Мурат Йълдъръм в "SUSKUNLAR - Безмълвните" - в четвъртък по ShowTV - 10 тема

• 33 985
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Zorni44ka  newsm51 Благодаря! newsm51

# 121
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Зорничка  Hug - добре, добре го правиш:peace: Peace Тенкс Hug Ама остават думите на Зеки и някои от думите на Ирфат и Еджи нали newsm78 Абе полека полека ще почнем да вдяваме повечко

Ники:
Скрит текст:
Не ми се отваря аватара ти. Копнах го, че да му сменя фона. Копва се, но не ми се отваря във фотошопа. Казва, че е формат PNG.  Ти имаш ли го на снимка в друг формат? И да не е изрязано с такива размери, аз ще ти го изрежа. Мисля, че имах такава снимка из архивите си. Би трябвало да е от първи епизод там в откритата кола до бара в Бодрум. Ама трябва ми време да търся. Ако ти е под ръка - прати ми я на лични. Или я копни тук в спойлер ако можеш

# 122
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Момичета, ако някой е запазил снимка на Саваш в откритата кола и тъмносинята тениска от първи епизод до кафенето в Бодрум ( такава като подписа на Ники ) да я пусне моля ви тук. ЗНам че го имах на клип с музика от Последния мохикан, ама немога да го намеря.

Ники,
Скрит текст:
ако искаш мога да ти подбера някои други моменти. Доста ги имам, ама това не го намирам Ще стане, защото ми харесва идеята за еднакъв фон на аватар и подпис. Ти няма да легнеш болна, ако не стане тази нощ нали  Joy hahaha

Лили  Hug- радост за очите ми Peace

# 123
Привет Hug Hug
Имаме си и втори трейлър,за който сърдечно благодаря на Кеии newsm51 newsm51
Зорничка е направила частичен превод   bouquet  bouquet
На мен ми остава само да го допълня Peace

Билял:Много се мъчих,братко,аз.Много трудно успях да спечеля Аху.
Билял:Ти защо не ме искаш?Защо не ме обичаш?Правя всичко,което знам.Какво липсва?Кое не виждаш?
Билял:Братко,страхувам се от това,че един ден мога да я загубя.
Малкия Еджевит:В този живот не знам нищо.Но знам да обичам.Аз те обичам много Аху.
Дамат(на мен ми се стори,че това е неговия глас,но мога и да греша newsm78 newsm78):Нещо вътре в теб,винаги те въвлича към тъмнината.Недей да слушаш този дявол!
Зеки:Всеки прави онова,което е заложено в природата му.На някои е заложена верността,а на други престъплението..
Бащата на Умут:Ти ли уби сина ми?Бог да те накаже!
Мъжът,седнал на масата:Ще бъде жалко за теб!
Еджевит:Толкова значи..Толкова ли е силен този мъж?
Ърфан:Толкова.
Ърфан:Адвокате!Ела!

# 124
  • на брега на Дунав

Зорничка, Лили, прекрасни момичета, благодаря ви! newsm51

Ванина, Ники, след малко ще сложа снимката на Мурат в колата/нали я имам в подписа/

# 125
     smile3525  Лили  newsm51 Благодаря!   smile3525

Крал гиби. Joy Joy Joy

# 126
Кeii благодаря за фрагмана и много хубавите гифчета, чисти са като сълза.Удоволствие е да гледам

Зорничка ,Лили благодаря за превода!

Много динамичен фрагман,и дълъг при това.

Интересно кога хващат Билял дали е след автоматите и кой го хваща из  засада:

- хората на Ирфан;
- хората на Гурур;
- хората на Наим.

а аху след каро се затича да спасява Билял една ръка в ръкавица я придърпва ,или ми се струва.
Еджевит дано я придърпва за да не се показва, скрива самоличноста и.
Нови  въпроси поставят новите кадри

# 127
# 128
# 129
  • на брега на Дунав
Ванина, снимката за аватарчето на Ники Peace
Скрит текст:

# 130
Лили, добре,че те има  newsm51 Напипала съм горе долу... но друго си е да си го преведе човек, който разбира   bouquet Hug

# 131
Зорничка ,Лили мерси за превода   bouquet  bouquet
Ооох тоя Билля няма лесно да се откаже от Аху  smile3511Какво липсвало,какво не правел както трябва  newsm78.Дръж се като мъж човече ,момичето не е влюбено в теб ,а в приятеля ти.Хайде направи услуга на всички ни и се махни та да има малко романтика и на нашата улица.

# 132
# 133
Сега нека да кажа и две думи за онази статия,в която се говори за Suskunlar и Uçurum..Думата uçurum означава пропаст.
В тази статия се посочват допирните точки между двата сериала.Не превеждам дума по дума самата статия,защото ми се стори малко дълга.
И в двата сериала има отмъщение.В Suskunlar ите това е отмъщението на четирима приятели,а в Uçurum Так Так Ариф си отмъщава за смъртта на най-добрия си приятел..
Действието и в двата сериала се развива в Кюйюдиби.Който квартал разбира се реално не съществува.Авторът на статията казва още:Или да го наречем Куледиби,защото на заден план се вижда Кулата Галата.
Мъжете и в двата сериала говорят на жаргонен език,имат вид на главорези,на силни мъже с остър поглед.Имат една и съща походка.С гърди напред и гордо вдигната глава.Дори и стайлинга им е един и същ..Споменава и за ролята на полицията и в двата сериала.Тя е сведена да минимум,или полицията изпълнява ролята на манкен от някоа витрина.
Също така са налице и повторенията от миналото,пак има на задния фон някой ,който да говори пророчески и филосовски.В някои случаи тези филосовски мисли са неразбираеми дори и за самите сценаристи..
И накрая,но не на последно място , и двамата сценаристи са писали сценария на Езел.Или с други думи,това са Пънар Булут и Керем Дерен..Може би от това ще тръгне една нова вълна сериали с тема отмъщение.Как мислите?Това не питам аз,момичета,а авторът на статията.
Накратко е това..

Колкото до резюмето,то е за седми епизод..

# 134

Общи условия

Активация на акаунт