За АВГУСТ залогът е по 5 лева - лъвче ли ще имам или дева?!

• 30 166
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря на всички за подкрепата  Hug Hug Hug

Гледам пак сте коментирали ходенето до ВЦ. Та от моя престой в болницата научих още някой неща, първо лекаря ми препоръча да си взема сладко от Рози, както и шоколадчета Комфорт има и едни свещички. Но е много важно ако не сте опитвали нещо да внимавате, защото имаше момичета които получаваха контракции от шоколадчетата, а други от свещичките и най-важното не се напъвайте в никакъв случай. Иначе друго което действа добре е повече течна храна, супички разни.

Блонди браво на теб Hug

елвирка : "накратко се вкюлчвам че отивам да ям, а яденето е нещо свещено, не давам никой и нищо да застава между мен и него " 
сетих се за сериала приятели и за Джоуй, който не делеше храната си с никой Wink

п.с. видях сега на 1-та страница, че за един ден сме три Ели-та с три сини щъркелчета  Laughing

# 451
  • София
Гунди, какъв е този д-р Михайлов  newsm78 гледам че честичко го цитираш, а и Папазова?

Бюти, ти на твоя Адрианчо не му ли беше видяла мъжките прелести с очите си, когато ходи на частно? Та му се чудиш още Адриян ли ще е или Адрияна  Grinning

Аз между другото в петък съм при Даскалов. Други за тоя ден при него?!

# 452
Здравейте,момичета.
Блонди,браво,много хубави новини!По-напред в темата се притесняваше,дали ще се види дали се е резорбирала течността на обикновен ехограф-вижда се,и то много добре.Когато я видяха при мен,беше на 4Д,а на следващата консултация на съвсем обикновен ехограф се видя,че вече я няма течността.За темата-аз те разбрах прекрасно.Не пиша всеки ден,но чета темата от момента,в които видях двете чертички.Аз също се дразня,когато някои влезе един път в месеца,че и по-рядко,изпее си информацията за себе си и зачезне пак за месец поне,но това е-хора разни,определено е до човек.Аз много се радвам,че ви намерих,тук намерих много полезна информация и най-вече разбиране,чувствам повечето от вас близки,със сходни на моите проблеми и когато прочета,че някое момиче е разтревожено,много ми се иска да го успокоя(стига да съм компетентна по въпроса),защото знам от опит колко е важно понякога някой просто да ти каже мила дума в момента,когато си притеснен.Но това съм аз-не всички са като мен,а и не е необходимо.А за воденето на темата-аз също я отъждествявам с теб и съм сигурна,че ако се откажеш ти,няма да е същата Hug
Идеално лошата,успех на прегледа днес.И наистина е гадно да пишеш нещо и никой да не те отрази,ама аз съм сигурна,че не е нарочно Hug
elvirka ,аз споменах за сушилнята,моята е Аристон,кондензационен тип.Има едно чекмедже в левия ъгъл,като на пералнята и там има един контейнер от 5литра,който при сушенето се пълни с вода,трябва само да я изхвърляш редовно,защото има някаква защита сушилнята и спира ако е пълен контейнера.Много е удобна,защото не си зависим нито от вода,нито от канал,моята е на терасата,да не заема място.
didis82,добре дошла и лека бременност!
За ВЦ-то да се похваля-от една седмица пия пробиотик Биогайя и май има ефект-вече не пропускам ден,без да се отчета.
Голям ферман изписах Embarassed,дано не се сърдите!
Лек и слънчев ден от мен!

# 453
Момичета само да ви разваля заблудата за 4 D и образа, докторите си правят и ФМ и прегледите на бебчето на обикновен 2D режим, 3 D и 4D са само за кеф на родителите.

# 454
Едно ходене то тоалетна и изписвате страницата  Joy
Гунди, какъв е този д-р Михайлов  newsm78 гледам че честичко го цитираш, а и Папазова?
Той е хомеопат, но не от тия най- крайните, умерен е. Тя е холестик, но е малко по- крайна . И двамата са медийно популярни и ако си гледала повече Тв ги знаеш, ама не се сещаш. Аз съм малко откачила на тема полезно и не вредно та затова все ги цитирам, Embarassed че съм им фен. Освен това и двамата имат кабинети и преглеждат. Wink
Гунди мерси  Hug а тази лекция на 9-ти къде е? В Мола на Цариградско или в нашия на Стамболийски?

П.С. еййй какви са тези браунита, потекоха ми лигите  Joy
Да в Мола на Цариградско за съжаление, но пък самите лекции са много готски- има кетаринг Joy и винаги има подаръци за всички и томбола от която един печели нещо. А и между другото вчера в нашия Мол, т.е. на Стамб., имаше на лекцията томбола и много от присъстващите спечелиха по нещо, една мама спечели стерилизатор, който им беше голямата награда, а дори имаше майки , които са ходили доста пъти и участваха с по две талончета, те спечелиха по 2 наградки. Grinning Аз - нищо, липсваше ми един подпис. Laughing И на мен ми се ядат браунита. smile3511

# 455
  • София
Блонди, страхотно е, че няма да минаваш на инсулин!   Hug

# 456
  • Стара Загора
най- накрая и аз да прочета всичко хихихи
аз лично също не пиша често,защото предимно се уча от вашия опит и понякога търся съвет,но не искам да пълня допълнително темата с нещо което някой е казал преди мен,иначе винаги бих се включила ако съм компетентна в нещо и бих могла да бъде полезна.При мен има и друг проблем реално сме страшно много аз докато изчета всички странички които сте изписали забравям на коя какво исках да кажа  ooooh!
Ще се включа по въпроса с контракциите- след Велик Ден бях с постоянно твърд корем и постоянни контракции,сега пия повече магнезии 3х2 и лежа... и да чукна на дърво чувствам се много по-добре.
И по въпроса с овесените ядки аз също ги похапвам всяка сутрин,а от няколко дни си пасирам банан,ягоди,мляко и малко мед после слагам и овесените ядки става много вкусно  Crazy
Ленено семе преди ядях,но от както съм бременна спрях.
Гунди относно лекарите на мен лично изобщо не ми е досадно,аз също следя д-р Папазова основно при Гала и са ми много интересни съветите и! и по тази причина следя постовете ти с повишен интерес
Поздравления на Блонди за хубавите новини  Hug
Ивка и аз сега умувам кой пробиотик да си взема,не конкретно за wc-то,а заради антибиотиците който пия.Може и аз направо да си взема като твоя,имам спомен че ти го предписа док  Hug
Хайде стига съм досаждала Хубав ден !!   bouquet

# 457
Галка не е от зодията , повярвай  Joy Joy Аз съм Козирог и съм по същия начин. Учих , учих , нямам досега не взет изпит и то от 1вия път! Винаги съм подготвена и отговорна към това което прая ...и накря се ос...х. Взех единия държавен и другия го оставих да си почина и ела ме виж каква почивка дръпнах. Сега направо нямам сили да науча, а трябва.. Sad Та явно е до момента и до човека...
Дарлена ,честито ти дипломиране  newsm44 леееко ти завиждам ,ама благородно де  Wink

На някой случайно да му се схваща или по-точно наболява опашката или там някъде? При мен има една тъпа болка от време на време , но не мога да определя от какво идва - от много движение или като седна  newsm78

Аз спора го прескачих ,тъй като съм от тези , които не разполагат с много време и не всеки път успявам да прочета изписаните за деня 10-12стр (макар, че се опитвам) .С малко дете , домакинство и без помощ в момента , вечер съм направо труп , заспивам с малкия и после като стана към 01.00ч тогава чета  Mr. Green
Всеки според мен , има право да пише или не пише , да чете или да не чете... Сега сме над 100 мами , след като се родят дребосъците сигурно остават само 50% от пишещите и все по-малко време остава с порастването на децата... Така ,че не се карайте за глупости, няма смисъл..

belverde , относно Ротарикс-а - понеже ни мина скоро тази дилема (т.е. зимата де), моят док ми препоръча да НЕ я слагам . ПОтърсих още едно мнение за всеки случай(от док разбира се ) и отговора беше същия. НЕ я сложихме тъй като ротавирусите ако са примерно 100, ваксината е за 5-7 от тях (така ми обясниха образно) Друга причина е ,че задължителните ваксини до година и нещо са твърде много ( ние сложихме всичките ) и не е нужно и допълнително да се натоварва детето. Ваксината се приема през устата (детето можело и да я повърне ..) , на 2 пъти..И пак всеки си решава. аз лично избягвам да чета теми от рода на ЗА И ПРОТИВ ваксините и също статии от рода на"последствия от ваксините" , че се вкарвам в страхотни филми. Има много материал за Ротарикс-а и най-вече се консулирай с док и ще вземеш най-доброто за вас решение !

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 14:55 от rossy-pm

# 458
Блонди,браво за хубавите резултати  Hug
didis82 добре дошла!  bouquet
Момичета,времето се пооправи и можем да си организираме някоя срещичка Heart Eyes
Аз за съжаление не съм посещавала лекции до сега, но се надявам по-натам да имам тази възможност.
А като заговорихте за 4Д, много ми се ще и аз да отида, но се чудя дали да не изчакам още малко да се развие по-добре бебето.Вие какво ще кажете?

# 459
За ротарикс ... Тя мисля беше до 6 месец на бебето, нали?

Точно така:)

Блонди
- супер, че няма да има инсулин!!! Дръж фронта!!! Hug

Аз пък сега взех да се чудя дали да не се консултирам с нумеролог за името на бебка...Гледам Часът на Мама и сега за това говорят...някой знае ли как да се намери нумеролог в София?!?!? или дори и Алена...и колко струва?

# 460
Блонди, поздравявам те за упоритостта ти, относно спазването на режима. Hug
Мери джейн, момичетата са ти казали вече.Сутрин на гладно се дава кръв, после пиеш глюкозата, възможно най-малко движение и вода и след това след 2 часа, аз пак дадох кръв / изследваха ми глюкоза/. Нямаше как да дам на 1 вия и на 2 рия час, затова направо на втория час.

# 461
  • София
И двамата са медийно популярни и ако си гледала повече Тв ги знаеш, ама не се сещаш.

Явно гледам ТВ в друг часови диапазон, щото тия двамата хич и не ги знаех. Ще се поровя за д-р Михайлов, че някои негови изказвания, които прочетох тух ми станаха интересни.

Не знам на кое му викат Брауни и дали съм го яла, обаче ми се дояде и на мен  Crazy А от няколко дни се глася да си правя течен шоколад (домашен) и това след като реших, че трябва да огранича сладкото и тестото, че вече съм +12

# 462
  • Пловдив
Eй,прибирам се в тая жега,почвам да чета и ....страстите още нажежени newsm34.
Блонди,добре че ти се размина инсулина,братовчедка ми като бременна миналата година и се наложи  да мине на инсулин и не беше от най-приятните неща меко казано...
bg trinity,и аз мисля Екзо,ама и за теб мислех по едно време-беше се позагубила нещо и питах май в предишната тема.Дано всичко е наред,може да имат проблем с нета,нали май правеха ремонти някакви newsm78.Гунди,аз съм една от редовните,които си консумират ленено масло на капсули,но и с първата бременност и сега с втората ми го забраниха АГ-докторите.Може и да си вързват гащите един вид,но аз ги слушам  Grinning.А доктор Михайлов го обожавам smile3503 и ме е яд че го открих чак преди година и половина.

# 463
Жени,да,лекар ми то изписа пробиотика,те са дъвчащи хапченца,много приятни на вкус,по едно на ден се взема.
И аз искам да питам нещо-искам да отида да огледаме пак обстойно бебка,ама не знам на 4Д или на трета ФМ да се запиша.И ако реша ФМ кога е най-подходящата седмица?

# 464
  • София

елвирка : "накратко се вкюлчвам че отивам да ям, а яденето е нещо свещено, не давам никой и нищо да застава между мен и него " 
сетих се за сериала приятели и за Джоуй, който не делеше храната си с никой Wink

ххахахаха и аз се сетих, леле дано не изглеждам наистина като Джоуи, но истината е че съм си лакомница и в работата ми по не писан закон така си нареждам ангажиментите че в 12,00 съм вече на обяд. А и компания си имам точно за тогава  Laughing

това за напъването не го знаех, но като имах такъв проблем някакси интуитивно го усещах че не е редно. Доколкото знам и хемороиди така може да се докарат  newsm78

ротарикс не съм слагала ваксина, сега незнам може би ще я сложа за да не ни донесе каката някое вирусче. още повече че се пие, и няма боцкане с нея  Confused
всъщност каката ми ходи на ясла от 1 г и 3 мес и само веднъж имаше ротавирус и то само с диария, без повръщане.... пу пу дано и така си остане де

Ивка, благодаря че пак писа за сушилнята, ми така е като не си записвам   bouquet ще разгледам в нета, впечатлила съм се да знаеш. иначе и сегашната ми пералня със сушка е аристон, така че марката не ми е непозната де, но твоята ще да е по-хубава

за д-р Михайлов и аз съм чувала, ама още не съм пробвала някои от съветите му. или май само за сребърната вода четох при него  newsm78
Папазова преди я гледах при Гала.

за лекциите като си остана вкъщи определено ще ги посещавам, полезно е определено, а и там се сприятелих с много майчета от другата ми отчетна, с които продължаваме да сме си близки  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт