За АВГУСТ залогът е по 5 лева - лъвче ли ще имам или дева?!

• 30 166
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Tюхютумче, Hugблагодаря за успокоението за срамната кост.Аз даже бях пуснала отделна тема и се оказа че доста мами са имали такава болка(бодежи).Ама щото с първата бременност нямах такива и се бях ошашкала.Успех на теста с глюкоза,ще стискам палци .Ей Идеално лошата,30 см пишка hahaha,много ме изкефи как си го написала  rotfImao.Записах си час за док в петък с идеята и мъжът ми да дойде да видим как са нещата с бъбречето,но така ме вбеси тази вечер,че категорично му казах,че нито го искам с мен,нито повече ще му споделям.Съвсем естествено след като се разбра за увеличението попрочетох за какво става въпрос и какви са евентуално вариантите ако не се израсте вътреутробно.Все пак искам да съм информирана.Та се заговорихме тази вечер по въпроса и си споделих какво съм разбрала.Е,реакцията беше (викайки)-''стига си чела в нета,нищо му няма на детето,сигурно си станала професор по въпроса".Не за първи път си заравя главата в пясъка за някакъв проблем и е на принципа на пълно отричане на такъв.И след тази истерична изцепка аз с най-спокоен тон,усмихвайки се леееееко иронично му казах"Не искам да идваш в петък с мен,ще си отида сама и отсега нататъка нищо няма да ти казвам за бременноста и как се развиват нещата".И си млъкнах стоически (наказвам вкъщи с мълчание и пълен игнор).Сега се върти гузен и се опитва да подхване разговор,но не е познал Mr. Green.

# 526
Здравейте и от мен. Сядам за малко, че съм гроги. ФМ мина отлично, ще си имаме МОМЧЕНЦЕ. Сега си лягам и утре ще пиша повече. Simple Smile и лека вечер.

# 527
eli_nikol, ти в коя седмица беше като ти направиха секциото?

Секциото ми направиха един ден след термина, бях без контракции, без разкритие, въобще без никакви признаци за скорошно раждане. И моята докторка реши че не иска да рискува да чакаме само да тръгне бебето, точно заради доста намалелите ми околоплодни води.

Бюти - готино нещо са ритничетата нали, аз така свикнах да ме ритка отвътре, че ми става скучно като не се обажда известно време  Joy.

Ех значи, какво правите бре момичета - мине се не мине време и пак пишките си мерим  hahaha Joy, аз обаче немога да се включа с точен размер  hahaha

AntoniaV добре дошла в клуба на пишките  Hug

Ние верно сме се събрали три ели-та за 25а вгуст-хей да има късмет някой да се отлюспи  Joy

# 528
  • София - град
Диони, може ли да разкажеш малко повече за отворените врати на Токуда, аз мисля да ходя, но малко по-нататък. Мисля и техния курс да посетя. Но за отворените врати... къде ходихте, някаква лекция имаше ли? Ще се радвам ако разкажеш малко повечко  Simple Smile Мерси
Хрис, малко късно се включвам , но всичко ще е наред ще видиш. Не се притеснявай, лежи си и не се претоварвай...какви са тия ремонти все пак си бременна...

Относно бебчето и контракциите....когато имам контракции моето не мърда ..много.

Не знам дали съм ви споделяла, но когато моята бебка се успокои и не мърда натискам един два пъти коремчето от едната страна с пръстче /не силно , но достатъчно/ и малкото веднага се размърдва. Пробвайте вместо да се вкарвате във филми и да се чудите защо не мърда.

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 00:30 от Софи:)

# 529
Здравейте мамита Hug
аз чета вие пишете, няма настигане последната страничка.
И аз съм се записала на 3-та фетална, този път при Марков, ще съм 29г.с. и няколко дни, Диони, може да се засечем, моя час е за 21,05.
Бюти честито
Блонди, малко остана сигурна съм, че положението е овладяно и няма да се стига до инсулин.
Ивка, Хрис вие следите ли ги "легналите мами", ако да ще ви затрудня ли да ми дадете линк към темата, може и на лични.
Бг Тринити, мерси за съвета имаше ефект с течностите.Странното е че имаше съмнения за бактерия, стерилната урина е ок и въпреки всичко АГ по ЗК ми изписа еднократно Манурал 3гр., не знам дали да го пия все пак е антибиотик, бях и на нефролог преди да излязат резултатите, бъбречетата са ми ок.
Дарлена, честито искам и аз по този повод да ви почерпя виртуално, вчера си взех дипломата утре ще кача малко снимки във соц. мрежа и снимката, като споменах снимки Би би, Софи, много сте "яки". (другите също разбира се успях и вас да мерна утре ще ви харесам Laughing)
Ивка беше споменала за възглавница между краката, намалява напрежението, много е удобно, нали съм с контракции и изгладена шийка, че и ниска плацента за разкош, спя с една такава от 5 дена, моя док казва само устискаи още поне 9/10седмици Praynig
П.П. Вече почва да ми става бременелско топло ooooh!

# 530
  • Добрич
Хопс и аз тук, па макар и по това време Simple Smile
Гунди, ти ли пита що не спим по това време? Simple Smile Ами Роси добре ти е отговорила - често ми се случва да заспя с малкия докато го приспивам и после ме е яд, че съм си проспала свобоното време, но най-често просто по това време наваксвам със страничките и мога на спокойствие да напиша някой ред. Simple Smile Инъче преди 2 часа след полунощ не е късно за мен. Виж, ако откарам до 3 ми е зорно да стана сутринта в 9.  Wink
Относно Ротариска нашия педиатър също изказа мнение, че е излишна и че няма смисъл да разболяваме детето от нещо от което може никога да не се разболее. И тази тема сме я коментирали между другото, както ще я коментираме пак наесен и то пак няма да е за последно, сигурна съм. Simple Smile

Хрис, лоша работа, но с повече почивка и пазене на леглото ще устискаш, както и всички останали. Аз понякога направо изключвам, че отговарям и за друго бебче, освен за Камен и съм малко небрежна към себе си. Все се надявам това, че се чувствам добре и нямам усложнения да не се отрази по никакъв начин на бременността и резултатът от нея и един ден да мога спокойно да си кажа, че тази бременност не я усетих. Успех и търпение на теб, както и на всички момичета от темата.  Hug

Дафи и аз слагах глобули Полижинакс. Ужасна работа! Първо така ме боля като си ги слагах вечер, все едно съм се запечатала отдолу, а после пък сутринта докато стана от леглото и е потоп. За радост свършиха и мисля, че сега е по-добре положение с течението.  Peace

Еее Бюти, ха честито! Ей сега започва голямото подритване!  Laughing Mr. Green

Хайде стига толкова, че след малко трябва да ставам.  Crazy Laughing

# 531
Качих снимки в Снимката, но аблума е видим за всички так си беше без катинарче и така го оставих по ваша преценка може да му сложим пак паролата.

# 532
Добро утро на всички ,които са ранобудници Simple Smile И на останалите ,след като се събудят !
Добре дошли на всички новозаписали се в нашето кътче Simple Smile
beauty_ това описание за медузата ми хареса  Grinning По-нататък няма да ти прилича на такова,особено ако те ритне,както мен вчера ме ритна,та чак подскочих от стола . От къде толкова сили у мъничката шушка и идея си нямам. Четох от последният преглед на ехографа си пише - 691гр. Laughing
Reny_M. много вкусно изкушение -само дано на някой не му се преяде шоколадови бонбонки . В неделя както си говорих по телефона с леля ми и тя си поръчваше едни неща сладки за ядене в един магазин,и както си бях навън обиколих няколко магазина докато си намеря подобни ,за да хапна.Може би заради това до тук съм 13кг

# 533
Hris, съжалявам за преживяванията, представям си какво ти е на душичката. Почивай си, глези се и гледай да мислиш позитивно, всичко ще бъде наред.
Иначе за серклажа си права, че вече е късно и аз питах док за това, като ми каза че съм имала носно разположена плацента, каза, о нее, не след 20 с.

Бюти, хубаво е да усещаш ритничета нали? На мен даже корема ми вече от време на време потрепва, обаче се оказа че тогава бебето хълцало Simple Smile, получи се на ФМ и го видяхме.

Reny_M. , честита ти диплома, да си я ползваш със здраве Simple Smile
Това за възглавницата между кратката и аз го четох, че намалява напрежението на шийката, но не знаех че е добре и за ниската плацента, че и моята е такава и съм се ошашкала къде по малко, къде повече.

# 534
Диони, може ли да разкажеш малко повече за отворените врати на Токуда, аз мисля да ходя, но малко по-нататък. Мисля и техния курс да посетя. Но за отворените врати... къде ходихте, някаква лекция имаше ли? Ще се радвам ако разкажеш малко повечко  Simple Smile Мерси
Хрис, малко късно се включвам , но всичко ще е наред ще видиш. Не се притеснявай, лежи си и не се претоварвай...какви са тия ремонти все пак си бременна...

Относно бебчето и контракциите....когато имам контракции моето не мърда ..много.

Не знам дали съм ви споделяла, но когато моята бебка се успокои и не мърда натискам един два пъти коремчето от едната страна с пръстче /не силно , но достатъчно/ и малкото веднага се размърдва. Пробвайте вместо да се вкарвате във филми и да се чудите защо не мърда.

внимавай с това леко натискане,защото при жени с чувствителна матка,галенето на корема и натискането причиняват контракции ... аз вече 2 пъти влизам в болница и тва ми обясняват лекарите... не го знаех,защото с първата бременност съм нямала този проблем,а ръцете ми постоянно бяха на тумбачето  Grinning

# 535
ivetod , аз имах предвид точно за напрежението на шийката, за плацентата не вярвам да има значение.
Благодаря за пожеланията живот и здраве и аз се надявам да ми влезе в употреба, сега се чудя дали да не запиша магистратура тази година докато  hahaha ..."моят Жорко на мама съкровището"... е малък, че после на работа с дете, домакинстване и магистратура звучи направо #Shocked

# 536
Хей Бютииии, много се радвам да прочета  Hug В началото по-нарядко, на 2-3 дена и постепенно ще зачестят и ще станат ежедневни. Не се шашкай. Знам, че усещането е малко като допинг, ама имай търпение все пак. Mr. Green

Рени_М и на теб честито!!!

Добре дошли на новозаписаните   bouquet

Идеално Лошата, айде сега, нали размера не беше важен  Party Mr. Green

Принцеса Леа, не се ядосвай на съпруга си. Те имат по-различен светоглед. За тях, това, че единственото, което може да се направи до раждането е да се следи е достъчно. А пък после......ако има (дано няма) проблем, тогава ще си блъскат главите. Неприятното е, че май се чувстват длъжни да дадат решение или отговор, а нямат такъв и се чувстват притиснати и нападат. Той също го мисли, но начинът му е друг. Струва ми се добър вариант да обясниш, че очакваш по- скоро да те изслуша и да чуе какво си научила, за да бъдеш по-спокойна.  Hug

Прочетох хубави новини от прегледи Simple Smile А който трябва да лежи да го прави и да се пази!  Hug
Тензух съм ползвала и пак ще ползвам за какво ли не акто писах и както част от вас са споменали. Мисля, че е едно от простичките полезни неща Simple Smile
След почивните дни мисля да си забъркам гърмящата смес за зърната  Mr. Green

В този ред на мисли, не само Екзо не се е вясвала, губят ми се Ани4ка, Соня, Мимис и още няколко момичета.

# 537
dbs, каква е тази гърмяща смес за зърна?

Бюти, честити ритничета, може и да не го усещаш всеки ден сега. Не се вкарвай в излишни притеснения. Но ще става все по-силна медузката със сигурност. Андриан - какво огледално има (без да те засягам, просто не виждам нищо огледално в случая)? В примера който си дала с Анна е огледален, чете се и отзад напред по същия начин.

Антониа, честито ти синьо щъркелче!

Хрис, да се пазиш! Стига сте мислили за преждевременно раждане, избийте си го от главата, много рядко преждевременно родени бебета са без проблеми!!! Никакво раждане преди 37-38 г.с.

Принцеса Леа, и в нашето семейство имаше драма по повод моята информираност от интернет, но се случи така, че помогнах със знанията си, и от тогава и дума не се обелва срещу мен и моето четене. Иначе и аз бях прибегнала до мълчание и игнор. Сега даже ММ казва, виж какво пише в нета. Е, някой път и аз прекалявам, но тогава приемам критиката с усмивка. Все пак наистина всичко си има граници. Всичко ще се нареди, ще видиш.

Рени_М, честита диплома! Успешна професионална реализация ти пожелавам!

# 538
Здравейте.Казвам се Ива и съм нова тук.Бременна на пет и половина.Чакаме момченце на 17 август.Ще се радвам да се присъединя към вас и да обменяме  трепети.

# 539
  • Пловдив
dbs Hug.Проблема при нас е,че мъжо изобщо не иска да разбере какво изобщо съм чела.Просто започва да крещи и напада.То затова и мъжете са от Марс а жените от Венера Laughing.Дано го израстат мъничетата ни,пожелавам ти го с цялото си сърце.
Днес е големият ден на завръщането на свеки от Америка afwitch,изпокрила съм всичките сладки неща,да видим кога ще успее да ги открие Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт