, просто трябва търпение. Моят съвет е да пробваш с пробиотици, за да си набавиш тези добри бактерии, които се съдържат в киселото мляко, но знаеш, че трябва да изядеш килограми от него, за да си набавиш дозата съдържаща се в 1 таблетка.
На мен също ми помагат овесени ядки, както и овесените трици. Триците са много по-груби от ядките, обират токсините в червата, което е важно.
Не е нужно да вариш ядките. Ако ги обичаш с прясно мляко просто някъде 15-20 мин. преди закуската трябва да ги накиснеш в горещо мляко. Като моят съвет е да пробваш с фини овесени ядки.

# 410
  • София
Качвам едно фото в снимката

# 411
  • Варна
Киара,
тези резки болки при движение май са от разтягане на връзките, и на мен ми се случва. Също така понякога ме присвива силничко ниско отляво и/или от дясно за момент, но в същото време усещам газове как се движат, предполагам и се надявам, че е от тях, защото като си пипна корема е спокоен уж Rolling Eyes Абе хамава работа.
Дарлена,
честита защита и от мен   bouquet

# 412
  • Обетованата земя
dbs, аз съм ползвала тензухени пеленки в първите месеци. Влизаха в употреба след баня за попиване под хавлийката, по-нежно е, за завиване в летните жеги, май за това се сещам. Но не от най-тънките български тензухени, пак от моята любима асда си ги бях взела  Crazy
Галка, аз с предната бременност получавах изнерващи сърбежи по стъпалата и  дланите, най-вече като си легна вечер. Незнам точно с какво е свързано, може би леко са ми се подули крайниците, въпреки че видимо не си личеше. Но със сигурност беше от бременността. Сега още не са ме почнали тези симтопми.
Дарлена, честита защита!  Flutter Сега спокойно се отдай на бременността!
За запека, аз нямам този проблем по принцип, даже откакто сме тук в Сандански, ми се случват и по две срещи с тоалетната  Mr. Green И на сина ми запека се оправи, сигурно е от въздуха  Joy
 Блонди, аз знам, че не целиш да налагаш правила, просто някои момичета имам чувството че така го възприемат, затова. Разбира се че всеки си има мнение  Hug
 Уха, вече съм влязла в 26та седмица!  Crazy

# 413
  • София
Със снимката проблемът не е ли отстранен??? Невалидна парола изписва...

# 414
  • София
Киара, колан за бременни те съветвам да си вземеш от санитарен магазин, въпреки че и в магазините за бременни има такива. Wink

Биби а ти от кой модел си взе и как е - удобен ли е? Аз също взех да се оглеждам за колан, но не се сетих за санитарен магазин. Може би около Пирогов има такива  newsm78

Дарлена - Честито и от мен, вярно е че си отървала бебето от нерви

# 415
  • София
Диони, точно срещу Пирогов на ул. К. Иречек си го взех, зад бензиностанцията на Петрол приблизително. Ами със залепващо е, на размери са - М, Л, ХЛ... Широк е отвсякъде, няма тясна лента за над корема, виждала съм и такива в интернет. Удобен ми е за разходки, подпира ми корема, поддържа ми кръста, като седиш не трябва да е на теб. Wink
Влязох в снимката, споко, качих едно фото.

# 416
  • София
Блонди ,   bouquet
Месечинке ,убедена съм че когато ги усетя не са от газове ,за жалост  Sad ,а и са толкова силни и непоносими ,че понякога ми идва да изкрещя,но знам че за секунди ще отмине  Peace Лошото е ,че и на двете ми лекарки споделих,но те не обръщат особено внимание-казват че е нормално  Thinking
би-би ,мерси за съвета ,но аз търсих във Вис Виталис-нямаше и снощи вече поръчах по интернет някакъв на Фарлин-стори ми се добър а и не би трябвало да запарява много.Някоя от вас да го има ?
До момента не са ме гледали май на 3 или 4 Д ,а много ми се иска да видя личицето на бебочко,къде да отида ? Cry А той дали ще даде тва е друг въпрос #Cussing out ,нали все с дупето напред стои ,докторите би трябвало да имат начин на хубавата апаратура ?? newsm78

# 417
Малееее, какво сте направили бре, шкембенца ?!?  spam2 smile3532

Ай сега аз започвам. Онче- бонче, започвам с beauty_ , че от вчера я държа в напрежение. Доктор Леви, споделя един кабинет с моя доктор- Забунов. Предполагам си забелязала, че са двама лекари в различни смяни. Тъй като ходя и при него и при др доктор на частно всеки месец забелязвам разлика в ехографите. Ако зависи от Забунов, аз все още няма да знам какъв ми е пола, знам го от другият лекар. С това, не искам да кажа, че Забунов е лош АГ, напротив, възхитена съм от него, просто техниката им е някак си мн мн мн мн зле. Теб къде те преглежда Леви ?!? В кабинета, където е магарето или те води срещу него в един друг, в който има само ехограф ?!? Онзи бил по- добър, но аз пак нищо не различавам. И на него. Та тъй като ходим при различни АГ- та, но ползващи една и съща техника, отчитам, че там е проблема, просто апаратурата е мн лоша. Крайно неясна и недетайлна. За това смятам, че още те мотат с пола. Иди на частно и ще си го знаеш със сигурност. Колкото до Адриан или Адриана, аз мн исках момиченце. Винаги съм искала това и никога не съм си и представяла, че ще имам момченце. Още от момента, в който разбрах, че съм бременна, знаех, че нося момченце. Исках момиче, но знаех, че вътре няма това. Когато лекарят ми каза, че ще имам момче, (грях ми на душата) се прибрах и ревах 3 часа поне. Като малко дете. Мн ме е яд. Сега толкова си обичам слънчицето- да ми е живо и здраво и всичко дано му е наред, че си искам точно него и никой друг. Непрекъснато му говоря, галя го и така. Просто явно свикнах с него адски много. Дай Боже всичко само да е наред и с добър финал и за двама ни. Та, мисля, че майката има усещане какво носи. Аз бях 300 % сигурна, че е момче. Simple Smile Айде стига, че ще ми сложите червеият хикс за оспамване. Ейй, Бютинце с тая нощничка, най- много да ти излезе късмета, за настиването обаче е под въпрос. Вече е топличко.

Dafi` , благодаря ти много. Аз да се отчета. Преди малко си изодох киселото мляко, премесено с овесени ядки и лъжичка мед. Честно казано, беше доста вкусно... Пък ...  newsm64, дали не съм била много гладна. Де да знам. Ще видим. Тази сутрин си купих направо едно бурканче мед и овесени ядки и си ги домъкнах на работа. Ще си нося сутрин само кисело мляко и обещавам, че започвам да закусвам с това.

viv-miv , мн мразя сушени плодове и най- вече сушени сливи. Аууу имам непоносимост към това. Simple Smile

eli4ka666 , пожелавам ти да нямаш никакъв дискомфорт до края и да бъдеш най- прекрасната булка в събота. Аз като си спомня за моята сватба и с какъв трепет си я организирах , ауу, а другият месец правим една година, кога мина ?!? Simple Smile

AntoniaV , стискаме палци за ФМ- то. После да се отчетеш с прекрасни резултати.

bi_bi миличка, аз не съм отслабнала и грам от този зелен чай, Все на едни и същи кила стоях. Просто ми действаше чудесно. А и как така изтъняват ?!? Нали е само билки, говоря за Сание- то?!?

tiina , не знам какво ядох тази сутрин, нямаше сушени плодове вътре, мисля, че са ядки обаче, има само едни като люспички. Без плод вътре. Нещо ми е гадно от плодовете. ( сушените- разбира се)

didi24 ,  #Shocked, блазе ти. И аз искам така. Все съм си мислила:
Скрит текст:
Какво ще стане, ако имам разтройство ?!? Олеее, мисля, че ще си се кефя цял ден да вися в тоалетната. Не знам де, ама така си мисля.

Дарлена честито.

Ох, за контракциите, чак ме е страх да се похваля, че мисля, че още не знам какво е това, не искам да разбирам преди раждането. Не съм усещала болка, лека или не, свиване или странно втвърдяване.

П.П. Аз по споровете няма да взимам отношение, най- малкото също съм нова. Можем да направим група във фейса, мисля, че това, малко от малко ще даде резултат.

# 418
beauty_ - аз до 6-ти месец не бях сигурна колко бебета имам- ти за пола се учудваш  hahahaАз бая време се чудех дали да потормозя малко Блонди през ден да маха или слага Щъркелче newsm78 Thinking(шегичка Блонди) Ти пък можеш да я потормозиш да сменя цвета му:) Ако се събудиш с идея за мацка - давай розово и обратно:)  #Crazy #Crazy

За овесените ядки - аз също ги консумирам за подобряване на перисталтиката и понеже са ми ужасни на вкус-единствения начин да ги ям е варени със сирене...Става соленичко и хич не лошо (поне за мен). Ако прояввате интерес може да пробвате:) Hug

viv-miv - изтръпването може да се дължи на недостиг от Магнезий...на мен ми изтръпват ръцете. Ти пиеше ли Магне? newsm78

eli4ka666 - съчувствам ти...дано всичко да  е наред вече!!!И само приятни емоции на сватбата:) Hug Praynig

Дарленка:) 1swing- Честито!!! Ние с е почерпихме (виртуално) за твоята защита:) Мерси Айде сега щом си се изучила - бягай да играеш:) (така казваше майка ми като бях ученичка:)) 1swing

Галка - за всичко, което те притеснява няй-добре да питаш АГ-то...пък ако ти се изсмея, голяма работа..Simple Smile smile3533

dbs - аз ползвах тензухени пелени, но само като подложка в количката в коша за новородено и за под главичката, та като повърне само ги подменях. Но имай предвид, че не съм ползвала от бългсарските, а едно на Премаман...

Аааааааааааа не така за лъвовете!!!! За лъвчетата или добро или нищо поне в тази тема Naughty Naughty

Блонди - къде си тръгнала??!??!?!  smile3534кви бяха тия приказки да се откажеш...хиляди благодарнсти за това което правиш з анас:) smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51

Момичета, някой да знае какво става с Екзотична? Не се е вясвала от поне 6 дни, писах й на лични, но нищо?!?!?Дане не е нещо лошо  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

ЗИсках и да благодаря на всички, които ми съчувствате. Искам да ви кажа, че за мен така е по-спокойно. Аз бях рзтроена заради промяната в мненията и заради неизвестното, но това с близнаците си е голям риск и аз си го знаех и все ми беше свито под лъжичката, както ми е сега за Екзото, щото не се вясва. Не че проблем не може да има и с едно бебче, но с 2 си е рискова бременност и честно казано сега с една мацка ми е по-спокойно. Пък аз 3 деца си искам, но по-добре да са едно след друго:) И айде сега като ми писне да обличам рокли 3-тото вижот и здраве ще е един мъж:)

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 10:40 от bg_trinity

# 419
  • София
Бг Тринити, аз се втрещих от случката с близнаците, но се радвам, че ти така приемаш нещата. Щом ти е по-спокойно, нека е едно бебчето!  Hug

Бейби арт, каква група във фб? Ние си имаме група...

Общи условия

Активация на акаунт