CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 20

• 62 222
  • 796
  •   1
Отговори
# 480
Успех! Аз бих избрала предизвикателството, винаги така съм била. Ако трябва да има лесно и трудно, на мен трудното ще ми се падне, ама после винаги си е струвало.

Благодаря ти Red Velvet, и за трудното избрах, дано да е за добро baby_neutral

# 481
Здравейте!
Да се похваля. Миналата седмица бях на интервю във VIVACom за търговец продажби и днес ми се обадиха, че съм одобрена за 2-ри етап, който ще се проведе утре. Работата не е това, което искам, но вече се задържах много време без работа и не издържам да стоя вкъщи.

# 482
Здравейте, "колеги"! Преди известно време питах дали някой се е явявал на конкурс за общинска длъжност. Е, вече съм в списъка на допуснатите до тест и интервю. За теста публикуваха нормативната база, която да се използва за подготовка. Но имам леки притеснения за него, а и за интервюто. Има ли някоя от вас, която да се помогне с инфо -теста само върху законите ли е?; относно интервюто предполагам, че ще има голямо разпитване, но малко конкретика ще ми е от полза.  А няма да откажа и информация за на длъжността като цяло .

П.П. Длъжността е експерт в отдел „Стопанска дейност и жилищна политика”.

# 483
4umydear, теста най-вероятно ще е върху нормативната база. Но е възможно да има и странични въпроси.

# 484
  • вече Пловдив
Фрос, днес бях на интервю в съда. Накратко - беше лесно и бързо. Питаха само въпроси, свързани с конкретната работа и как ще реагираш при "казуси" - какво ще направиш, ако колега, който не харесваш, те помоли за помощ; какво ще направиш, ако съдия те помоли да направиш малко нарушение; как ще реагираш, ако колеги се карат и т.н. Можех да си видя и теста и практическата задача и ми обясниха защо съм получила еди-колко си точки. Резултатът - в сряда.

# 485
  • No Line On The Horizon
Успех! Колко са обявените места. При мен са 4.

Аз днес си подадох молбата за напускане най-накрая. Ако някой проявява интерес за позиция Административен секретар с английски език да се обажда. Това за Пловдив. От агенцията за подбор на персонал, с която работим също са пуснали обява в джобса.

# 486
  • вече Пловдив
Успех! Колко са обявените места. При мен са 4.
Едно е.  newsm78

# 487
4umydear, теста най-вероятно ще е върху нормативната база. Но е възможно да има и странични въпроси.

За теста и аз мисля, че ще е основно върху нормативната база още повече, че при подаване на документите се заговорихме с ЧР на общината и тя така каза. Притесненията ми са свързани с интервюто после, тъй като досегашният ми стаж няма нищо общо с обявената длъжност.

# 488
4umydear, стандартно по интервюта за такъв тип позиции започват с това да разкажеш няколко думи за себе си, образование, опит до сега.
После те питат евентуално с кои качества смяташ, че ще си полезна в работата и др. подобни.

# 489
4umydear, стандартно по интервюта за такъв тип позиции започват с това да разкажеш няколко думи за себе си, образование, опит до сега.
После те питат евентуално с кои качества смяташ, че ще си полезна в работата и др. подобни.

Благодаря за насоките.

# 490
  • София
Имам чувството, че да започнеш държавна работа, трябва да минеш през  кръговете на Ада. И да работиш за нищожни пари...  Sad

# 491
Имам чувството, че да започнеш държавна работа, трябва да минеш през  кръговете на Ада. И да работиш за нищожни пари...  Sad

Не съвсем. )
Иначе нямаше да има толкова връзкари, които да се натискат за такава работа. )

# 492
  • София
Имам чувството, че да започнеш държавна работа, трябва да минеш през  кръговете на Ада. И да работиш за нищожни пари...  Sad

Не съвсем. )
Иначе нямаше да има толкова връзкари, които да се натискат за такава работа. )

Хммм...  Thinking
От досегашния ми допир до администрации, съм останала с това впечатление, че дори на по-високите постове средната сума е 600-700.  Shocked Rolling Eyes

# 493
Нямат значение заплатите,те живеят от бонуси....,ако не се наложи да ги връщат Mr. Green

# 494
  • БГ
e за кръговете -не е точно така , ама за парите -вярно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт