За АВГУСТ залогът е по 5 лева - лъвче ли ще имам или дева?!

• 30 179
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Пуф, вече няколко маминки ме пишете babyArt, а аз съм babyAty. Ати е съкращение от Злати. Simple Smile

Групааа...  smile3512 smile3511 Що не сте ме включили още бре ?!?  fight

# 421
  • София
Ами артистичната бейби, какво лошо? А ти първа стр. чела ли си, явно не, там пише, че имаме група Wink

# 422
 smile3506, хвана ме. Не съм я чела. Към кой да се обърна ?!?

# 423
Не съм я чела. Към кой да се обърна ?!?

Прочети, де, там пише  Wink

# 424
smile3506, хвана ме. Не съм я чела. Към кой да се обърна ?!?
Бюти или Биби

# 425
Пууу, няма ги и двете. Ще ги почакам да се появят. Спирам да спамя, че верно ще ми сложите хикса.

# 426
  • София
Абе знам, че съм невидима, ама почакай още малко... Wink Laughing Laughing Laughing

# 427
  • Пловдив
d05 Успех на ФМ то.  Hug

~Галка~ И аз съм същата. Винаги с голям ентусиазъм почвам нещо, но много рядко го завършвам.  ooooh!

dbs Аз имах тензухени пелени, но така и не ги използвах много много.

bg_trinity Дано да ти се сбъдне желанието и третото да е момченце.  Party

# 428
  • София
Дбс, не знам за тензухените пелени дали бих използвала, като че ли искам да се съсредоточа повече върху кърменето и на него да се отдам в по-голяма степен, мотивирана съм повече от първия път, а пък памперсите ще ми спестят много време, в които да пера пелени. Ако говорим за пелени вместо памперс, иначе ще си взема за други цели - тези, които ти си описала са много подходящи. Ти мислиш ли да ползваш?

# 429
  • София
Аз си мислех, че еднократните пелени се разграждат за над 20год., а то било далеч по-зле - между 250 и 500 години, пише го в това, което Лоа вчера постна. ooooh! Ужас, много замръсяват, но пък май наистина са по-удобни Thinking Памперсите излзат и доста по-скъпо Tired
Тензух мисля и аз малко да си взема, защото са ми казвали, че е от полза!
А какво ще кажете за ваксината Rotarix, мислите ли да я използвате?
Успех на всички, които днес са на прегледи Hug Ще чакаме само хубави новини Naughty

# 430
момичета, както ги описвате контракциите, аз май ще се окаже , че засега нямам.... newsm78

аз по-скоро напипвам корема си твърд, без да усещам никаккви стягания и т.н..... може да е от някоя храна  Rolling Eyes мерси за отговорите  Hug

# 431

Аз да  Peace Както и за варицелата, хепатит А и всички възможни  Grinning

# 432
Darlena, честито   bouquet
Бейби, чаят ми си няма име,бъркат го в една билкова аптека.
bg_trinity, след всичко което сподели очаквам да родиш момченце  Joy

# 433
  • Пловдив

Аз не

# 434
Здравейте! До сега само четях и следях темата, но сега бих искала и аз да се включа. Казвам се Диди (от София,Младост 4) и съм в 26-та г.с. Казаха ни че е момиченце. Мъжа ми много искаше момче (или близнаци) и на ФМ, лекарката като каза момиченце, мъжа ми се пошегува с нея и каза: "Докторе, да не Ви е развален/повреден апарата...". Joy Аз нямам претенции за пола, само да е живо и здраво. Към момента бременността протича нормално, да се надяваме до края да е така.

Пожелавам лека бременност на всички и здрави бебчета.

Общи условия

Активация на акаунт