CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 20

• 62 392
  • 796
  •   1
Отговори
# 75
  • Linz
Вече не е актуално.

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 10:41 от Рети

# 76
Естел,  Hug Hug Hug
Мирама, разкажи за интервюто в агенция "Митници", ако имаш време. Моя позната кандидатсва също, но не съм я виждала да разкаже как е минало интервюто. Питам от любопитство  Peace
Ред, успех!  Hug Hug Hug
Някой по-напред питаше дали може да започнеш работа в банка, ако нямаш стаж. може, аз така започнах миналата година ( по стажантска програма) и без връзки  Peace

Сега да ви разкажа какво се случва с мен. ако някой си спомня, от миналата тема съвсем случайно видях обява по специалността ми и ходих на интервю. уговорката беше да ходя от 23ти до края на седмицата и в петък да ми каже дали оставам или не. е, още днес ми каза, че ме наема  Grinning много съм доволна. работата е много, има какво да се научи, има възможност за развитие. първия ден си дойдох изцедена като лимон  Crazy колегите са ок, шефката също.

Успех на всички  Hug

# 77
Естел,  Hug Hug Hug
Мирама, разкажи за интервюто в агенция "Митници", ако имаш време. Моя позната кандидатсва също, но не съм я виждала да разкаже как е минало интервюто. Питам от любопитство  Peace
Ред, успех!  Hug Hug Hug
Някой по-напред питаше дали може да започнеш работа в банка, ако нямаш стаж. може, аз така започнах миналата година ( по стажантска програма) и без връзки  Peace

Сега да ви разкажа какво се случва с мен. ако някой си спомня, от миналата тема съвсем случайно видях обява по специалността ми и ходих на интервю. уговорката беше да ходя от 23ти до края на седмицата и в петък да ми каже дали оставам или не. е, още днес ми каза, че ме наема  Grinning много съм доволна. работата е много, има какво да се научи, има възможност за развитие. първия ден си дойдох изцедена като лимон  Crazy колегите са ок, шефката също.

Успех на всички  Hug

Браво! Grinning И честито!  bouquet Радвам се много за теб. Помня те от предишни теми, мисля, че упоритите и постоянни хора трябва да успяват и се радвам, че се потвърждава, макар и не толкова често. Успех в работата! И успешно дипломиране! Simple Smile

# 78
  • Sofia
Има ли новини от Ред Велвет?

Ето ме. Мина добре, говорих доста. Хареса ми ХР Мениджърката, обстановката, само местоположението не, но бих се прежалила. Все пак е много рядка възможност.

Преференции  Joy Joy Joy

При мен е така - като отида на интервю в замисимост от това как стигна до мястото, как върви, самото интервю,  дали съм уверена или просто имам добро предчувствие - тогава са се получавали нещата. Успех ти желая и дано си намерила своето място   bouquet

# 79
caprice, аз разказвах в предишната тема, но изглежда не си го видяла. )
Как да мине, по-скоро беше смесица между изпит и разпит. )
Започна се с разхождане по законите около 15мин и много конкретни въпроси за самата работа, след това се продължи с лични такива. От образование, опит (попитаха ме няколко пъти какво правя там тогава), до какво работи мъжа ми, майка, баща, защо работят точно това и т.н. )

# 80
за учителки от цялата страна http://www.jobs.bg/f1418739

# 81
  • София
Red Velvet, къде е това чудо???
Но ако ти е харесало всичко друго.. може и да си струва Simple Smile

# 82
  • Бургас
caprice, честито ! Много успехи на новата работа!   bouquet

# 83
  • Там където има любов

Успех на всички  Hug

Hug Аз питах за банките благодаря  Hug. Ако не станат другите неща това ще е следващото нещо.
Аз не съм ви разказвала за моите притеснения, защото съм нова и ми е неудобно, но ми се искаше да поискам мнението ви. От Февруари си търся работа като критериите ми доста се промениха от тогава. В понеделник обаче ходих за един ден в един магазин на центъра и ме харесаха. Междувременно обаче попаднах на обява в джобса която много се доближава да специалността ми и много се зарибих да опитам. Проблемът е, че не съм на 100% сигурна, че ще ме поканят на интервю, а ако ме поканят пък не мога да кажа в магазина, че се отказвам. Другото което е положително, че работата е през деня и вечерите ще са ми само за децата от друга страна е сезонна работа, но пък ако ме харесат може да ме преместят другаде или в най-лошият случай другият сезон да ме наемат пак. Направо ще ми се пръсне главата и ми се струва, че от два стола накрая пак ще остана без работа  Sad . А финансово положението толкова е зазляло, че не знам още седмица ще издържим ли   Embarassed

Рети -Аз също гледах  тази обява, но ми се стори много съмнителна. Успех все пак.

caprice- Честито  Hug. Много с Hug вълнувам когато някой ентолкова въодушевен от работата си. Дано всичко е наред. След седмица вече ще си влязла в крак

# 84
  • БГ
Devik  защо не можеш да се явиш на интервю ако те поканят и да откажеш на магазина ако стане работата ?започваш в магазина предполагам на пробен срок и в този срок виждаш,че работата не е за теб и просто се отказваш.
Успех!

# 85
  • Там където има любов
Ами пробният срок беше само понеделник и те ме харесаха. От тук нататък следва назначение. Нямам право да работя без да съм назначена, а и в магазините е много рисковано, защото много ги дебнат. За това дали ще ме поканят на интервюто трябва да чакам 27.04. Лошото е, че идват и почивни дни и се губи много време.

# 86
Ами пробният срок беше само понеделник и те ме харесаха. От тук нататък следва назначение. Нямам право да работя без да съм назначена, а и в магазините е много рисковано, защото много ги дебнат. За това дали ще ме поканят на интервюто трябва да чакам 27.04. Лошото е, че идват и почивни дни и се губи много време.
нищо не ти пречи и да сключиш договор пак да се откажеш  Peace

# 87
  • Там където има любов
Освен, че не мога да причиня такова нещо на работодател (и аз съм била такъв) основният проблем, че до Май ми плащат на борсата и ако не съм сигурна в това което правя предпочитам да не си прекъсвам правата за получаване на помощи  Blush.
Май сама си я правя сложна  Crazy Crazy Crazy

# 88
  • Пловдив / София
Devik, опитай ан обявата по специалността ти, пък каквото стане.
Работа в магазин винаги можеш да намериш.

# 89
  • Там където има любов
Devik, опитай ан обявата по специалността ти, пък каквото стане.
Работа в магазин винаги можеш да намериш.

Hug Благодаря. За сега и аз на това съм заложила. Това което повече ме тревожеше, че това беше един от малкото магазини с по добра заплата. Основно на процент, но сравнително оборотен. Ами сега ще чакам  Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт