Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 98-мa тема

• 188 756
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Здравейте,
пеп-4o, грабвам си от твоите прекрасни сандвичи
ЗИЧЕ, пак си предложила големи вкусотии
СлаБе, чудни кроасани
ditsan , уникална кошничка
ех, megansg , майстор в кухнята си
labrex , страхотно желе
magi71 , и притеб е доста вкусно
*sve* , много симпатични бохчи
mari_eta , живи и здрави да сте със съпруга ти и още много годишнини да празнувате
ДОМИНИКАНКАТА, успешна сесия ти желая
Goldie , разнообразно и  вкусно
от мене: свинско с бамя и лапад

салатката

бургери

бисквитена торта

# 706
Като разглеждам темата и ми се приисква да дойда на гости на всяка една от вас, всичко изглежда тоооолкова апетитно наистина! Аз днес ви черпя с най-новите ми мъфини с ягоди и ванилов сос

# 707
  • ГОре на черешата...
Гисчо, а ние тука с гайдите, ммм Crossing Arms.
На работа съм, не съм яла, нищо не си нося и ти да ми навираш това разкошество пред очите  Crazy  bouquet...

# 708
mari_eta пращам ти 3 мъфина и едно ароматно кафенце, за да ти е вкусен и усмихнат деня Simple Smile   bouquet

# 709
аз кафе си имам, прати ми 2 мъфина  Blush
Маги,  един хамбургер, ако може от теб
  bouquet

# 710
  • ГОре на черешата...
mari_eta пращам ти 3 мъфина и едно ароматно кафенце, за да ти е вкусен и усмихнат деня Simple Smile   bouquet

bouquet

# 711
Здравейте да попитам някой ако може да ми каже как да направя заливката на мусаката по-дебела. Аз успявам до почти 1 см да я направя образно казано, но мъжо иска да я направя по-голяма и пухкава. Дайте идея / рецепта моля ви

# 712
Ето едни кюфтаци от мен Shocked

картофена салатка

и руло

Хубав ден от мен! Hug

# 713
Здравейте да попитам някой ако може да ми каже как да направя заливката на мусаката по-дебела. Аз успявам до почти 1 см да я направя образно казано, но мъжо иска да я направя по-голяма и пухкава. Дайте идея / рецепта моля ви

Ми сложи й повече кисело мляко. Двойно повече да речем. Аз слагам кисело мляко, яйце, брашно и малко сода. Всичко ми е на око, но брашното да не е много, че става като тесто отгоре.

# 714

Пламси, разбъркай киселото мляко с яйцата, щипка сол и сложи брашно. Като палачинкова смес да стане, щом искаш дебела заливка.  Може и малко кашкавал да сложиш в нея или в/у нея.
ПП: писали сме заедно с Мариета

# 715
Майка ми пък праска по 5 яйца на заливката  Sick, все едно ям мусака с омлет. С кашкавалец става хубаво, да.

# 716
Здравейте да попитам някой ако може да ми каже как да направя заливката на мусаката по-дебела..........

plamsy, пробвай и пухкавата заливка на yosif, вкъщи нея одобриха след разни експерименти. Погледни и тук, има разни предложения, пробвай, все ще откриеш "вашата" заливка. Peace

SvetletoS, много обичам такива кюфтаци-дундаци! Heart Eyes  bouquet

# 717
Благодаря на всички за отговорите помогнахте.
супер сте

# 718
plamsy, пробвай и пухкавата заливка на yosif, вкъщи нея одобриха след разни експерименти.
Точно тази правя и аз (всъщност следвам цялата му рецепта за мусака) -- от всички опитани най-много ми харесва, а заливката става наистина като пухкав крем, мисля, че има един сантиметър, и е страшно вкусна. (С прясно мляко я правя)

# 719
любимият карамелен сладкиш на Лео в какаов вариант :

Общи условия

Активация на акаунт