Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 10 тема

• 33 992
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте!  Hug

Ени,  Hug благодаря за кафенцето!  Hug
И за колажите!
Ванинка,  Hug много нежно е розовкото!  Peace

Един оптимистичен и един по-скоро трагичен колаж:

Приятен неделен ден!

# 16
Скрит текст:
Днес е Деня на Земята  smile3521.Хайде да ни е честит и още милиони ,милиони години да можем да си ползваме Земята за наш дом щото космоса и другите планети на мен лично не са ми по вкуса smile3521

http://youtu.be/XtiXiYMS86U

http://youtu.be/1tOb2MXgtKA

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 14:03 от Eny87

# 17
Привет !  Hug Честит ден на Земята !
Времето навън е прекрасно, затова днес ще ползвам линка за живот извън интернет !  Joy

Скрит текст:

Kissing Heart

# 18
  • Гърция
Честит ден на земята Hug

Ринка  bouquet  bouquet  bouquet

Зори и от мен добре дошла Hug

# 19
Привет и от мен Hug HugНямаше ме два дена и ви намирам в новата тема wavey wavey
Ринка,благодаря ти за новата тема newsm51 newsm51Както винаги е прекрасна! newsm10
Ени,благодаря ти за кафето  bouquet  bouquetМммммм,мирише прекрасно Peace
Ванина,за колажите smile3525 smile3525Да си кажа и на мен този с Ибо ми е любим.Така замечтано и с умиление гледа милият ми той..
Ели,БайрактароваHug Hug Hug Hug
Зорничка,добре дошла! Hug

Момичета,при нас се разрази такава буря оня ден,че два дена нямахме интернет в нашата улица..
Видях,че трейлъра е дошъл,но нямам време да се ровя дали някой го е превел...Та затова ще сложа в спойлер превода на трейлъра..Че ако някой го е превел ще го отминете..
Само искам да уточня,че този път се затрудних да разбера някои от репликите чии са newsm78 newsm78

Скрит текст:
Зеки:Да бъде лош-това ли е заложено в природата на човека?
Билял:Не съм невинен аз!
Наим:Нека да дойде брат ти и тогава заедно да му разкажем.
Еджевит:Извади си оръжието!
Билял:Обади се на мен.Аз ще дойда да те спася.
Зеки:Може би всички сме виновни още по рождение.
Ибо:Как влязох,а сега не мога да изляза от тук!
Зеки:Истинският ни враг си ти!
Еджевит:Врагът ни на върха е Расим.За всичко е отговорен той.
Мъжът при Билял:Ако имаш смелостта,дръпни спусъка!
Наим:Нас ни убиват не куршумите,а тайните!

Честит ден на Земята! Hug Hug

# 20
Безмълвните - Suskunlar - 8 ep. - 1 fragman - bg sub

Лили,  smile3525

# 21
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Лили  Hug привет Peace
Фрагманчето не беше превеждано още и много ти благодаря за това в спойлера  love001 smile3525 Един куп неяснотии. От къде тези оръжия, кой е този Расим, кого пак ще бият...

Ринка Hug, тенкс и на теб за бързината Peace

Ени благодаря за хубавите клипчета по случай деня на земята. Но аз днес много лошо си развалих настроението. Поисках от моят "къщен шофьор" да ме изведе за час по баирите наоколо извън града да глътна малко въздух и да се порадвам на гледка, защото съм затънала в едни справки дето ги мразя до болка. И какво се оказа. Та то нямаше чисто местенце покрай пътя, въпреки зелената трева и простора наоколо. Вятъра така е разпилял всичките боклуци, които безумците от тази част на нашата планета са изхвърлили където им падне, че просто е отврат. Не ми се иска да развалям настроените на никой друг, ама ако всеки един, който чете това може нещо да направи акцията на 12 май да не обхваща само територията около блокете в градовете ще бъда поне малко от малко доволна. Не че е нещо, ама какво друго newsm78

В спойлера - един клип, който според мен е добре да се гледа от повече пораснали хора. Ако не искате напрежение в ден като днешния - не го отваряйте.

Скрит текст:

# 22
Момичета  Hug Hug Hug
Честит ден на Земята!

Скрит текст:

Ринка  Hug Благодаря за темата мила!

Лиле Hug newsm51 Hug

Момичета  Hug Hug Hug Благодаря Ви! Набързо прегледах първа страница, ако се дублират се извинявам. Peace

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 17:28 от Danailova1026

# 23
Здравейте момичета! wavey
Честит ден на земята! Peace
Най сетне ви догоних! hahaha Joy Joy
Хубава музика, много разговори, ново клипче Лирио, newsm10 розови колажи Ванина,   newsm10 /за спойлера от старата тема - Роксан, не бях го гледала/ ново попълнение Зорничка, добре дошла! newsm10
Ринка, благодаря за новата тема! newsm51 Страхотна първа страница изпълнена с гифчета от всяка серия и един блян на сладура Ибо.  smile3521 Дружки, внимавайте да не строшите клона, аз първа съм си заплюх сладура! smile3503
Лили, благодаря за превода на фрагмана! newsm51
Момичета /не ви изброявам за да не пропусна някоя/ пожелавам ви хубава и спокойна вечер!  love001

# 24
# 25
# 26
# 27
Момичета честит ден на земята!

Скрит текст:
Днес е Международният ден на Земята. Това е най-големият нерелигиозен празник в света, отбелязван от над половин милиард души.
Всяка година Международната мрежа за Деня на Земята координира действията на повече от 12 000 партньори в 174 държави, насочени към опазване на планетата и съхраняване на живота върху нея.
Мрежата се стреми да създаде широка гражданска подкрепа за устойчиви и ефективни екологични политики за развитие по целия свят.

За първи път Деня на Земята се отбелязва на 22 април 1970 година в САЩ и Канада.
Милиони северноамериканци участват в демонстрация и настояват политици, държавници и бизнес среди да включат в своите приоритети опазването на околната среда.

През 1990 година празникът на планетата е обявен за международен, като България се включва в отбелязването му през 1993 година и е една от първите страни, включили се в световната инициатива.
Целта е обединяване на усилията на хората в защита на околната среда на планетата.

Ванина за съжаление гледката е позната за много места из Б-я.
Скрит текст:
Жалко че сега навън е зелено,овошките са цъфнали в прекрасни цветове,а ние хората продължаваме да замърсяваме околната среда . Още по- лошо е че съзнаваме какво правим и се продължава по буклучарския начин да съсипваме света в който живеем.
Аз днес се насладих на безценното богатство сътворено от древните траки- Панагюрското съкровище. Очарована съм, изумена от майсторството на древните ни предци и хората съхранили го до днес. Музеят с изградения за тази цел трезор е направен много професионално с  изключителни предпазни мерки за сигурност, и има защо - видях нещо уникални златни творби с изящна изработка. Учудвам се как тези древни хора са измайсторили фигури с най-малките детайли.
Тони както разбирам с  googleдвата сериала ги обвиняват в нещо общо

# 28
Ели Hug Hug
Не мога да разбера с  google

Скрит текст:
Видях Панагюрското съкровище в нашия град, в Археологическия музей. Не се забравя. А минаха години...

# 29
Лили , Ринка благодаря за фрагмана  

Общи условия

Активация на акаунт