CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 20

• 62 252
  • 796
  •   1
Отговори
# 450
може и сам да си пусне обявата като този http://www.jobs.bg/f1438172

Тази фирма не е работодател, а посредник. От предмета на дейност и лицензите, дори предполагам че работи с БТ. Може да е подизпълнител. Но търси една и съща позиция за градовете Калофер и Казанлък.
А и това, че назначението е по програмата е изрично записано.

# 451
 hahaha

Как може да има толкова жалки обяви  Confused

# 452
РАБОТОДАТЕЛИТЕ, ЖЕЛАЕЩИ ДА НАЕМАТ НА РАБОТА МЛАДЕЖИ ДО 29-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ по проект „Ново начало – от образование към заетост”.

.....дааа? Какво те? Следва да си пуснат обява ли пише? Как продължава този текст?

# 453
hahaha

Как може да има толкова жалки обяви  Confused

Ами от ЕТ Иванка Мужикова МИКС - толкова.  Laughing

# 454
  • Варна
ако дадена фирма има нужда от работник и желае да наеме лице по програма от БТ ,защото по  праграмите от БТ  на фирмата се плаща примерно РЗ + Осиг. за сметка на работодателя и ако в БТ няма такова лице пък има такава програма ,по която фирмата ще използва нечий труд срещу МРЗ тя може да си пусне обява да  си търси сам такова лице защо пък не  newsm78

# 455
# 456
ако дадена фирма има нужда от работник и желае да наеме лице по програма от БТ ,защото по  праграмите от БТ  на фирмата се плаща примерно РЗ + Осиг. за сметка на работодателя и ако в БТ няма такова лице пък има такава програма ,по която фирмата ще използва нечий труд срещу МРЗ тя може да си пусне обява да  си търси сам такова лице защо пък не  newsm78

Ох, чели ли сте изобщо програмата? 
Ако работодателя си наеме лицето и си му плаща, какво общо има програмата тук?

# 457
  • Варна
а на вас случвало ли ви си е та да ги знаете тези неща, точно това съм писала че БТ плаща на фирмата. Нещата стават така ,че все едно БТ е пратила лицето при фирмата, но какво да ви обяснявам, това може да го разбере ТРЗ

# 458
а на вас случвало ли ви си е та да ги знаете тези неща, точно това съм писала че БТ плаща на фирмата. Нещата стават така ,че все едно БТ е пратила лицето при фирмата, но какво да ви обяснявам, това може да го разбере ТРЗ

От 10 години имам значителен и доста фокусиран опит точно в посочената от теб сфера, но не го разбрах.

Не съм наемала по програмата, но съм запозната с нея още от края на миналата година.
Договорка между БТ и работодателя той да си пусне обявата може да и да е допустима, но при всички положения това, че наемането е по програмата следва да е изрично посочено в обявата.

# 459
В понеделник съм на интервю GrinningЩе има тест по английски.Дано мине добре Praynig

# 460
В понеделник съм на интервю GrinningЩе има тест по английски.Дано мине добре Praynig

Успех  Hug

# 461
  • София
На мен пък в БТ ми казаха, че много често работодателят си прави предварителен подбор точно по програма "От образование към заетост". Това стана след като ги питах как така още в деня на обявяването позицията е вече заета. За друга позиция си подадох документите и като питах какво следва ми отговориха да чакам обаждане от фирмата и така и стана.

# 462
На мен пък в БТ ми казаха, че много често работодателят си прави предварителен подбор точно по програма "От образование към заетост". Това стана след като ги питах как така още в деня на обявяването позицията е вече заета. За друга позиция си подадох документите и като питах какво следва ми отговориха да чакам обаждане от фирмата и така и стана.

Което не противоречи по никакъв начин на това, което аз казвам. 

# 463
  • Бургас
Да, много често работодателят сам си прави подбора. Изрично в заявката има отметка как ще се прави подбора: БТ или Работодател или Съвместно
Запозната съм с програмата, наемала съм и служители. Мога да кажа че до този момент БТ не ми е изпратило и един кандидат, трябвало е сама да си ги търся Peace

# 464
  • No Line On The Horizon
В списъка на избраните по документи кандидати за Административния съд съм. Сега е ред на практическия изпит. Някой явявал ли се е на конкурс за Съдебен секретар, за да каже как минава?

Общи условия

Активация на акаунт