CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 20

• 62 351
  • 796
  •   1
Отговори
# 345
Ами не знам. Има ли вероятност никой да не са харесали?

# 346
Обичам такива обяви - кратко, точно и ясно.
Всъщност нищо не е ясно.
Цитат
СЛАДКАР-ДЕКОРАТОР НА ТОРТИ
Описание и
Изисквания:    ОПИТ
Месторабота:    София / България
Заплата:    от 40 до 60 BGN (Нето)
http://www.jobs.bg/f1432231

Звучи някак си привлекателно. Или пък изискващо.  Rolling Eyes
http://www.jobs.bg/f1431800

Цитат
Продавач/ка на сладолед
....
Кандидатите, които имат желание да се развиват в тази сфера и отговарят на изискванията, могат да изпратят своите CVта и актуална снимка до
http://www.jobs.bg/f1431131
Какво развитие има в продаването на сладолед?

Последна редакция: пн, 07 май 2012, 20:57 от Естел

# 347
Звучи ми някак сектантско Embarassed

# 348
Здравейте! Чета ви от много време и сте ми много полезни. Сега се обръщам с молба за помощ. Кандидатствах по обява са "Експерт в дирекция жилищно настаняване" и чакам резултати от конкурса. Докато чакам  бих искала  да използвам времето и да се подготвя за евентуалният тест и последващо интервю. Някой явявал ли се е на подобен конкурс да помогне с инфо относно тест, събеседване с комисия в държавна институция / какъв тип въпроси присъстват освен тривиалните/.

Знам, че е малко като да слагаш каруцата пред коня и ако съм отхвърлена разочарованието ще е голямо, но по принцип не разполагам с много свободно време и ако предварително разполагам с материали в случай на положителен резултат по бързо ще се подготвя.

Предварително благодаря на всички за мненията, които публикувате. И пожелавам късмет и нека всеки намери своето място.

# 349
http://www.jobs.bg/f1431788 - ето още една обява, която даже не ми идва на ум как да я квалифицирам...
Как очакват да си намерят хора за работа, като работодателят (или който там е пуснал обявата), не си е дал зор даже да попълни повече от 4 букви като изискване?  Shocked Недоумявам...

# 350
  • тук-там
Здравейте! Ше си позволя да поставя въпрос малко по в страни от темата.

Надявам се на отговор от Ейч ар-ите тук.

Та, каква е пределната възраст за жена според вас, след която би трябвало да се "кротне" на постоянно място. Извинявам се за сравнението, но .... де факто си е така.
На 40 съм. Работя постоянно от 10 г. В последните 3-4 вече мога да се възприема като професионалист в областта - нищо сложно - КСО, КТ, и т.н.
За тези 10г обаче смених 3 места и съм на път да търся четвърто. Омръзва ми еднообразието, еднаквите физиономии...липсата на развитие, не на последно място несигурността във развитието на фирмите.
Пускам СV, бих казала доста добро, но.... надявам се, че всичко в момента е в застой, а не е причината в ЕГН-то.

Малко не разбрано се получи... newsm78

А, бе да си натискам ли парцалите, при положение, че заплатата и работното време ме удовлетворяват, или да търся РАБОТА, която да ме удовлетворява? Laughing

# 351
  • Варна
Не съм от Ейч ар-ите  но Wild_rabbit аз също съм около твоята възраст, занимавам се с твоята  дейност  КСО, КТ,ДДС, Зсч. ииии.... Да ти кажа зависи къде живееш, аз съм в провинцията и мога да ти кажа че съм без работа , а от 18 г. не съм спирала да работя.

# 352
# 353
  • Пловдив / София

Нямам вяра на такива обяви.
Та кой дава 3000лв. за 5-6ч. седмично.

Wild_rabbit, аз мисля, че възрастта ти е не бива да е пречка. Даже и да помислим така както мнозноството бг работодатели го правят, предимствата ти са: отгледани деца, няма тепърва да раждаш, но и с дост. опит.
Относно сферата, самата работа, с която се занимаваш не предполага кой знае каква динамичност (с изкл. на задължението ти да следиш новостите в законодателството, които не са малки, но лично за мен не означава разнообразие и динамика). Това си е чисто админ. работа.

За това дали да напускаш или не сег. ти работа, само ти можеш да си решиш. Каквото и да направиш, успех!

# 354
  • Под кленовите дървета
Аз се върнах от интервюто. Както си мислих, става дума за рекламна агенция и търсят педимно сейлс. Момичето явно беше прочела позициите ми, но не беше прочела описанието им. Та стана ясно на 5 мин., че не съм аз човека, който търсят, та си поговорихме малко искрено и лично за пазара на труда и трудностите пред HR-те.
Малко се ядосвам, че бих път, но пъкедно интервю никога не е излишно Mr. Green

# 355
  • Там където има любов
В интерес на истината в последно време се сблъсквам с проблема, че повечето работодатели се плашат от идеята, че имам голям стаж. Аз все си мислех, че това е предимство, но не  Sick.

Wild_rabbit- Не знам какво търсиш, но първо го намери после напускай. Вярвай ми кризата е уникална  ooooh!. Успех  Hug

# 356
Rain, за обявата пише 3000лв годишно! Peace

# 357
Rain, за обявата пише 3000лв годишно! Peace

Момичета, моля Ви за съвет! Praynig Видях обява в jobs.bg по която съм кандидатствала миналата година септември месец! Тогава не бях поканена на интервю, според Вас да опитам ли пак или не? newsm78 И още нещо, Вие какво CV изпращате, това което е в jobs или не? Благодаря предварително!

# 358
  • Перник
Да, в онази обява пише 3000 лв. годишен доход, което е по-малко от 300 лв. на месец, което за допълнителен доход, изкаран за 5 часа седмично не изглежда зле  Simple Smile Но подозирам, че се налага да продаваш скъпи продукти/услуги (застраховки например), което в криза не е много лесно  Thinking

zveti81 , аз ползвам europass CV, това в джобс даже не съм го гледала.

# 359
Да, в онази обява пише 3000 лв. годишен доход, което е по-малко от 300 лв. на месец, което за допълнителен доход, изкаран за 5 часа седмично не изглежда зле  Simple Smile Но подозирам, че се налага да продаваш скъпи продукти/услуги (застраховки например), което в криза не е много лесно  Thinking

zveti81 , аз ползвам europass CV, това в джобс даже не съм го гледала.

Благодаря ти! Това ли имаш предвид https://europass.cedefop.europa.eu/cvonline/cv.jsp?forward=befor … ;localeStr=bg_BG?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт