Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 10 тема

• 33 986
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Добре че поне намират време да се смеят от сърце

# 106

Скрит текст:

# 107
  • София
Привет, Момичета Hug Hug Hug

Затрих се аз, като червения пипер, както казвахме навремето..., ама какво да се прави Laughing
Изпуснах много неща, почти цялата предишна тема, в която има от всичко по много Sad Не съм гледала преведения епизод, да не говориме за непреведения Sad Sad... Хубаво е , че пак идват празници, та мога да се явя на поправителен.

Благодаря на всички, на Ринка за прекрасната тема, на екипа за преведения епизод, на всички вас за веселбата,   bouquet

Ванина, извинявай, че държа скрита тази красота....  

# 108
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
О-о- мерси за похвалите, ама на мен това, което е пуснала Ени в пост 102 и пост 106 много ми хареса. Peace
Ени  Hug на кого са бе мила, че не виждам подписче. Някои от тях са брилянтни. Peace

Ники  Hug верно, заключи ги ти тези очи и туй там по-горе в къщи при теб и те няма никак. Laughing Joy Joy Знам, че носиш на майтап Hug Ти поне здрава ли си newsm78

# 109
Ванинка от ето този турски форум съм ги взела подписчетата .Някои са сложени от Ozlem .
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=123548&page=52

# 110
TAKOZ İRFAN VE BİLAL

# 111
# 112
  • Варна

# 113
  • София

Ники  Hug верно, заключи ги ти тези очи и туй там по-горе в къщи при теб и те няма никак. Laughing Joy Joy Знам, че носиш на майтап Hug Ти поне здрава ли си newsm78

Ванинка,
Вярно, че не ми се споделят много, много, искам си ги само за мене, ама така от време на време да плакнете окото, нямам нищо против...

Скрит текст:
Здравословно я кретам някакси, благодаря ти, ама без вас, Безмълвните и хубавите ми очи е малко тегаво Sad
Не знам да ли е нахално Embarassed Embarassed, обаче... можеш ли да ми оцветиш аватара в тази така актуална гама

Кеии, благодаря за новия фрагман  и гифчета bouquet Пак са разплакали хубавите ми очи, а Аху добре се хвърля в боя. Тъпо, таткото на Умут (не знам да ли се казваше така) е хванат Sad[/color]

ПП Някой ме урочаса, не си виждам подписа, вие виждате ли ми го? smile3511

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 22:41 от niki_k

# 114
Кеии мерси за фрагмана и гифчетата   bouquet
Лоши работи май ще стават  newsm78.Билял го нападат ,а Аху търчи да му помага и май и тя ще яде пердах  smile3518.А Ирфан (който е със страаахотна риза опъната по суупер мъжественото му тяло  smile3511) привиква Еджевит ,сигурно отново ще го изпитва  newsm78
Ники аз ти виждам подписа . smile3521

# 115
  • на брега на Дунав
 newsm51Keii,

Ох. Билял пак забърка някаква каша bash

И този път май лошо му се пише  ooooh!

А на Еджевит сълзите взеха май да стават множко newsm78

# 116
Кеии Hug За фрагмана Благодаря! newsm51 За гифчетата, също. newsm51

# 117
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ени  Hug Много тенкс Peace Ще се помъча да я следя, че много ми харесаха наистина - изчистени, непретрупани и стилни. Хем има въздух в тях, хем много добре подбрано кадро Wink Ти като мернеш нещо ново от нея ще пускаш нали, че аз турските форуми малко ми е трудно да ги следя непрекъснато Praynig

Кеии Hug, събра ми очите този фрагман. Браво, че си на пост и благодаря за веднагическите клипчета. Ама така се моля да се появи Лили Praynig Praynig Че май важни неща си казват. Аз само разбрах, че малкия Еджи пише писмо на Аху от затворчето и че Аху хем се сърди на Били, че е сприхав, хем се хвърля да го спасява като тигрица..

Скрит текст:
Ники   Hug , огненочервено аватарче ли искаш newsm78 Сигурно искаш в тон с подписа newsm78. Ще ти го направя. Или розово искаш Laughing Laughing, че в тази тема уж казахме, че розовото ще е актуално, ама май няма да стане. Joy

# 118
  • София
Ванина,

Скрит текст:
В тон с подписа, ако може Praynig

# 119
Билял: Много трудно спечелих Аху
Билял: Защо не ме искаш ? Защо не ме обичаш ? Аз правя всичко !
Еджевит: Нищо не знам от живота. Но едно знам - аз много те обичам, Аху !
Мъжът на стола (не знам кой е,не съм гледала последната серия) : Ще бъде жалко за теб !
Еджевит: Толкова ли е важен този човек ?
Ирфан : Толкова.Адвокате, ела !

Keii благодаря от сърце !   bouquet Това разбрах аз от фрагмана с моите само слухови познания по езика ! Дано съм помогнала !

Общи условия

Активация на акаунт