Аз пък искам да се оплача от клиентите .

• 12 127
  • 163
  •   1
Отговори
# 135
Таксата е за извършване на превода. Платежните се попълват лично от наредителя. Ако някой реши да го попълни вместо теб, това е добра воля и нещо, заслужаващо благодарност, а не нещо, което ти се дължи.
ААА моля. Ако си с платежно таксата е една , ако служителите ти го наберат таксата е съвсем друга Naughty
Относно служителите  в банките роман мога да напиша. Само ще спомена едно русо създание -  младо  и красиво .  Само дето постоянно има дъвка в устата и прави балончета. Направо изпадам в потрес като трябва да ходя в тази банка .

Това е различно в различните банки. Но тя не твърди, че е платила такса да и го наберат, а те са и взели парите, пък са я пратили сама да си го попълва. Тя си е платила такса за превод и си очаква да и го и наберат.

Да не говорим, че хич не си дава сметка, че докато тя, ВИП-ката която не попълва платежни, бива обслужвана, зад нея чакат едни хорица, които са си попълнили вече платежните и искат само да ги оставят. Ама не би. Ще си чакат там едни 15 минути, щото на нея трябва служител на банката да и го попълни. И ако има 5-6 платежни....и отече. Кибичиш, изнервяш се, после си го изкарваш на служителката, щото е била прекалено учтива към предходния клиент. Много сложно да попълниш едно платежно!

Ти когато отиваш да си купуваш нещо да би да те карат сама да си пишеш ф-рата или касовия бон? Не ми е работа аз да разбирам как се попълва платежно, а и да разбирам и да не "много сложно"  на тебе за това ти плащат. Махнете таксите и никой няма да протестира, че се замообслужва в банката.

# 136
Да не бъркаме гражданското общество, което защитава и изразява обществени проблеми  с частния случай.

Аз пак казвам, ако съм банков шеф и попадна на тази тема ще разузная коя е тази девойка, която не си харесва работата.

Може би затова не си банков шеф. Аз никъде не прочетох, че тя не си харесва работата. Просто споделя, че се сблъсква с много клиенти-простаци. Какво толкова лошо има в това - не знам. Ужас! Как не я е срам! Уволнение и то веднага! Аааа ма ха, ще си позволява тя да се оплаква!

клиенти-простаци  Shocked
Браво. Дано знаеш какво и къде пишеш.

# 137
  • Варна
А аз, ако съм такъв тип банков шеф, ще ги пържа на бавен огън всичките. Не ме интересува особено коя е девойката  Mr. Green

# 138

Авторката дим да я няма. Да се надяваме, че се е усетила какъв гаф е направила.
[/quote]
Не съм длъжна да стоя цял ден по форумите ,за да направя кефа на някого и да му отговарям на нападките.
Голяма част от потребителите разрбаха за какво иде реч -няма значение дали сме в банка, зад щанда в кварталния магазин или продаваме автобусни билети зад някое гише.
Грубо е  и е липса на всякакво уважение ,когато се държиш арогантно и не съобразяваш поведението си,когато се намираш на обществено място.
Действително не ми се пише повече - за мен казуса е изчерпан.

# 139

Аз пак казвам, ако съм банков шеф и попадна на тази тема ще разузная коя е тази девойка, която не си харесва работата.

Банковият шеф на какво ниво трябва да е? На ниво холдинг, управителен съвет, клон, офис или отдел? И защо си мислиш, че шефовете на която и да е фирма си мислят, че служителите им си умират от любов към работата.

те може и да не си мислят така, но да го изтипосват и по форумите......това за мен е злепоставяне на банката

# 140

Банковият шеф на какво ниво трябва да е? На ниво холдинг, управителен съвет, клон, офис или отдел? И защо си мислиш, че шефовете на която и да е фирма си мислят, че служителите им си умират от любов към работата.

те може и да не си мислят така, но да го изтипосват и по форумите......това за мен е злепоставяне на банката
коя банка?

# 141
Да не бъркаме гражданското общество, което защитава и изразява обществени проблеми  с частния случай.

Може би затова не си банков шеф. Аз никъде не прочетох, че тя не си харесва работата. Просто споделя, че се сблъсква с много клиенти-простаци. Какво толкова лошо има в това - не знам. Ужас! Как не я е срам! Уволнение и то веднага! Аааа ма ха, ще си позволява тя да се оплаква!

Аз малко повече от теб съм писала тук, така че много добре знам. И ти ще се научиш, ама след време.

# 142
  • Costa Rica
Глупости ooooh!
Да не би да е първият наплют работодател? А при толкова други проблеми "злепоставянето" в мамата е най-малката  грижа на въпросната "институция".

# 143
  • Варна
И сайтове има такива за коментари на служители, насочени към работодателите им. Имената на фирмите също се виждат.

# 144

Ако съм знаела,че ще има човек,който ще реагира по такъв начин и ще си позволи да пише такива коментари -никога нямаше да пусна темата.
Не съм си и представяла,че някой ще тръгне да ме заплашва с уволнение.
Съжалявам,че си позволих и да ми скапеш настроението.

# 145

Ти когато отиваш да си купуваш нещо да би да те карат сама да си пишеш ф-рата или касовия бон? Не ми е работа аз да разбирам как се попълва платежно, а и да разбирам и да не "много сложно"  на тебе за това ти плащат. Махнете таксите и никой няма да протестира, че се замообслужва в банката.

Не е вярно. Платежното си го попълваш сам. Ако не знаеш как - има образци. По същия начин, по който сам си попълваш данъчната декларация, искането за издаване на лични докученти  и куп други неща в тоя живот. А таксата е за изпълнение на написаното от теб платежно, а не за попълването му.

Не мога да махна нищо, защото не работя в банка.

# 146
Не във всички офиси на банки цари корпоративна култура. В няколкото офиса, които аз посещавам, сравнително в центъра на града (не е София) служителите си говорят все едно са на седянка. Много често съм ги заварвала да обсъждат клиенти и дори съм правила забележка на шефа им, щото имаше няколко конфиденциални случая и имаше наказани. Не казвам, че всички са такива, но понякога си заслужават отношението. Има пък такива, които съм ги чакала да се наприказват по между си коя какви обувки си е купила, за да ме обслужи.

Така, че банката си е като всеки магазин и все по- често даже виждам, че служителите в банките са по дънки или друг вид не делово облекло. Докато в моята фирма е абсолютно забранено да ходя с дрехи различни от делови- без дънки, тениски, маратонки и т.н . Тогава аз ли да протестирам, че отивам с по-прилично облекло в банката от служителя.

# 147
  • Варна
Аталанта, дръж се, сигурно се скофти, но да не ти пука  Hug

# 148

Аз малко повече от теб съм писала тук, така че много добре знам. И ти ще се научиш, ама след време.

Хахахаха, това беше върха. Ако си мислиш, че може да се измери кой колко е писал по брояча под аватара, наистина не знаеш къде пишеш. Пак казвам в интернет няма нищо анонимно.  Peace

# 149
И сайтове има такива за коментари на служители, насочени към работодателите им. Имената на фирмите също се виждат.

Да, има. Но те са точно за това и там се изразяват мнения на бивши служители или на настоящи, които ясно са обявили- "бегайте да бегаме".

Общи условия

Активация на акаунт